Rugalmatlanság,hozzá nem értés a szakmai oldalról. 25 évig dolgoztam szállodában,de még sehol nem éreztem magam ennyire rosszul. A személyzet kedves volt,de hozzá nem értők. A tisztaságról annyit, hogy a négy nap alatt még a szemetet sem vitték ki. A reggeli szegényes tojásrántottán és szalonnán kívül alig volt választék.
A vacsora egyik este csirkeszárny volt és zúza pörköl, ennyi volt a választék fél panzióban. A fürdőt összekötő folyó hideg volt aminek köszönhetően alaposan megfáztam. Nem ajánlom kis gyerekesek,mert nincs napozó terasz sem. Ez egy 2 emeletes épület ahol nincs lift. Mi szerencsére sok helyen járhattunk, remélem még járunk is, de ilyen hozzáállást a vendéghez még nem tapasztaltunk. Mi eddig még egy szálláshelyről sem irtunk negatív véleményt, de ez a fogadtatás elfogadhatatlan. Ez azért is meglepő volt, mert csak jó véleményeket olvastunk a Hotelről. Lehet hogy csak mi fogtunk ki egy rossz napot, fáradt dolgozókat? DE hogy a jót is kiemeljük: az étterem dolgozói figyelmes, odaadó munkája kiemelkedő.
Alföldi kis szálloda. Wellness szállodához képest kitűnő áron. Városközpontban van, így nem igazán csendes. A tisztaság is hagyott kivetni valót. Ételek jók, svédasztalnál 1 leves és 3 főétel választék. Reggeli kissé hiányos felhozatal. Személyzet kedves.
Nálunk ami gond volt: Tisztaság, nem figyeltek, hogy nagycsaládosként a gyerekek mellettünk lévő szobában legyenek holtszezonban. ópuszteszer autóval 10 perc. Összességében jól éreztük magunkat.
Érkezésünkkor a recepciós hölgy kissé ingerült hangon (lehetséges, hogy csak mi éreztük annak) tudatta velünk, hogy még nem lehet bejelentkezni (természetesen ezt mi is tudtuk, egyelőre csak a csomagunkat szerettük volna lepakolni, ez meg is oldódott). A személyzet többi tagja nagyon kedves, mosolygós volt.
Sőt, másnap még az utcán is ránk köszönt a fiatalember - igazi vendéglátós! Az ételek ízletesek, finomak voltak; kiemelnénk a túrós palacsintát! Sajnos megfeledkeztünk a fitness sarok kipróbálásáról! :( Amin még meglepődtünk, az a szobában lévő TV mérete. Hát. . . . Számítógép monitor. Persze ez mit sem csorbított az ott töltött napokon! Ajánlom mindenkinek és ha már ott lesz, ne hagyja ki a pár km-re lévő Ópusztaszert sem!
Februárban töltöttünk el 2 éjszakát lányommal a Hotelben. A Hotel elhelyezkedése megfelelő, a személyzet udvarias, segítőkész. A szobák felszereltsége elfogadható, de jobb lenne, ha lenne köntös bekészítve, valamint hajszárító sincs a fürdőszobában.
Az étel választék siralmas volt, a reggelinél nem volt zöldség, gyümölcs, péksütemény, a vacsoránál egyféle leves volt és talán kétféle főétel svédasztalon. Nem szívesen térnénk oda vissza!
A szállás kiválóan megközelíthető. Az ár-érték arány remek. A kiegészítő, ajándékba kapott szolgáltatások jól szolgálták a kikapcsolódásunkat. Mi a bowlingot és a fallabdát vettük igénybe, a szomszédos szórakozóhelyen. Mindenütt udvariasak, kedvesek voltak.
egyetlen kis malőr volt csupán, a vasárnapi reggelinél 8 órakor, az utolsó pároknak már nem jutott friss tojás és üdítő, de ezt pótolták. Az ételek egyébként szenzációsan finomak voltak. Szívesen visszatérnénk alkalomadtán.
Nagyon kellemes őszi napokat töltöttünk a családdal Kistelken a Hotel Aqua-ban. Tiszta, rendezett szoba várt minket. Nagyon finom ételeket fogyasztottunk. A hotelhoz kapcsolódó wellness részleg tökéletes kikapcsolódást nyújtott számunkra.
