Kiváló ételek, nagy adagok, hangulatos, szép, rendezett hely, remek pincér és szakács személyzettel! Gyors, hatékony kiszolgálás. Kicsit drágábbnak mondanám mint a többi étterem a környéken, de megéri nagyon is! Ritkán írok ilyet, de így van! Hatalmas adagok, fele csomagoltatás és másnap is fogyasztható!
:) Mint a gyrosuk mint a pizzájuk finom, a szószaikról ne is beszéljünk, a legjobbak amiket valaha ettem! ! Bármikor tudnék menni és enni egy jót, ha a pénztárcám is engedné!
Abszolút kedvenc az éttermek között! Finom, különleges és megunhatatlan ízek, átlagos árakon. Mindenkinek ki kéne próbálnia! A hangulat és a hely kinézetében nincs kivetnivaló. A pincérek kb 10 éve ugyanazok a megszokott kedves arcok. Egy üdítőért és egy tökéletesen megfelelő adagért 2000 forintot fizettem, ami ár-érték arányban teljesen megfelelő.
Mindig gyors a kiszolgálás,és kedvesek a pincérek. Az étel minősége kifogástalan,soha nem volt kellemetlen élményem. Hatalmas és bőséges ételeket szolgálnak fel. Az árak is megfelelöek. Ajánlani tudom csak minden olyan embernek aki szereti a fűszeres ételeket. Az én egyik kedvencem a lencseleves és a gombás csirkés shorma tál. !
Jó értelemben vett bűnbarlang, mert itt enni kell! Gyakran járunk ide családdal, barátokkal. Már a látvány is megéri, hát még az ízek! Az adagok nagyok, a személyzet készséges, udvarias, előzékenyen csomagolják el a "gyengébbek" meghagyott vacsorára valóját. És ha még bírod, jöhet desszertnek az ízléses és nagyon finom fagyi kehely, vagy a mézédes baklava.
Az italok kellemes hőmérsékletűek, az étel friss és forró. A tisztaság nem kérdés, az árak arányosak a mennyiséggel. A fogyókúrát felejtsd el! Jó étvágyat! ;-)
Családunk szerint Komárom legjobb étterme a város szívében. Finom ételekkel, nagy adagokkal, nagy választékkal, specialitásokkal. Asztal foglalási lehetőség van. Elvitelre is készítenek és kérésre a megmaradt adagot elcsomagolják. Gyors kiszolgálás, segítőkész személyzet, kellemes környezet és hangulat. Még sosem csalódtunk benne. Szuper hely.