Kellemesnek találtuk a termálfürdő hangulatát, a kapcsolatot ilyeténképpen a szállodával, kiváló volt az ajándék 50 perces masszázs. Az svédasztalos étkezés minősége jó volt, a választék átlagosnak mondható, a felszolgáló személyzet vezetője nagyon kedves, figyelmes volt, a reggelinél, mikor ő nem volt jelen, csak egy munkatársa, voltak fennakadások.
A legkellemetlenebb a szobában a média szolgáltatás hiánya volt, egy ősrégi kis televízió, 6 csatornával, ami valami állítólagos műhold hiba miatt végig nem működött,így az esték unalmasan teltek. Összességében jót pihentünk,köszönjük.
Nagyon jól éreztük magunkat! ! Kedves udvarias segítőkész személyzet! ! Ételek finomak ! ! ! A szálloda egy kis ékszerdoboz nagyon jó ízléses a dizájn ! ! ! :) Tisztaság ! ! Nagyon jó a szállodából megközelíthető fürdő! ! Szép környezet! ! Kedvezményt kaptunk az Ópusztaszeri Feszty körkép belépőjegyre azt hiszem ez sem elhanyagolható szempont! !
reggelire minden nap ugyanaz,hiányzik pl. a kalács,hiába van méz,lekvár a joguthoz néha nem megy,nem volt gyümőlcs,kávé igen finom,de viszont meleg a csapolt sőr,de ebédhez van csapi viz,aki pincérnek volt őltőzve--igen szerény ügyes és gyors volt,az épületre azért rá férne egy kis javitás no meg az udvar is elhanygolt,ebéd igen kiadós,viszont a fürdő nagyon tetszett
A Verőfényes Vakáció csomaggal nyaraltunk a férjemmel a Hotel Aquaban kisteleken. Nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük az ott dolgozóknak a kedvességüket, segítőkészségüket. Középkorú házaspár
Először a hotel előtti park fogott meg. A mesterséges tavat szebbnél szebb virágok vették körül, előttük padok, ahová mi is szívesen kiültünk. A szállodai kiszolgálással maximálisan meg voltunk elégedve. Az ételek ízletesek és kiadósak voltak. A szobánk erkélye pedig erre a gyönyörű parkra nézett. Kisgyermekes családoknak is ajánlom!
3 éjszakát töltöttünk itt. A családi szoba kellemes elhelyezést biztosított ötünk részére. Jól jött a légkondi. Kihasználtuk a kapott kedvezményes vagy ingyenes belépőket. A reggeli és a vacsora nekünk elegendő volt. Mindegyikünk talált magának megfelelő ételt. A nagy kirándulások után a fürdő kellemes felfrissülést biztosított. Kedves a személyzet.
A lift hiánya megengedhetetlen lenne, kíváncsi lennék , hogy megy fel egy kerekes székkel valaki? ! Két pozitívum lenne a személyzet kedves és a szobában van légkondi! A tv kis képernyős a távirányító hol jó volt de inkább hol nem, jelzésünk ellenére senki nem próbálta cserélni, maradt a rossz.
A konyha az egy rossz iskolai menzával egyenértékű, szegényes 1 hét alatt gyakorlatilag minden reggel ugyanazt láttuk svédasztal címszó alatt. Tojás rántottát nem eszem egy darabig, meg sült császárt sem, egy fajta sonka meg a kolbász ami az első 3 napban még a tojásban is volt. a konyha az 1 csillagot sem éri el! Aki 1*2 napot akar ott eltölteni mert elfáradt, és megpihen annak jobb hiányában jó , egyébként katasztrófa ott 1 hét Nem is értem ,. hogy lehet annyi oklevél a falon az [moderálva - a szerk. ] megnézi valaki a helyet a részükről? !
Két éjszakát töltöttük a hotelben a férjemmel, igaz még októberben. Olyan helyet kerestem, ami csendes, lehet fürödni is és találunk a közelben valamit, amit még nem láttuk. Nagyon jól éreztük magunkat. Szép és kényelmes volt a szoba, a városi fürdő is tetszett. Az étkezéssel is meg voltunk elégedve, és a személyzet is kedves.
Rugalmatlanság,hozzá nem értés a szakmai oldalról. 25 évig dolgoztam szállodában,de még sehol nem éreztem magam ennyire rosszul. A személyzet kedves volt,de hozzá nem értők. A tisztaságról annyit, hogy a négy nap alatt még a szemetet sem vitték ki. A reggeli szegényes tojásrántottán és szalonnán kívül alig volt választék.
A vacsora egyik este csirkeszárny volt és zúza pörköl, ennyi volt a választék fél panzióban. A fürdőt összekötő folyó hideg volt aminek köszönhetően alaposan megfáztam. Nem ajánlom kis gyerekesek,mert nincs napozó terasz sem. Ez egy 2 emeletes épület ahol nincs lift. Mi szerencsére sok helyen járhattunk, remélem még járunk is, de ilyen hozzáállást a vendéghez még nem tapasztaltunk. Mi eddig még egy szálláshelyről sem irtunk negatív véleményt, de ez a fogadtatás elfogadhatatlan. Ez azért is meglepő volt, mert csak jó véleményeket olvastunk a Hotelről. Lehet hogy csak mi fogtunk ki egy rossz napot, fáradt dolgozókat? DE hogy a jót is kiemeljük: az étterem dolgozói figyelmes, odaadó munkája kiemelkedő.
Barátságos, kényelmes családi szobában szálltunk meg. A reggeli és a vacsora is nagyon ízletes volt, a család minden tagja megtalálta az általa szeretett ételt. A személyzet minden tagja a vendégekért dolgozik. Köszönet érte. A termálfürdő medencéit zárt folyosón keresztül közelíthetik meg a vendégek. A wifi akadozott, de ez minket nem zavart.