Csoportosan (egy autóbusznyi kiránduló) érkeztünk a csárdába. A szervezőnk jó előre mindent egyeztetett a csárda tulajdonosaival, így nagyon gyorsan, gördülékenyen ebédeltünk meg. A kiszolgálás kedves, figyelmes alkalmazottakkal működik. Az általunk választott ebéd bőséges és finom volt. Üdítő látvány a csárda és a körülötte elterülő park.
Megfogott az étterem helyezkedése egyszerűsége ,finom és kiadós ételek. Ha tehetem újra megyek. A kiszolgálás gyors volt,minden megfelelő volt. Csodás a környezet rendezett udvar. A mosdó tiszta megfelelő volt. Az udvar tele virággal gyönyörű. A kert végében egy mini bemutató madarakból /páva,fácán,galamb stb/,egyszerü és csoda szép mint egy elvarázsolt kastély.
Az étterem hangulata ami elsősorban megfogott. Ahogy belépsz a kapun, csodás kert és kikövezett út vezet a bejáratig, tele virággal, őszi dekorációval, tyúkudvarral, sőt egy telefonfülke, amiben minden kagyló felvételnél más-más madárhangot hallani, játszótér, szép faragott szobrok.
az étterem tipikus kockásabroszos hely, de nagyon jó a hangulata, kandalló a tér közepén a falon és mindenhol lovak és szamarak képei, szobrai. semmi luxus, vagy extra, a padló simított beton, nekünk mégis bejött. a mosdó tiszta kultúrált, a kiszolgálás gyors és kedves, az étel nagyon finom volt. én bátran ajánlom mindenkinek
Márton napi csomagot fizettünk be a Kiskunmajsai kirándulásunk alkalmából. A Csárda hangulatos kellemes tiszta. Az étel választék bőséges és adagok is. A fél adag is bőséges. Kiváló ízek , gyors precíz kiszolgálás. A Márton napi liba sült nagyon finom volt. A toalett is tiszta volt.
Talán annyi negatívum, hogy az oda vezető út nincs megvilágítva így sötétben kicsit botladoztunk a bekötő úton amíg a szálláshelyre értünk. Nyáron nagyon szép lehet a kerthelyiség rész is hiszen még mindig feltűnően szépen gondozott , játszótérrel , fa szobrokkal, sütögető kemencével. Esküvők találkozók megrendezésére kiváló helyszín. A vacsora alatt élő zene szólt kellemes vacsora aláfestésnek kiváló zenét szolgáltattak.