A Kehida Termál Hotel, Gyógy- és Élményfürdő komplexum részeként a Hertelendy Ház huszonnégy szobával, családias hangulattal áll a vendégek rendelkezésére.
Tavaly februárban jártunk itt, és nagyon jó tapasztalatokkal távoztunk. Egy kuponos oldalon találtam a lehetőséget, és megkaptunk mindent, amire befizettünk. Masszázs, reggeli, fürdő belépő. Kedves személyzet, kényelmes, tiszta szállás. Mindent nagyon élveztünk, bárkinek szívesen ajánlom!
2013 Május végén jártunk a Hertelendy-házban kedvesemmel, és maximális elégedettséggel távoztunk. A szoba tiszta, a wellness rész szintén rendben volt, a kiszolgálás tökéletes, reggeli és vacsora kínálat bőséges és ízletes. A személyzet nagyon kedves és udvarias. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk. Mi biztosan visszatérünk még. . :-)
Július végén töltöttünk pár napot Kehidán és nagyon elégedetten távoztunk. Remélem még lesz alkalmunk visszatérni, csak ajánlani tudom mindenkinek. Az éttermi kínálat is nagyon változatos és finom volt, minden elismerésem a szakácsoknak. Negatívumként annyi, hogy a Hertelendy házban a szaunából kijövet jólesne egy kis pihenés,csak székek nincsenek mire ülni.
A szálláshely gyönyörű és tiszta, éjszaka is meglepően csendes. (Talán szerencsénk volt a szomszédokkal. . . ) A személyzet igyekvő és udvarias. Az étkezés a Deák étteremben egyszerűen remek, egy-két emlékezetes fogást azóta is emlegetünk (komolyan:). . . ). A termálfürdő is kiváló. Volt egy esős napunk is, azt a fedett részen töltöttük.
A Hertelendy házban szálltunk meg a párommal és a kisfiammal. Nagyon jól éreztük magunkat, a szállás nagyon tiszta, a személyzet kedves. Az élményfürdőt, mely a ház szomszédságában volt, korlátlanul élvezhettük. . . az ételek pedig nagyon ízletesek voltak. Mindenki megtalálta a számára megfelelőt. . . kicsik és nagyok is.
. . Egy negatívumot viszont kiemelnék. A ház és a fürdő közötti "építkezés" látványát. . . egy hatalmas berendezés rontotta ott 2012 nyarán a látványt. . .
A Hertelendy házban is rendelkezésünkre állt infra és finn szauna, jakuzzi, melyet bármikor használhattunk, ezt nagyon élveztük. Impozáns környezet, kár, hogy a fsz.1. szobáját kaptuk, ami a főbejárat mellett volt, így valamennyi vendég érkezését, távozását észleltük. Bidé lehetne a fürdőszobában.
Párommal, most jártunk először Kehidakustányban. Ismerősök ajánlották ezt a helyet. Pontosabban a Hertelendy házat szállásként. A fogadtatás a recepción, a gyors pontos intézés. . . maximális profizmusra vall. Látszik, hogy itt minden a vendégért van. Nagyon jó volt hogy a ház, csak pár lépésre van a fürdőtől.
A szoba makulátlan, az ágynemű, a törölközők a köntösök hófehér tiszták voltak. /sajnos máshol már tapasztaltunk mást is/ Szakadó hóesésben érkeztünk, és két napig nem volt hiány az utánpótlásban sem. De a parkoló az utak a járdák minden esetben elvoltak takarítva. A fürdő szolgáltatásai maximálisan, minden igényt kielégítettek. Terike és Betti szauna felöntései csodálatosak voltak. Kedvesek figyelmesek voltak a vendégekkel. Szívvel lélekkel végezték munkájukat. Az étteremben a választék a minőség kifogástalan. Azt kaptunk a pénzünkért amit vártunk. Köszönjük a személyzetnek, minden egyes dolgozónak, hogy lehetővé tették számunkra, hogy ilyen tökéletesen érezzük magunkat. További sikereket, jó egészséget kívánunk! Andi és Attila Visszatérünk:))))