A háromcsillagos színvonalú Hotel Helikon sport- és üdülőszálloda minden generáció igényeinek megfelelően kialakított szolgáltatási palettája egész évben aktív kikapcsolódást ígér.
Már sokadszorra mentünk a párommal a Hotel Helikonba. Nemcsak a szálloda fekvése, a kis szigete, az étterem teraszáról való kilátás fogott meg minket, de a tenisz pályák közelsége és a nagy parkban való sétálás is. A szálloda étterme is megfelelő, és a személyzet is kedves és szolgálatkész, ami feledteti a szálloda apró hiányosságait.
Tökéletes elhelyezkedés, a panoráma, a város központ közelsége. A személyzet udvariassága, vendég szeretete. Az étterem választéka, kiválló ételek felsorakoztatása, minősége nagyon jó!!! Sajnos a szoba igénytelensége: ágy, ülő garnitúra, ablak nyitása, TV, sokat ront az összképen. Ezért lett ez az értékelés címe.
A szálloda külső képe egy kicsit lehangoló / törött ablakok / , de a személyzet kedvessége és az ételek minősége ezt ellensúlyozta. Jó lett volna, ha a reggelinél lehetett volna az étterembe kérni egy kávét, mint a vacsoránál. Az italokért + 10% szervízdíjat számoltak fel, habár az itallapon az állt, hogy az árak tartalmazzák a szervízdíjat.
Sajnos a konditeremben több készülék nem működött és egyik reggel elfelejtették bekapcsolni a szaunát. ezek apró bosszúságok voltak, amik nem rontották el a kedvünket. Összességében nagyon jól éreztük magunkat és szívesen elmennénk újra. Még egy pozitív dolog. A hűtő nem működött, de miután szóltunk, nagyon hamar betettek a szobába egy másikat. Remélem, értékelésemmel tudtam segíteni. Kissné Németh Katalin
Másodszor voltunk a Hotel Helikonban párommal. Remekül éreztük magunkat. A szálloda fekvése, a kilátás szuper! Az ételek finomak, az étterem személyzete rendkívül kedves, rugalmas. A szálloda személyzete is nagyon kedves, segítőkész. A fitnesz teremben dolgozó hölgy is nagyon segítőkész volt. Egyetlen észrevétel, hogy a fitneszterem gépeit jó lenne karbantartani.
Egy remek hétvégét töltöttünk el a párommal és a barátainkkal.Egyedül talán ami nem tetszett hogy a medence vize nekünk túl hideg volt és az infra szaunát se tudtuk használni mert mindig tele volt.
Jó elhelyezkedésű szép szálloda,bár egy felújítás azárt ráférne,a Wellness részlegre méginkább.De összességében elégedett voltam az ott töltött idő alatt.Kedves,közvetlen személyzet volt végig.
A reggeli bőséges volt, a vacsora szegényes, és nem a legjobb. A második vacsora egész jó volt, bár gáz, hogy a süteményben fémdarabot találtunk. A vacsorához rendelt üdítő nevetségesen drága, a 150 Ft-os szervízdíjat meg pofátlannak tartom. A szoba kényelmes, a medencével sem volt gond, ha összekapná magát a szakács, egész jó szálloda lehetne.
Régóta vártuk ezt a hétvégét. Nagyon örültünk ,hogy ilyen jól sikerült. A személyzetnek csak gratulálni tudok. Az étkezések kifogástalanok voltak. Bőséges, izlésesen tálalva. Külön szeretném kiemelni a pincérek munkáját. Ha mindenhol ilyen szállodák fogadnák a vendégeket az idegenforgalom jelentősen megnőne.
Volegenyemmel toltottunk 2 ejszakat itt marciusban. A szalloda epulete kivul-belul eleg szoci. Van benne lehetoseg, de a felujitas nagyon raferne. A kilatas nagyon szep, de mindenert azert nem karpotol. A szoba kicsi, a butorok regiek, az erkelyajto fura, korulmenyes nyitogatni. Ezereves tv es furdoszoba. Nekunk a tisztasaggal is voltak gondjaink.
Foltos torolkozo, foltok a furdoben, a wc-n es a szonyegen. Latszik, hogy allatbarat szallo, a szoba tele volt allati szorrel. Az agy kenyelmetlen volt, nagyon kemeny es nyikorgo, keves es kicsi parna. Az uszoda es a szaunak megfeleloek. Kar, hogy meleg vizes medence vagy jakuzzi nincs a lazitashoz, de az uszas is udito volt. A felpanzio atlagos. A valasztek nem tul nagy, nekunk eleg volt. Az etel minosege megfelelo. A fizetesnel, mikor kiderult, hogy nem a szallo parkolojat hasznaltuk napi 900 forintert, kifogasolhato hangnemben kozolte az ur a recepcion, hogy szerinte igy majd az autora "csomagot" fogunk kapni. Nem kaptunk. A szallo elotti parknal (kb 20 meterre) ingyenes parkolok vannak. (Lehet,hogy nyaron csucsidoszakban fizetos, de ottletunkkor ezt tabla nem jelezte, automata a parkolojegy valtashoz nincs. ) Kicsit lehuzas szaga volt, ugyanis a szallo parkoloja nem orzott. Van sorompo,ami vegig nyitva volt, or sehol. Miert fizettem volna a semmiert? Osszessegeben az egesz átlagos. Sajnos inkabb a rossz iranyba.
A szállodát a programok miatt választottuk. Disznóvágás, zenés táncos est a Fortuna zenekarral, másnapi cigányzene szuper volt. A személyzet kedvessége, segítőkészsége tiszteletre méltó. A hall állapota kielégítő, de a szobákra ráférne felújítás. Mint előttem már elmondták nyekergő ágyak, foltozott padlószőnyeg.