Igazi csárda hangulatba csöppentünk, amikor megérkeztünk. Kis köves járda sejtelmesen vezet be a "farmra" A Természet lágy ölén megéhezik az ember. . . Csodás, tiszta kert, egy kis játszótér, madár nézegető óriás kalitka, hagyományos régi csárda épület, autentikus bútorzat, kockás terítő. Pesti vendégeinknek pont ez kellett!
Hagyományos ételek az étlapon, készségesen lehetett variálni mindenkinek a saját ízlése szerint. 14-en voltunk, mégis viszonylag egyszerre tudtunk nekikezdeni az ételeknek. Addig gondoskodtunk a jó hangulatról, remek pálinka és egyéb ital választékukkal. A mi szerencsénkre nem voltak sokan, mert elég hangosak voltunk, valahogy ezt is kihozta belőlünk a csárda varázsa. A tányérról szinte lelógtak a húsok, akkora adagok voltak. Retro volt az érzés, mert mostanában divat a minimal és a modern ízesítés, de egy ilyen helyre ez való. Mindenki 20 évvel érezte magát fiatalabbnak a környezet miatt. Ha muzsika is lett volna, talán dalra és táncra is fakadunk. Összességében egy pozitív, kortalan vacsorának voltunk részesei. Lópofa ötlet volt betérni.
Bár a kiszolgálás gyors volt, sajnos az étel íztelen volt, és köretet sem azt kaptam amit kértem. A mennyiséggel nem volt gond. A helyiség ahol asztalhoz ültünk számomra nem volt megfelelő. A terítő lukas, a padok közötti helyek szűkek, a mögöttem ülővel szinte összeértünk.
A kabátoknak nem volt elég hely, a helyiség fűtetlen, rosszul záródó bejárati ajtó mindig kinyílott így még hideg is volt. Ár érték arányában sokat fizettünk.
Barátainkkal érkeztünk ebbe a hangulatos étterembe. A pincér már az italrendelésnél is igen lekezelően viselkedett. És sajnos ez a hozzáállás később sem változott, rendszeresen elfelejtette az italainkat és ha még említettük olyan arrogáns volt, hogy szörnyű! Az étel amit rendeltünk szinte mindegyik ugyanolyan íztelen volt.
A fűszerek nagyon hiányoztak belőle. Sajnos a pincér viselkedése, és az íztelen étel igen csak lehúzta az étterem színvonalát, nem tudok jó véleményt mondani róla.
Családdal jártunk Bugacon, és egy este betértünk ebbe a vendéglátó ipari egységbe. Rendeltünk, nagy nehezen megkaptuk, de sok köszönet nem volt benne. Az asztalon nem volt terítő, bár máshova tettek, nekünk nem jutott, a kért só-bors-fogvájó kombó az étkezés végéig nem érkezett meg.
A több ételhez is adott hasábburgonya mint köret szottyadt és teljesen hideg volt. Az ételeket kihozták, de addigra az evő eszköz még nem jött meg, még 5 percet kellett várni rá. Teljes volt a fejetlenség és szűrzavar. Közben nyenyerével ( tekerő lanttal ) hangolt egy zenész és egy hölgy hol ordítóan hangosan, hol érthetetlenül halkan. Néha bele kezdett valami nótába, félbe hagyta, megint elkezdett valamit, nem volt érthető mit szeretnének. A végén a legszebb, hogy olyan számlát kaptunk amin csak gyűjtő van feltűntetve, így sem az ételt sem annak árát nem lehet beazonosítani, azért egy dolgot észre vettünk, hogy a köreteket mind 400 Ft-ban számolták, pedig volt 300 és 350 Ft-os is ( rizs 300 Ft, vegyes rizs-sült krumpli 350 Ft, sült krumpli 400 Ft ). A marha sült , és a többi hús egyébként ehető minőségű volt, ha a sok negatívum nem lenne még jó minősítést is kaphatott volna minden egyszerűsége ellenére. Soha nem megyek többet a közelébe sem. . .