Két szinten, 30 kényelmesen berendezett szobával várjuk kedves vendégeinket. Szobáink mindegyike légkondicionált, színes televízióval, minibárral, hajszárítóval, fürdőköntös bekészítéssel és vezeték nélküli internet eléréssel áll vendégeink rendelkezésére. Szobáink között vannak ún.
családi szobák (két egymás melletti kétágyas szoba köztes ajtóval) és két akadálymentesített is, amelyeket kifejezetten kerekesszékes vendégeink számára alakítottunk ki. Az első szinten erkélyes, a másodikon pedig erkély nélküli szobák találhatók, melyek közül néhány pótágyazható (kérésre előzetesen bébiágyat készítünk be a szobába). A szállodából vendégeink fedett folyosón, kényelmesen, köntösben és papucsban mehetnek át a Kumánia Gyógy- és Strandfürdőbe, amelynek medencéit és a szaunavilágát térítésmentesen használhatják a nyitvatartási időben, illetve a Kumánia Gyógyászatot is így tudják elérni.
Csodálatos öt napot töltöttünk el a szálláshelyen a családommal. A szobák modernek, kényelmesek, légkondicionáltak. Az ételek finomak, bőségesek, változatosak. A személyzet nagyon kedves, segítőkész. A wellness-részlegtől nagyon szomorúan vettünk búcsút. A medencék kellemesek, hívogatóak. Sok napozószék van. A strand büfé árai meglepően szolidak.
Egy hétvégére jöttünk ide, nem volt rossz, de nem hiszem, hogy visszatérünk. A szálloda három csilagos,de attól még a feltétlen tisztaságot elvárja az emnber. Mi a kis állatkánkkal, cicával szoktunk utazni, és nagyon bosszant, ha két percen belül pókhálós lesz az állat, vagy épp felkavar egy csomó port a szekrény tetején.
Itt az előbbi volt. Úgyhogy azzal kellett kezdeni, hogy kértük kitakarítani az ágy alját. Azután még találtunk pár db kóbor pókot a szobában, a fürdőszobában,az összkomfortos pókhálójukban pihengélve, valószínű régi lakók voltak. Szomorú. Az ételek finomak voltak, de érdekes, hogy tésztát és főzeléket egyáltalán nem kínáltak. A személyzet igazán kedves volt, a fürdő medencéi átlagosak, semmi különös. Egy jó jakuzzijuk nincs mindenesetre. Sajnos a medencetérben nincs WC, ezért rossz volt belegondolni, hogy esetleg nem mindenki gyalogol ki a bejárat közelébe, vagy nem is tudja, hogy ott van. . . Viszont a várost dicséri: orvosi ügyeletre kellett mennem, ami egészen közel van a szállodához, és nagyon kedvesen fogadtak, alapos, gondos háziorvosuk van.
Remek 5 napot töltöttünk a szállodában. Az időjárás nem volt a legkedvezőbb, ezért különösen örültünk, hogy ide jöttünk nyaralni, hiszen a gyógyfürdőhöz fedett átjárás van, a medencék fedettek. A szálloda rendkívül tiszta, kényelmes. Az itt dolgozók figyelmesek, segítőkészek.
Az étkezéssel volt csak problémánk, a reggelihez nincs magvas pékárú, a vacsoránál az italokat volt, hogy akkor kaptuk meg, amikor már a desszertnél tartottunk, pedig nem volt tele az étterem. Az ételválaszték egyébként remek, ízletes, bőséges. Minden vacsoránál volt többféle gyümölcs, ami nekünk kellemes meglepetés volt (a gyermekeink imádják a gyümölcsöket).
A szálloda néhány perc sétára található a város központjától. A parkokat, a rendezett utcákat, a szépen felújított épületeket nem szabad kihagyni. A szobánk kellemes méretű, kényelmesen berendezett volt. Az egész komplexumra jelemző a tisztaság. Az ablakunk alatt amentőállomás volt, ahol reggelente rövid szirénázás jelezte a műszakváltást.
. . Megnyugtató, hogy vigyáztak ránk. A reggeli és a vacsora választéka változatos volt, dícséret illeti a szakácsot! A pincérlányok figyelmesek, gyorsak. A recepciósok udvariasak, szolgálatkészek. A fürdő kellemes. A wellnessben a gőzkamra nem működött, ottlétünk alatt nem sikerült rendbehozni. . . A fürdő nyitvatartása nyáron lehetne egyicsit hosszabb is. . . Jól éreztük magunkat.
