Szállodai tájékoztatás alapján Kiskunhalas legjobb étterméről van szó. Többen voltunk, csak az én élményemet írom: a mozzarellás csirke 3/4-e megmardt, mert gyakorlatilag nem volt íze az ételnek. A felszolgáló szó nélkül vitte is el, nem volt túlzottan kíváncsi rá, hogy miért maradt meg ennyi.
Amúgy a személyzet negyon kedves, a hely is rendben van, csak ez a csirke nem sikerült most. Érdekesség még a tolóajtós mosdó, amely nem a legdiszkrétebb.
Férjemmel rendszeresen itt ünnepeljük a házassági évfordulónkat. A csárda maga nagyon szép, rendezett. A kiszolgálás mindig gyors, szakszerű és roppant udvarias volt. Az ételek közül én a marhasteak-et választottam, férjem a halas ételeket szokta előnyben részesíteni.
Nagyon finom volt mindkettő, és az adagok is épp akkorák, hogy nem hagytunk semmi maradékot, mégis jóllaktunk. Ár-érték arányban is tökéletes hely, mindenkinek csak ajánlani tudom.
A csárdában egy céges gasztro rendezvényt tartottunk, mivel pont félúton volt a két település között. Kaptunk egy különtermet, ami jól el volt szeparálva, így nem tartottuk fel a vendégeket. A pincérek alapvetően kedvesek, az étel finom.
Egyedüli problémánk az volt, hogy a svédasztalos felszolgálás során egy sötét, világítás nélküli oldalra tették a pultot, így nem lehetett látni, hogy mit szed az ember.