A Kehida Termál Hotel, Gyógy- és Élményfürdő komplexum részeként a Hertelendy Ház huszonnégy szobával, családias hangulattal áll a vendégek rendelkezésére.
Egyszerűen nincs mit részletezni . A megérkezésünktől a távozásunkig tökéletes volt az ellátás ,a reggeli vacsora . Gyula névnapkor érkeztem párommal , vacsora elfogyasztása után főpincér távozásunk elött felköszöntött névnapom alkalmából . Úgy gondolom figyelemre méltó cselekedet volt részéről , nagyon meglepődtünk párommal , mind emellett jó érzés töltött el . Köszönöm
Hol is kezdjem? ? Megérkezéskor a házhoz tartozó parkoló sorompóval védett,kódos bejutás! ! Nagyon jó! Irány a főépület,bejelentkezés, a szálloda hall-ja és a recepciós személyzet kiváló,készséges! Kártyák,óra átvétel rendben,vissza a házhoz. Már beenged a sorompó,kóddal! A házban egy kedves idős pár megmutatja hol a szobánk.
Bejutunk a szobánkba,ami tiszta. rendezett,kényelmes ágyakkal és emellett,mivel egy jó nagy tetőtéri ablakkal felszerelt hangulatos is. Fürdőszoba,tiszta köntösök,törülközők kifogástalan! Este vacsora,irány a főépület Deák Ferencről elnevezett étterem. A főpincér köszönt,majd asztalt mutat és lehet válogatni a különböző meleg ételekből. Az étterem alkalmazottai kedvesek,nagyon figyelmesek a munkájukat nagyon jól végzik. Az asztalokon hiányoltam a fogvájó tartókat,de ez csak egy észrevétel. Nagyon jó lenne,ha szombati napokon vacsora idő után lehetne táncolni,mulatni sőt még igény esetén karaoke bár is lehetne. Persze korlátolt ideig lehetne szórakozni,mondjuk éjfélig. Bizonyára kicsit fellendítené a szállodai bár forgalmát is. Ami egyébként jól felszerelt és nem túl drága,aki fogyasztani szeretne,annak elfogatható árakat és italokat kínál. Ami talán még hasznos lenne,ha az éttermi fogyasztás már rendezett számláit a recepciónál is valahogy láthatnák,Így elkerülhetők bizonyos félreértések. (Ez természetesen abban az esetben,ha kivitelezhető)Nos mindent egybevéve a reggeli,vacsora,de még az ebéd is kitűnő volt a személyzet kiváló és a fürdő is tökéletes! ! Nagyon jól éreztük magunkat a férjemmel,szeretnénk jövő ilyenkor is a szálloda vendégei lenni. Nagyon köszönjük. Üdvözlettel,Edit,Jocó.
Tavaly szeptemberben jártunk itt. A kehidakustányi termálfürdőhöz tartozó Hertelendi házat választottuk, amit egyáltalán nem bántunk meg. A ház a fürdőtől kb. 150 méterre van, így a fürdéshez, étkezéshez sétálni kell. Ez az egyetlen hátrány/előny(? ), hiszen így a szállásunk rendkívül csendes helyen volt, kitűnően lehetett pihenni.
Parkolni közvetlenül a ház előtt lehet, természetesen ingyen. A szobák tiszták, kellemesek, az ágy kényelmes. Nagyobb társaságoknak a házban hatalmas aula áll rendelkezésre kandallóval, fotelekkel. Tetszett, hogy az itt kialakított konyharészen vízforraló, cukor, tea folyamatosan be volt készítve,amiből bárki korlátlanul fogyaszthatott. A Hertelendi házban is van szauna jakuzzival, ha valaki nem akar átmenni a fürdőbe. Mi ezt a lehetőséget nem használtuk ki, mert inkább átsétáltunk. A foglaláshoz járt egy korlátlan fürdőbelépő, mely mindhárom napra és minden szolgáltatásra érvényes volt (gyógyfürdő, élményfürdő, szaunavilág). Külön tetszett, hogy korai érkezéskor már átadják a belépéshez az órákat, és a távozás napján - a kijelentkezés után - estig használható a fürdő, ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy három (vagy több) teljes napot lehet fürdéssel tölteni :-) Az étkezések a 4*-os szállodához tartozó étteremben voltak, így sétálni kellett, de ez maximum esős időben vagy télen lehet kellemetlen. Nekünk fantasztikus időnk volt. Az ételek minősége, és a figyelmes személyzet nagyon kellemessé tették az étkezéseket. Az ételek változatosak és finomak voltak. Úgy gondolom, hogy olyan helyen jártunk, amit bárkinek szívesen ajánlanék. Nayon jól éreztük magunkat!
Tavaly februárban jártunk itt, és nagyon jó tapasztalatokkal távoztunk. Egy kuponos oldalon találtam a lehetőséget, és megkaptunk mindent, amire befizettünk. Masszázs, reggeli, fürdő belépő. Kedves személyzet, kényelmes, tiszta szállás. Mindent nagyon élveztünk, bárkinek szívesen ajánlom!
2013 Május végén jártunk a Hertelendy-házban kedvesemmel, és maximális elégedettséggel távoztunk. A szoba tiszta, a wellness rész szintén rendben volt, a kiszolgálás tökéletes, reggeli és vacsora kínálat bőséges és ízletes. A személyzet nagyon kedves és udvarias. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk. Mi biztosan visszatérünk még. . :-)
Július végén töltöttünk pár napot Kehidán és nagyon elégedetten távoztunk. Remélem még lesz alkalmunk visszatérni, csak ajánlani tudom mindenkinek. Az éttermi kínálat is nagyon változatos és finom volt, minden elismerésem a szakácsoknak. Negatívumként annyi, hogy a Hertelendy házban a szaunából kijövet jólesne egy kis pihenés,csak székek nincsenek mire ülni.
Párommal, most jártunk először Kehidakustányban. Ismerősök ajánlották ezt a helyet. Pontosabban a Hertelendy házat szállásként. A fogadtatás a recepción, a gyors pontos intézés. . . maximális profizmusra vall. Látszik, hogy itt minden a vendégért van. Nagyon jó volt hogy a ház, csak pár lépésre van a fürdőtől.
A szoba makulátlan, az ágynemű, a törölközők a köntösök hófehér tiszták voltak. /sajnos máshol már tapasztaltunk mást is/ Szakadó hóesésben érkeztünk, és két napig nem volt hiány az utánpótlásban sem. De a parkoló az utak a járdák minden esetben elvoltak takarítva. A fürdő szolgáltatásai maximálisan, minden igényt kielégítettek. Terike és Betti szauna felöntései csodálatosak voltak. Kedvesek figyelmesek voltak a vendégekkel. Szívvel lélekkel végezték munkájukat. Az étteremben a választék a minőség kifogástalan. Azt kaptunk a pénzünkért amit vártunk. Köszönjük a személyzetnek, minden egyes dolgozónak, hogy lehetővé tették számunkra, hogy ilyen tökéletesen érezzük magunkat. További sikereket, jó egészséget kívánunk! Andi és Attila Visszatérünk:))))