Vendéglőnk Keszthelyen a Martinovics utca és a Tapolcai út sarkán található. Étlapunkon elsősorban magyaros, de nemzetközi ételek is szerepelnek. Változatos hétvégi ajánlatainkat keresse éttermünkben ! Vállalunk családi és céges rendezvényeket, valamint esküvőket 85 főig.
Vendégeink hétfőtől péntekig 11:00-15:00-ig 2 féle menüből választhatnak, amit Keszthely és környékén ingyenesen házhoz is szállítunk. Jóbarátos árak, Barátságos kiszolgálás, Barátságos környezet, Esküvő, Szülinap, Névnap, Buli a (Jó)Barátokkal
Kellemes látvány, nagy árnyas terasszal, ahová azonnal le is ültünk. . DE MINEK? negyed óra elteltével bementünk magunknak étlapért. . Újabb negyed óra múlva bementem, hogy megkérdezzem lehet e rendelni, mikor közöltea hölgy, hogy teraszon nem szolgálnak ki. . Ez ki volt írva az étterem ajtajára, ami befelé volt nyitva, tehát kívülről nem látszik!
! ! Bementünk, újabb negyed óra, míg egy fiatal fiú megkérdezte mit iszunk. Le is adta a rendelést, ki is rakták neki a pultra, de ő az asztalokat pucolta szép kényelmes, és már belemelegedett az üdítő a pohárban, mire kihozta, eközben egy másik pincér vette fel a rendelést. . Az ételre így összesen két órát vártunk. . Ami tökéletes volt, de ilyenkor már? ! ? ! ? Semminek nem tudtam örülni! Összegezve: tökéletes helyi adottság, tökéletes szakácsokkal. A pincérek szervezetlensége ezt teljesen agyoncsapja! 4 pincérnek egy jól megszervezett, elosztott asztalokkal egy ekkora éttermet bőven tökéletesen kellene kiszolgálni!
Évekkel ezelőtt gyakori vendégek voltunk az étteremben, mindennel elégedettek voltunk,ezért gondoltuk itt fogyasztjuk el a vasárnapi ebédet. Kár volt! Először a teraszon szerettünk volna helyet keresni. 3-4 felszolgáló is jött-ment, végezte a dolgát miközben sem köszönni,sem érdeklődni szándékainkról nem volt ideje senkinek.
Miután sikerült bent az étteremben helyet találnunk azonnal jött a felszolgálóhölgy,kaptunk étlapot,megrendeltük az italokat. Hamar meg is érkeztek a possadt meleg ásványvíz,hasonló hőfokú cola,langyos,furcsa szagú(ám tisztának látszó)poharakkal. Nagyon szomjas voltam,de nem volt gusztusom inni belőle míg át nem törölgettem. A férjem gyümölcslevest rendelt,ami ízetlen és langyos volt,majd sertéspörköltet galuskával,ami olyan sós volt,hogy Ő aki túlságosan sósan étkezik csak felét tudta megenni. Én frissensültet rendeltem vegyes salátával. A saláta finom volt,ha leszámítjuk,hogy a forró alaptányértól kicsit langyos lett. A sült valójában nem volt rossz,de kb. 15 perccel később (miután megettem) megfájdult a gyomrom és ez jelenleg is tart,némi émelygéssel párosulva. Úgy döntöttünk desserttel és kávéval már nem kisérletezünk és az elkövetkező pár évben nem teszünk újabb kísérletet ebben az étteremben.
Asztalhoz ülésünk után kb 5 perc múlva vették észre, hogy egyáltalán ott vagyunk, annak ellenére, hogy nem voltak sokan épp az étteremben. Volt időnk nézelődni, őszintén meg kell mondjam a tisztaság közel sem tökéletes! ! ! Mellettünk fent a falon volt 1 tárgy, lógott rajta a pókháló, poharaink csupa vízfolyásos, vízcseppesek voltak, az asztalterítőnk zsíros, pacás!
! ! Szinte mindenből ugyanazt rendeltük, csak salátából nem, mégis salátából is ugyanazt kaptuk. Kicseréltetni pár perc múlva tudtam, mert a közelben nem volt egy pincér sem. A levesünk szuper finom volt, olyan, amilyent csak kevés helyen lehet enni. A főételtől már nem voltam annyira elragadtatva, a rizs szét volt főve, az őrségi pulykamellben óriási darab sonkák voltak, ízre nagyon finom volt ezeket leszámítva. Az adagok nagyok, ízlésesen tálalva. Másik italt nem tudtunk rendelni, senki nem kérdezte szükségünk van-e még valamire. A konyha minősége jó, a felszolgáláson kellene talán változtatni, illetve a tisztaságra kicsit jobban odafigyelni. Emiatt összességében csak 2-esre tudom értékelni! Nem lehúzni akartam, csupán a véleményemet osztottam meg!
Négy személyes társasággal mentünk. Borzalmas az étel. Locsog a zsírban. Az ízeket nem lehet érezni az avas olaj íztől. Cinikus a személyzet. Olyan érzése van az embernek mintha nehezükre esne a vendégek kiszolgálása. Nagyon rosszul éreztük magunkat, bár sok időt nem töltöttünk itt, mert az étel ehetetlen volt.
Júliusi vacsorát szeretünk volna elfogyasztani. Régen évente párszor betértünk ide. Az ételekkel mindig elégedettek voltunk. Most a kerthelyiségben foglaltunk helyet,nem volt telt ház. Még kint is volt pár üres asztal. Kb. 15 percet üldögéltünk és senki meg nem kérdezte,ugyan már miért mentünk oda.
A pincér és a pincérnő párszor körülnézett és ennyi. Nem mondom vendég csalogató modor. Szépen felálltunk és elmentünk. Szerencsére Keszthelyen még nagyon sok étterem van lehet válogatni. Ha ennyire nem számít a vendég csak sajnálni tudom. Egy kérdés: ki van kiért? Az étterem a vendégért,vagy a vendég az étteremért.
Egy novemberi este többen itt szerettünk volna egy jot vacsorázni. Az érkezést követően a hellyel és a kiszolgálással gond nem volt, viszont az ételekkel már akadtak problémák, ami viszont olyan nyomot hagyott bennünk, hogy legközelebb inkább elkerüljük a helyet pedig eggyik kedvelt éttermünk volt!!!
Egyszer tértünk be ebbe a vendéglőbe balatoni nyaralásunk alkalmával gondoltuk jó választás lesz (utólag kiderült, hogy a lehető legrosszabb választás). A csalódások sorozata kezdődött a szúnyogokkal amik teljesen megkeserítették az ott eltöltött vacsoránkat a szúnyogokkal nem is lenne baj ha esetleg tennének ellene valamit egy riasztóval vagy lámpával vagy akármivel.
A második csalódás akkor ért engem mikor megkaptam a nyers csülköt amit rendeltem ezután a felszolgáló hölgy megkérdezte ízlett-e a vacsora azt mondtam, hogy nem mert nyers volt a csülök és erre ezt a választ kaptam "sajnálom, hogy nem ízlett" mindezt lenéző és fölényes hangnemben. Soha többet nem megyünk ebbe a vendéglőbe többet.
8360Keszthely, Martinovics utca 1.
06 83 311 422
Szolgáltatások
ingyenes WIFI kerthelyiség akadálymentes étel elvitelre napi menü parkolási lehetőség széles borválaszték zártkörű rendezvény lehetősége