A háromcsillagos színvonalú Hotel Helikon sport- és üdülőszálloda minden generáció igényeinek megfelelően kialakított szolgáltatási palettája egész évben aktív kikapcsolódást ígér.
All inclusive ellátással foglaltunk, viszont az all inclusive bárban habár este 10-ig volt lehetőség fogyasztásra, negyed 9-kor már nem állt rendelkezésre. . . Egyik szobát különágyasként kértem, de franciaágyas szobát kaptunk. Egyik szobában sem volt légkondi, az egyikben az erkélyajtót se lehetett kinyitni.
A finn szauna nem működött, az infra szauna pedig maximum kétszemélyesnek mondanám. A személyzet nem igazán a barátságos oldalát mutatta meg, és a poharak illetve tányérok összegyűjtése is csak két óránként fért bele a traccspartyjukba. Az all inclusive ebéd illetve vacsorakor már nem foglalta magába az italokat. A reggeli jó volt, az ebéd és vacsora viszont kicsit szegényes, illetve az ebédre kirakott hal, délután a snackbarban kínálta tovább magát. Sajnálom, hogy egy ilyen szállodáról csak ennyi negatívot tudok mondani, de az egyetlen előnye a fekvése.
Rendszeresen a Hunguest hálózat hotelei közül választottuk szállásunkat. . . . eddig. Tudtuk, hogy milyen színvonalat nyújtanak, bármelyik szállodát választottuk meg voltunk elégedve a nyújtott szolgáltatásokkal, ételekkel, személyzettel. A Hunguest Hotel Helikon viszont óriási csalódás volt. Néhány gondolat, ami remélem eljut az illetékesekhez is: 1.
Bejelentkezés időpontja 14 órától és nem 15 órától van. (Szerződési feltételekben megtalálható) 2. A szállást 15 órától tudtuk elfoglalni (állítólag takarítottak) A szőnyegen "takarítás" után papírkalacsint találtunk, a szőnyeg is régen látott porszívót. A leszakadt szekrényajtó és lógó konnektor rögzítéséhez csak egy szakemberre lenne szükség. 3. Vacsorát sikerült úgy elköltenünk, hogy senki meg nem kérdezte szeretnének-e esetleg bármilyen italt elfogyasztani. Az ételek közt volt jó is rossz is, erősen menza jelleggel. A reggelinél a teraszon tudtunk helyet foglalni (bent nem volt hely) Sikerült egy pincért találnom akitől meg mertem kérdezni, hogy hol találok kis kanalat. A válasza: "hát az asztalon kell lennie" Az asztalon nincs- válaszoltam. "Akkor ott" - és egy müzlis asztal felé mutatott. 4. A hotel "strandja" a vicc kategóriába fér bele. A 3 lépcső közül egy volt használható. Egy 500 főt befogadó szállodának kicsi a max. 100 főt beengedő sziget. 100 főnél gondolom már fellép a hering effektus. 5. Éjszaka két választási lehetősége van az embernek légkondició hiányában: vagy bezárja az erkélyajtót és fulladozik a levegőtlen meleg szobában vagy kénytelen megosztani a szobát a beáramló bogarakkal, pókókkal. Mi az előbbit választottuk, így is kb. 15 pókot csaptunk le, de valószínű nem az összeset, mert csípésnyomok így is lettek. Az első éjszaka után kijelentkeztünk. Egyetlen pozitív élmény a panoráma volt.
A szálloda fekvése kiváló, az épület felújításra szorul, a szoba berendezése erősen kopott. Ugyanakkor kiváló, vadonatúj fürdőszoba, új ágymatrac, új köntös és törölközők, mindenütt tisztaság. Az uszoda tiszta, vize kellemes. A konyha kiváló, a személyzet figyelmes. Szívesen visszatérünk.
Nagyon kellemes, nagyon kiváló konyha, szép és tiszta az egész szálloda és a strandolási lehetőség is remek, de csak délután 16 óra körül foglalhattuk el a szobát. Üdv. Mochnácsné
Csodálatos 3 napot töltöttünk a szállodában. Nagyon figyelmes , segítő kész személyzet,változatos finom ételek, feledtetik a retró hangulatú szobákat. Számomra egyetlen hiányossága a szállodának , hogy nincs internet hozzáférés , csak a halban. Nagyon jól éreztük magunkat. Bátran ajánlom a szállodát mindenkinek. Mi még biztosan vissza térünk.
Már több alkalommal voltunk itt, most sem csalódtunk. A csodálatos kilátás és kényelmes szobák ( de csak a standard szobákra értendő napi 1500 ft felárért, ami bőven megéri), a bőséges és finom ételek ilyen áron sehol sem találhatók meg. Esténként hangulatos zene a bárban, séta a mólón, a városban, a sétahajózás egyszerűen páratlan.
Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki egy kis nyugalomra, szépségre, romantikára vágyik. Mivel nincs a szobákban klíma, ezért csak elő, és utószezonban szabad jönni annak, aki nem bírja a meleget. Biztos jövünk még! !
Nekem nagyon jó volt. Mindennel meg voltam elégedve. Szép helyen található,jó a megközelítés. Az étterem is jó,változatos ételek,kiszolgálás is nagyon jó volt. De is írom,hogy ajánlani fogom másoknak is. Később jó lenne még visszalátogatni később. Lehet,hogy elfogult vagyok? Most volt az első alaklom,hogy wellness napokra jöttem. ha majd több helyre ellátogatok,akkor lesz viszonyítási alapom.
Mindennel nagyon meg voltam elégedve.Kedves emberek vettek körül.Az étel nagyon finom és változatos volt.Ha tehetem,később is szívesen jövök ide.Másnak is ajánlani fogom. Köszönöm szépen! Ferenc
A kezdeti elhelyezési problémák megoldódása után (4x3000 ft = 12000 Ft)pluszköltség kifizetése után minden jóra fordult ! /Először kb 20 m2 -n akartak 1 szobába 3 felnőttet + 1 pótágyon elszállásolni ! ! ! ! ! /. 2 db Erzsébet utalvánnyal + 1 kp-s fizető vendég ( 3x 60000 ft=180000 ft nem rossz bevétel 4 éjszakai teljes ellátásos vendéglátásért !
! ! ! ! Nagyon felháborító,mert sok kisnyugdíjas volt kiszámított pénzel ! ! ! Öszeségében a tisztasággal az/ ágyneműk újak voltak, a fürdőszoba vadiúj/,nem lehetett panasz ! Ami még jó lett volna, a sportmedence hideg vize mellé 1-2 meleg vizes jakuzzi rossz idő esetére ! Ami a legkellemesebb meglepetés volt,az étteremben kínált ételek változatossága, finom minősége,az ott dolgozók udvariassága ! Gratulálok az étterem vezetőjének és munkatársainak a sok finomságért ! Összegezve: jól éreztük magunkat, ajánlom másoknak is a szálloda szolgáltatásait !
Második alkalommal voltunk a szállodában. A korábbihoz mérve kiemelkedő az ellátás, a recepció munkatársainak segítőkészsége és hozzáértő vezetés munkája. Mit terveznek a nyári szúnyoginvázió ellen?