A lift hiánya megengedhetetlen lenne, kíváncsi lennék , hogy megy fel egy kerekes székkel valaki? ! Két pozitívum lenne a személyzet kedves és a szobában van légkondi! A tv kis képernyős a távirányító hol jó volt de inkább hol nem, jelzésünk ellenére senki nem próbálta cserélni, maradt a rossz.
A konyha az egy rossz iskolai menzával egyenértékű, szegényes 1 hét alatt gyakorlatilag minden reggel ugyanazt láttuk svédasztal címszó alatt. Tojás rántottát nem eszem egy darabig, meg sült császárt sem, egy fajta sonka meg a kolbász ami az első 3 napban még a tojásban is volt. a konyha az 1 csillagot sem éri el! Aki 1*2 napot akar ott eltölteni mert elfáradt, és megpihen annak jobb hiányában jó , egyébként katasztrófa ott 1 hét Nem is értem ,. hogy lehet annyi oklevél a falon az [moderálva - a szerk. ] megnézi valaki a helyet a részükről? !
Barátságos, kényelmes családi szobában szálltunk meg. A reggeli és a vacsora is nagyon ízletes volt, a család minden tagja megtalálta az általa szeretett ételt. A személyzet minden tagja a vendégekért dolgozik. Köszönet érte. A termálfürdő medencéit zárt folyosón keresztül közelíthetik meg a vendégek. A wifi akadozott, de ez minket nem zavart.
Nagyon jól éreztük magunkat a hotelben. A recepciós hölgyek kedvesek, figyelmesek és segítőkészek. Kiemelném közülük is az E. nevű hölgyet. Sok ilyen recepciós elkelne a többi szállodában is. A fürdő kitűnő, az úszómester fiú nagyon figyelmes és segítőkész! A masszőrök és masszázsok isteniek.
A reggeli sajnos majdnem minden reggel ugyanaz volt, az utolsó nap volt csak nem sima a tojásrántotta /mert előző nap elmondtam a véleményem a pincérnek, és azt mondta meg próbálnak változtatni a reggelin, de a kínálat egy régóta bevált választékon alapul/. Ha változatosabb lenne a kínálat az nagyot dobna az étkezés színvonalán. A vacsora általában finom volt nem volt olyan sokféle, de jól lehetett lakni. Az étteremben a felszolgáló személyzet is mindent megtesz, hogy a vendég jól érezze magát ebben a kis hotelben. A szobákban a klíma a három csillagos hotelekben nem megszokott szolgáltatás és még felárat sem kellett érte fizetni, ez nagyon pozitív dolog. Összességében nagyon jó volt ez a három éjszakás kikapcs. Kipihenten, feltöltődve érkeztünk haza. Köszönjük Hotel Aqua Kistelek!
2016 Januárjában jártunk a hotelben. Nagyon kis kedves, családias szálloda. Kisgyerekkel mentünk,így a pótágyas szoba helyett,3 ágyas szobát kaptunk. A szoba tágas,az ágyak kényelmesek. A geotermikus fűtésnek köszönhetően nagyon meleg van,így sokat volt nyitva az ablak.
A hotelből egy folyosó visz át a fürdőbe,ami szintén nagyon színvonalas,de csak pénteken van nyitva hosszabb ideig,szombaton is fél 8-kor bezár. Az egyetlen negatív amit fel tudok hozni,az a reggeli. Minden nap ugyan az volt és kevés. Volt,hogy szólni kellett,hogy süssenek még rántottát,mert elfogyott. Felvágottak közül egy fajta sonka,paprikás szalámi,kolbász és trappista sajt volt. A zöldségek mennyisége is igen silány volt,az nem is töltötték újra. És természetesen minden nap virsli és rántotta. A pékáru kimerült a zsemlében és a kifliben,rozsos, barna vagy esetleg magvas pékáru nincs. Nem túl változatos. Ellenben a vacsora igen remek volt,én mint laktóz érzékeny személy mindig tudtam enni valamit és nem maradtam éhes. Összegészében pozitív a hely,gyerekeseknek is ajánlani tudom. Aki viszont dohányzik annak ki kell járnia a bejárathoz,mert nincs külön kijelölt hely,ez okozhat némi bosszúságot,elméletileg az erkélyes is tilos,ami a szobához van,bár sokan ezt nem tartották be. Az erkély nélkülieknek ez szívás. (Bár kibírható az a kis séta a lépcsőn :-D)