A háromcsillagos színvonalú Hotel Helikon sport- és üdülőszálloda minden generáció igényeinek megfelelően kialakított szolgáltatási palettája egész évben aktív kikapcsolódást ígér.
All inclusive ellátásban töltöttem itt 3 napot ez pont elég volt ebből a szörnyű helyből. A korlátlan fogyasztású italok minőségtelenek(cba-snál is rosszabb kóla stb. )a borzasztó az h a nem all inclusive ellátásosak is ezeket kapták sok pénzért, a pizzából egyszer sem jutott. A vízi sport eszközök használhatatlanok(pl kajakhoz nincs evező).
Pókhálós a szálloda, a szobában a szőnyeg foltos, az ablak koszos. A bárban 1-t fizet 2-t kap akció volt a koktélokra csak azt elfelejtették mondani h az akció időtartama alatt dupla áron lehet kapni. Amivel megvoltam elégedve az a személyzet és az ételek , a többi. . .
A személyzeten kívül semmi jót nem tapasztaltam ott tartózkodásom alatt. Az all inclusive ellátásban minőségtelen italok és üdítők(cba-snál is rosszabb kóla stb. ) szerepeltek a meghirdetett korlátlen pizzafogyasztásból nem jutott és aki nem az all inclusive ellátást választotta az is ilyen italokat kapott jó drágán.
2012 július elején voltunk ebben a szállodában. Szüleimmel és hugommal, 2 drb 3=4 akciós csomagot rendeltünk, mivel már mi is felnőttek vagyunk hugommal. Nagyon meleg napokat fogtunk ki, a balcsi is meleg. A szálloda egyszerűen szuper volt, a kilátás a 7. emeletről meseszép. Öröm volt ott lenni.
A személyzet nagyon kedves volt, főleg a pincérek, lesték minden szavunkat, az étterem teraszán öröm volt az étekezés, az étteremben nagyon meleg volt, így igyekeztünk mindig kint enni. A légkondi hiánya volt az ami nem volt jó, de hát, annélkül is el voltunk. Én már többször voltam a Balatonnál, de itt nagyon fura volt az, hogy a víz tele volt kagylókkal, az embernek vigyáznia kellett nemhogy belelép, hála Istennek, mi velünk nem történt ilyen. A wellness részleg is jó volt, minden este megmártóztunk a medencébe, és használtuk a fitnesz termet is. Maga Keszthely is egy meseszép város, tipikus romantikus város- bármikor vissza mennék, és megint a Helikon Hotelt választanám.
Összességében elégedettek voltunk a 3 nap folyamán, ami fejlesztendő terület: 2013-ban a szobában lévő TV már retroként sem megy el, az uszodában a levegő hideg volt, a felszolgálók a félig teli poharat is leszedték az asztalról, az étterem "vezetője" az egyik étkezés során a vendégek előtt káromkodott a személyzettel.
Gyönyörű környezet,kellemes pihenés,madárcsicsergés,tavaszillat, nagyon jó hozzáállása a személyzetnek, finom ételek. . . . kell ettől több ahhoz, hogy az ember jól érezze magát a szabadsága alatt? ? ? ? A szobánk (503)egy kicsit felújításra szorulna, éppen kifogtunk egy jó kis szeles időt, és az ablakon átfújt a szél.
Maga a szálloda,nagyon mutatós. A szoba amiben mi voltunk igen tágas,nem csak egy hálóhely. A személyzet kedves,udvarias,a tisztasággal is minden rendben volt. Az ellátással annyi volt a problámánk,hogy a vacsora kissé távoli éttermekben volt igénybe vehető.
Egy márciusi öt napot töltöttünk ott,nagyon kedvezőtlen időjárás volt,így az időnket a hotel wellnes részlegében kellett tölteni,ami ami nem is lett volna baj,ha a medencébe a víz nem jéghideg.
Szép jól felszerelt szoba, felújított furdoszoba .Tsztaság mindenutt.Nagyon jó fekvésu ,kis sétával elérheto a városkozpont. A konyhájuk kiváló és nagyon választékos.MI NAGYON MEGVOLTUNK ELÉGEDVE.A személyzet nagyon kedves és odaadó.Tetszett a strand megoldása ,csendes és nagyon szép.Nagyokat lehet sétálni a parton.
Pár napot töltöttünk a szállodában. Az elhelyezkedés nagyon jó, kényelmes sétára van a városközponttól. A szobák állapota megfelelő és remek kilátás nyílt a Balatonra. Az ételek elfogadhatóak voltak, főleg a reggeli volt a legjobb. A személyzet is rendben volt, bár előre kellett fizetni és ezt nem jelezték a foglaláskor. Erre érdemes rákérdezni náluk.
Kellemes környezet, közvetlenül a Balaton parton helyezkedik el a szálloda. Udvarias, segítőkész a személyzet, a kiszolgálás nagyon jó. Csodálatos panoráma a Balatonra, melyet a szobák erkélyéről akár az ágyból is élvezhetünk. Javaslom mindenkinek ezt a kellemes, szép helyet. A kilátás nagyon szép.
A szolgáltatások választéka lehetővé teszi a sokrétű kikapcsolódást. Keszthely város nagyon színes kulturális és múzeális értéket képvisel, sok a látnivaló.
Március hóban jártam a kellemes szállodában. A személyzet kiváló, nagyon udvariasak és szolgálatkészek. Az ételek minősége nagyon jó és a választék is. A kilátás gyönyörű, jókat lehet sétálni a parton és persze a szép kis városban is. A szobák kényelmesek, jól felszereltek, a ferdére épített erkélyek kicsit furcsák, de szerintem ez a szálloda jellegzetessége.
Az uszoda jó, tisztaság van. gondolom nyáron zsúfult, mivel a Balaton partján van, de ilyenkor előszezonban nagyon kellemes. Ajánlom azoknak, akik pihenni szeretnének.