Tavaj karácsony elött voltunk ott ,a szállo tiszta rendezett ,személyzet hihetetlenül barátságos . Az ételek finomak a svédasztalos megoldás nagyszerü . Nagyon jo hogy folyoson kel átmenni a fürdöbe ,az is nagyon szuper a személyzet ott is nagyszerü . Kezelések nagyon jok voltak csak jot tudok mondani minden tekintetbe és ajánlom mindenkinek árba elfogadhato föleg ahoz amit nyujtanak
Tavaly ősszel jártunk Kisújszálláson. A neten először egy magánszállást néztem ki, de egy éjszaka után kiderült,hogy az nagy melléfogás volt. Ezt követően elmentünk a Kumániába, ahol a hotel tele volt:)),viszont volt hely a camping területén található faházakban. Nagyon egyszerűen berendezettek ezek a kis házikók, de meglepően otthonosak,tágasak.
Ár/érték arányban szerintem azt kapja az ember,amit egy ilyen szálláshelytől várhat. Külön szép gesztus a helytől,hogy a fürdő használata a szállóvendégeknek- a faházasoknak is - ingyenes. :)A faházak erdélyi ácsok kezét dicsérik és varázslatos a kis vízre ráültetett házikók. Nekem nagyon tetszett a hely, a házakban működik a wifi,ez nem minden helyre igaz -nekünk Baján a welness hotelben a 4*os szobában sem volt jel: (-itt ezzel nem volt probléma. A házacskákban van kis konyha,reggelizésre vacsorázásra tökéletesen megfelel. A Kumánia fürdő némi csalódás volt. A két termál medence vízének hőmérséklete nekünk hűvös volt,igaz zárásig használhatták a szállóvendégek is. Összességében jól éreztük magunkat,ha arra járunk szívese megszállnék ismét a helyen. Ajánlom másoknak is:-)
Egy kellemes 3 napos hétvégét töltöttünk a Hotel Kumániában. Pihenni mentünk, megkaptuk amire vágytunk. Csend volt és nyugalom, senki nem zavart minket. A fürdőbe az átjárás közvetlen folyosón történik, a fürdő nyitott mások számára is, de nem voltak sokan, abszolút nem volt zavaró.
Az egyik medencében csempék hiányoztak, de épp most fogják karbantartani, remélhetőleg ezeket is pótolják. A személyzet nagyon kedves, az ételekből 3-5 féle választék van általában, de mindenki megtalálja a kedvére valót, és az ételek ízletesek.
Férjemtől és kislányomtól névnapi meglepetésként kaptuk a nagylányommal a Hotelban töltött gyönyörű napokat. A szálláshely minden tekintetben tökéletes pihenést, kikapcsolódást nyújt a kisgyermekes családoknak. Igazi családi környezetben tölthettünk el 3 napot.
Mindezek mellett a személyzet hozzáállását emelném ki: Férjem teljesen titokban szervezte meg az utat, maximális segítséget kapva a dolgozóktól, és meghatározó élménye volt az akkor 2 éves kislányomnak, hogy az étteremben mindig a legjobb asztalt kaptuk, figyelve arra, hogy nyugodt körülmények között tudjunk étkezni, és meglepetés várta a "kis lurkónkat", ami nagy örömmel töltötte el, a mi szívünk pedig csordultig telt örömmel. Köszönjük Kumánia!
A szálloda, a fürdő, az étterem, a wellness egységet alkotva nagyon tetszett. A tisztaság, az udvariasság, a segítőkészség mindenki részéről nálunk ötös osztályzatot kapott. Zárt folyosón lehet a fürdőbe átmenni és az "úton" fotókba, festményekbe lehet gyönyörködni, mint a hotel folyosóin.
Az étteremben minden kitűnő volt: választék, ízletes ételek. Mi kizárólag "sima csapvizet" iszunk az étkezés közben és után, amit azonnal hoztak, amikor ezt jeleztük. Nekem hiányzott egy picit, hogy nincs fittnessterem futópaddal, szobakerékpárral, polifoam matraccal, stb. Összességében nagyon elégedettek vagyunk mindennel. A Néprajzi kiállító terembe mindenképpen érdemes elmenni, a kunokról sok mindent meg lehet tudni. A Tájház sajnos zárva volt. Mi biztosan visszamegyünk.
Négy éjszakát töltöttünk a Hotel Kumániában. A szálloda szép, a személyzet barátságos, a szoba kényelmes volt. A félpanziós ellátás jó volt, főleg a svédasztalos vacsora /mivel télen a szálloda étterme nem müködött/, Horváth kert étteremből jött a nagyon finom ízletes étel.
A szállodából fedett helyen könnyen megközelíthető fürdő nagyon kellemes, mindenki megtalálja a megfelelő hőfokú medencét. Amit nagyon sajnáltam, hogy a tanmedencét éppen akkor 2 napig karbantartották. Ettől függetlenül nagyon jól éreztük magunkat, igazi pihenés volt. Ajánlani tudom.