Két szinten, 30 kényelmesen berendezett szobával várjuk kedves vendégeinket. Szobáink mindegyike légkondicionált, színes televízióval, minibárral, hajszárítóval, fürdőköntös bekészítéssel és vezeték nélküli internet eléréssel áll vendégeink rendelkezésére. Szobáink között vannak ún.
családi szobák (két egymás melletti kétágyas szoba köztes ajtóval) és két akadálymentesített is, amelyeket kifejezetten kerekesszékes vendégeink számára alakítottunk ki. Az első szinten erkélyes, a másodikon pedig erkély nélküli szobák találhatók, melyek közül néhány pótágyazható (kérésre előzetesen bébiágyat készítünk be a szobába). A szállodából vendégeink fedett folyosón, kényelmesen, köntösben és papucsban mehetnek át a Kumánia Gyógy- és Strandfürdőbe, amelynek medencéit és a szaunavilágát térítésmentesen használhatják a nyitvatartási időben, illetve a Kumánia Gyógyászatot is így tudják elérni.
Egy hétvégére jöttünk ide, nem volt rossz, de nem hiszem, hogy visszatérünk. A szálloda három csilagos,de attól még a feltétlen tisztaságot elvárja az emnber. Mi a kis állatkánkkal, cicával szoktunk utazni, és nagyon bosszant, ha két percen belül pókhálós lesz az állat, vagy épp felkavar egy csomó port a szekrény tetején.
Itt az előbbi volt. Úgyhogy azzal kellett kezdeni, hogy kértük kitakarítani az ágy alját. Azután még találtunk pár db kóbor pókot a szobában, a fürdőszobában,az összkomfortos pókhálójukban pihengélve, valószínű régi lakók voltak. Szomorú. Az ételek finomak voltak, de érdekes, hogy tésztát és főzeléket egyáltalán nem kínáltak. A személyzet igazán kedves volt, a fürdő medencéi átlagosak, semmi különös. Egy jó jakuzzijuk nincs mindenesetre. Sajnos a medencetérben nincs WC, ezért rossz volt belegondolni, hogy esetleg nem mindenki gyalogol ki a bejárat közelébe, vagy nem is tudja, hogy ott van. . . Viszont a várost dicséri: orvosi ügyeletre kellett mennem, ami egészen közel van a szállodához, és nagyon kedvesen fogadtak, alapos, gondos háziorvosuk van.
Tavaly ősszel jártunk Kisújszálláson. A neten először egy magánszállást néztem ki, de egy éjszaka után kiderült,hogy az nagy melléfogás volt. Ezt követően elmentünk a Kumániába, ahol a hotel tele volt:)),viszont volt hely a camping területén található faházakban. Nagyon egyszerűen berendezettek ezek a kis házikók, de meglepően otthonosak,tágasak.
Ár/érték arányban szerintem azt kapja az ember,amit egy ilyen szálláshelytől várhat. Külön szép gesztus a helytől,hogy a fürdő használata a szállóvendégeknek- a faházasoknak is - ingyenes. :)A faházak erdélyi ácsok kezét dicsérik és varázslatos a kis vízre ráültetett házikók. Nekem nagyon tetszett a hely, a házakban működik a wifi,ez nem minden helyre igaz -nekünk Baján a welness hotelben a 4*os szobában sem volt jel: (-itt ezzel nem volt probléma. A házacskákban van kis konyha,reggelizésre vacsorázásra tökéletesen megfelel. A Kumánia fürdő némi csalódás volt. A két termál medence vízének hőmérséklete nekünk hűvös volt,igaz zárásig használhatták a szállóvendégek is. Összességében jól éreztük magunkat,ha arra járunk szívese megszállnék ismét a helyen. Ajánlom másoknak is:-)
Júliusban töltöttünk itt el 3 napot. A hotelbe szerettünk volna foglalni, de nem volt hely csak a faházban, a recepciós hölgy arra a kérdésemre, hogy nem túl melegek-e ezek nyáron, azt válaszolta, hogy nem, ezek szigetelt modern faházak, nem melegszenek fel! Szívesen bezártam volna oda ezt a hölgyet egy hétre! Pokoli meleg volt, kint 38 bent 36 fok!
Nem tudtunk aludni! Hoztak egy ventillátort, nem sokat ért. Éjjel a tóban élő kecskebékák hangos mekegése tette fel az i-re a pontot. A faház felszerelése, berendezése egyszerű, de nekünk megfelelt. A wifi hiányzott. 30 fok alatt biztosan jól éreztük volna magunkat. A fürdő nem nagy szám, egy medencét tudtak a gyerekeim bent használni és a kinti kettőt. Kánikula lévén itt is zsúfoltság, tömegnyomor. Az étkezés: a reggeli és a vacsora megfelelő volt, az ebéd menzás, kritikán aluli! Pl. egyik nap káposztás tészta, amit nagyon szeretünk, de itt a tészta elfőtt, sótlan volt, és a félig nyers káposztát is nagyítóval kellett keresni rajta! Kipurccanva, nagyon rossz szájízzel jöttünk haza!