Keserves csalódás volt. Az ételek mennyiségével, ízvilágával szokás szerint most sem volt baj. A tulajdonossal előre megegyeztünk, hogy a vacsora előtti héten emailen elküldjük a vendégek névsorát, amely alapján az asztalokra egy táblán kiteszik a neveket, így mindenki megtalálja a helyét (elküldtem! ). A szertartás után megérkeztünk az étterembe és álltunk mint a birkák, ugyanis sehol nem volt kitéve névtábla, és a pincér pedig letagadta, hogy átküldtem volna neki: csak pislogtam. Na mindegy, nem voltunk sokan (33 fő), mindenki leült. Az ételsorhoz kértünk sült zöldségeket, hát nem szolgálták fel, kérdeztem a pincért, hogy akkor hol van. A válaszuk az volt, hogy majd a főétel után (? ). Erre megkérdeztük, hogy a vendégek majd vízzel elfogyasztják a rántott gombát, vagy hogyan gondolták? Na ez is mindegy, mert végül 5 percen belül megkaptuk frissen. (ugyan volt olyan asztal, ahová csak rántott cukkini jutott. . . ). Őszintén megmondom, számomra kicsit "lehúzásszagú" volt a dolog, de ne legyen igazam. Szintén megegyezésre a rendezvényre bevihettünk 3 liter házi pálinkát. Nem gondoltam volna, hogy nekem kellett volna ebből kínálni a vendégeinket, ugyanis a pincérek egyáltalán nem kínálták. Azt is el kell mondjam, hogy nem egyszer eltelt olyan félóra (! ), hogy nem láttunk pincért. A vacsora után többen is jelezték, hogy innának kávét, volt olyan vendég, aki úgy ment ki az étterem másik részébe, hogy pincért levadásszon. . . Továbbá kértünk gyümölcstálat, na azt egyáltalán nem kaptunk, viszont hála égnek, nem is számolták fel. Úgy tudom, hogy azon a hétvégén a tulajdonos nem volt az étteremben, és ha ez igaz, sajnos ez meg is látszódott. Egy szó mint száz: az étel most is finom és bőséges volt, de a kiszolgálás csapnivaló volt. Férjemmel csalódottak vagyunk, szerintem most egy darabig nem látogatjuk az éttermet. Szeretném azt is elmondani, hogy nem sutyiban, hanem a nevemet vállalva írtam e sorokat. Üdvözlettel: Oroszi Noémi