Az épület előtt gyönyörű kert, csak épp az nem látszódott a képeken, hogy járda és úttest szegélyezte. Tehát használhatatlan volt. Innen, mentesített bejárat van, ami az épület belső mentesítésére is utal. . . de NEM! ! ! ! Lépcső a szobákhoz. Kédeztem, a wellness hol van? Válasz: Az első emeletről elérhető.
De azt nem mondta a hölgy, hogy oda is lépcső le, fel. Járókeretes vagyok,láthatta! ! ! ! Komoly átverésnek érzem amit mondott. Feltétlen meg kellet volna említenie,hogy onnan is lépcsőjárás lesz. Így. 4 napi ott lét alatt, egyszer voltam úszni, miközben épp ennek lehetősége miatt eset a helyre a válasz tás. (140km) Csak a lépcsőn futóknak ajánlom ezt a helyet és azoknak, akik szeretik a hideg és igénytelen étrendet.
Elsősorban a személyzet az, melyet ki kell emelni, mivel nagyon kedvesek,szolgákat-készek voltak. A reggeli, vacsora nagyon-nagyon jó volt, minden ízlett. Talán a környék-beli látnivalókról lehetne valamivel több tájékoztatás mert a városban hamar körül lehet nézni...A fürdő szintén kíváló!!! Köszönjük!!
A szállás, az ellátás kitűnő volt! A napi programokba belefért Ópusztaszer, Szeged, Szentes, Csongrád, Kiskunhalas és a környék nevezetességeinek megtekintése! A délutáni órákban visszatérve a szállodába kellemes volt a termálfürdő a kirándulások után! A személyzetről, a kiszolgálásról csak a legjobbakat lehet elmondani!
Hangulatos kisváros központban a szállóval. Udvarias, segítőkész személyzet. Kiváló konyha, finom ételek. Tiszta, felújított gyógyfürdő. Nagy tudású, kiváló masszőr.
A személyzet minden tagja nagyon kedves és készséges volt. Na és csinos! Jobbá tehetné a szállást, ha a szoba szellőzése megoldott lenne. A fürdőből visszahozott nedves ruhaneműk túl párásították a levegőt. A szobából épp látható volt a kis kerti tó, ami nagyot dobott a hangulaton. A város központi része is megnyerő volt.
Sok helyen jártunk már de itt a személyzet nagyon udvarias volt, nagyon szuperen viselkedtek, nem volt drága, a fürdő is kellemes volt úgy hogy nagyon jól éreztük magunkat.
Sok helyen jártunk már,de ennyire kedves,figyelmes alkalmazottakkal még nem találkoztunk.Nagyon jól éreztük magunkat.Minden tökéletes volt.Biztos,hogy még visszatérünk.
-már ötödik alkalommal szálltunk meg itt, tehát kb. tudtuk, mire számíthatunk! De most,-az eddigiekkel ellentétben,-a 2. emeleten volt a szobánk, ahova a hetven év feletti páromnak megerőltető volt a napi sokszori le-fel lépcsőzés! A szobánk szűkös volt, és, mindössze 1 db. szék állt rendelkezésre!
A wellnes-szolgáltatásoknál megjegyezném: alkalmanként alacsonyabb hőfokúak voltak a medencék, ritkábban működtek az élmény-kiegészítők! De összességében nagyon jól éreztük magunkat! ! ! !
Mindenben jó volt a szállás, csak egy probléma van vele, hogy nem idős és mozgásukban korlátozott emberek részére való. Nincs lift. Nincs telefon a szobákban. A személyzet nagyon segítőkész és kedves. Még külön igényt is teljesítettek, a vasútállomástól való szállítást is megoldották. A szállodába nincs egymásba nyíló szoba.
Már az érkezéskor felfigyelhető volt a nagy figyelem a fertőtlenítés és a maszkviselés szabályaira.A személyzet udvarias,barátságos és segítőkész.Az ételek minősége és változatossága nagyon jó volt.