Gyors kiszolgálás, fantasztikus ételek, nagyon jo hangulat. A főétel után a desszertnek nem maradt hely, olyan nagy adagok az ételek ;) úgyhogy folyt.köv.
Nagyon hangulatos helyen, nagyon kedves és gyors kiszolgálásban részesültünk minden alkalommal! Az étel nagyon autentikus és hatalmas adagok érkeztek az asztalunkhoz! Mindenkinek meg kell kóstolnia Mexikó izgalmas ízeit! :) Minden étel 1-10-ig skálán kérhető attól függően ki mennyire szereti a chili paprikát.
Nagyon hangulatos hely, az ételek és italok minősége kiváló, a személyzet nagyon kedves és segítőkész :) ajánlatuk alapján kóstoltuk meg a mexikói fogásokat és nem csalódtunk :) szuper hangulat, szuper minőség és kiszolgálás :) plusz jó pont, hogy az étlapon fel van tüntetve, hogy mennyire fűszeresek, mivel én nem vagyok járta a mexikói ízvilágban nem ért meglepetés, mikor kihozták, amit rendeltem :) sok ilyen hely kellene még a környékre :)
Évek óta, évente 2-3 alkalommal kifejezetten az étterem kedvéért megyünk Keszthelyre. Több mexikói éttermet is kipróbáltunk már szerte az országban, de ehhez hasonló színvonallal sehol nem találkoztunk. Színvonal alatt értendő az ételek változatlanul kiváló minősége, valamint a kedves, barátias kiszolgálás.
Sajnálatunkra a Fő tér rekonstrukciója miatt majd két évig nem működött, de hál' istennek újra látogatható az étterem; megújult és kibővített teraszárol az átépített Fő térben gyönyörködhet a jóra és szépre fogékony vendég, nagy melegben pedig légkondícionált teremben kortlyolgathatja üdítő italát a bőséges adag elfogyasztását követően.