Négyen két gyerekkel érkeztünk a szállodában. Nagy szoba volt kényelmes ágyakkal jól el lehetett férni. A klíma nagyon jól működött. A város csendes nyugodt barátságos. A személyzet figyelmes segítőkész. Az ételek finomak bőségesek voltak. Ajánlom mindenkinek!
Családias, nyugodt, kellemes környezet, kedves személyzet. Jó konyha, bár a választék a létszámhoz illően nem túl nagy. A kedvezményes belépőket is kihasználtuk. A masszázst kifejezetten ajánlom. A fürdő - közvetlen átjárás - kicsi, de kellemes. A ruhák szárítása - mint a szállodák többségében - nem megoldott (ruhaszárító állvány?
5 napot töltöttünk a szállodában.Összességében nagyon jól éreztük magunkat.Az egyedüli negatívum az volt,hogy a svédasztal kínálata nagyon szerény volt.Ennek ellenére fínomak voltak az ételek. A fürdő is jó volt.
Idén másodjára töltöttünk el egy hetet a szállodában. Most sem csalódtunk! A személyzet kedves és segítőkész. Az ételek finomak, a szolgáltatások élvezetesek voltak. Biztosan ellátogatunk még ide.
Összességében kellemes 3 éjszakát töltöttünk a szállodában. A fürdőben éppen úszásoktatás volt, mindhárom napon. A gyerekek nemcsak az úszómedencét használták, hanem az élménymedencét is. Ez zavaró volt. A szobában nagyon jó volt a matrac, kényelmes, tisztaság volt. Erkély nem volt, így kissé szűkös volt a hely.
Összességében nagyon jól éreztük magunkat. A szálloda személyzete kiemelkedően kedves és segítőkész, a kuponos programkedvezményeknek is nagyon örültünk(Emlékpark és Csillagösvény Ópuszaszeren. ez utóbbi szuper mulatságnak bizonyult! ). A közvetlen átjáró a fürdőbe praktikus, és maga a fürdő is kellemes.
Nem túl nagy, de nincsenek is sokan, kivéve az úszótanfolyamos csoportokat. Medencehasználatban és időben is igazodni kellett hozzájuk, ezt néhány szállótársunk nehezményezte-nekünk nem okozott fennakadást. Amin viszont változtatni illene: a fürdőnk full vízköves volt, a zuhanykabin fala, a poharak belseje stb. A szilikon illesztések és a króm kiegészítők elszíneződve, a konnektor fedele törött. A szobák tisztasági festésért kiabálnak. A padlószőnyeg foltos, kikopott. Az egész lakrész elhasznált benyomást keltett, ráadásul borzasztó előnytelenül volt berendezve, a bútorok között lehetetlenül szűk közlekedőkkel. Az utcai frontra nézett a két szoba,a zaj nagyon nagy, reggel hatkor pedig rákezd a szemben lévő harang(volt h 105 kondítást számoltam egymás után zsinórban) és minden negyedórában jelez, lehetetlenség reggel jóízűt aludni. Sem az ajtók, sem az ablakok nincsenek megfelelően szigetelve. Huzat, átható ételszag. . . Cserébe isteni finom és nagy adag ételek. A reggeli felhozatala ugyanaz volt minden nap, de ebből bőven lehet választani. A svédasztalos vacsora kínálata kétféle leves, háromféle második, desszert, egyszer pluszban gyümölcs is volt. Mindannyiszor nagyon finomakat ettünk! Ebédre kipróbáltuk a környék szinte összes lehetőségét, ár-értékben mi a rendőrség melletti kifőzdét találtuk a legjobbnak. Sajnos meg kellett járnunk az ügyeletet is az egyik gyerekkel, és mind a szálló, mind a helyiek részéről csak pozitívumokat tapasztaltunk! Szívesen visszatérnénk a jövőben.
Maga a település maga a baráti környezet minden főre nézve tökéletes kikapcsolódást biztosít! Közelben megtalálható minden ami fontos az embernek, kikapcsolódásként túrázhatunk, illetve a szállással szemben elhelyezkedő Club Expresso étterem- és szabadidő központ,ahol lelazulhat az ember különböző sportágakat kipróbálhat.
A szálloda 2 emeleti szobájában esőzések alkalmával dőlt be a víz a szobába, a fürdőszoba belső ablakpárkánya tele volt galambürülékkel, amelyet aztán a szél befújt a fürdőbe, rá a beázott kövezetre.
A félpanzió kielégítő lett volna, ha a minősége nem olyan amilyen. Minden húsféle száraz, rágós volt. Még a levesbetét csirkehús is. A desszert is egyhangú és száraz volt.
Ópusztaszer környékén kerestünk szállást, a fürdőbe átjárás miatt választottuk végül ezt a Hotelt. A külseje nem hivalkodó, de belül szép, tiszta. Nagyon udvarias a kiszolgálás, az ételek finomak. A fürdőben sajnos nyári úszótábor csoportokkal osztottuk meg a medencéket.
Kellemesebb lett volna, ha értesítenek bennünket, hogy hánytól van foglalkozás, mi sem akkor mentünk volna át. Nagyon tetszettek a város épületei. Különleges, merész tervek alapján épültek, szellősek.