Nagyon sokat járunk a svédasztalos éttermükbe. Van úgy, hogy előre asztalt foglalunk, de a legtöbbször váratlanul jelenünk meg és olyan még nem volt, hogy ne kaptunk volna asztalt vagy elutasításban lett volna részünk! A felszolgálók kedvesek, udvariasok, az ételek finomak ha valami elfogy hamar pótolják.
Komáromban a fürdőhöz közel található az étterem. Svédasztalos ebédet és vacsorát biztosít kedvező áron. Mi ebédelni voltunk itt, ami még kedvezőbb árú, mint a vacsora. Nagyon bő volt az ebéd választék, szinte alig lehetett választani. Finom volt a húsleves, de a gyümölcsleves is főleg a nagy melegben.
Kedvenc éttermem volt és maradt. Évek óta visszajárunk,ha gyógykezelésre jövünk a fürdőbe. Nagy a választék,az ételek finomak,frissek és forrók. Az italok hidegek. Kedvenc ételem a vadas,de a salátáikat is imádom a rengeteg olajbogyóval. Kétféle desszert közül lehet választani vagy meg lehet kóstolni a jéghideg gyümölcssalátát.
Mi a családdal elég gyakran járunk ide mert az ételek nagyon finomak és változatosak. Mindenki talál magának valamit és ezért az árért korlátlan fogyasztás van. Szinte jobban megéri mint otthon főzni, és még mosogatnom sem kell. :D Aki teheti az próbálja ki. Ebéd időben kicsit sokan vannak igaz, de az ételek sose fogynak el.
Szerintem Komárom legjobb étterme! A kedvenc helyem, s ha tanácsot kérnek tőlem, mindenkit oda küldök. Évekig jártam oda ebédelni, mostanában ritkábban. Igazán finom ételeket készítenek. Tiszta, rendezett, bizalomgerjesztő nem csak az étel, hanem a környezet is. A Kocsis Úr készséges, az ennivalóval kapcsolatban bármilyen extra kívánságot figyelembe vett. Egyszóval: Bárkinek merem ajánlani!
Szerény és egyáltalán nem sokféle étteremre kiterjedő tapasztalatom alapján szeretném a komáromi Kocsis Vendéglőt értékelni. Ebédre tértem be barátokkal a kicsinek nem mondható, ám mégis hangulatos, barátságos és felettébb tiszta helyre, ahol kifogástalan kiszolgálás, jóízű ételek várt bennünket.
Szinte telt ház volt aznap este, a fűtött teraszon kaptunk asztalt,nem is volt ezzel semmi gond nyugisabb volt mint bent. Svédasztalos vacsora volt. Húsleves és babgulyás, gusztán tálalt töltött káposztától a rántott gombán át a sült húsig minden féléből lehetett válogatni. Saláták öntetek, desszertek voltak a repertoárban.
Október utolsó napján érkeztünk meg Komáromba. Már elmúlt délután 1 óra amikorra elfoglaltuk a szállásunkat a fürdő területén lévő csodálatos nagy új építésű faházba. Nem akartunk út közben megállni enni,inkább siettünk. Gondoltuk úgyis találunk egy jó kis helyet ahol majd megebédelünl.
És nem is kellett sokáig keresgélni,mert a fürdővel átellenben volt egy kis vendéglő A Kocsis Vendéglő és Panzió. Itt szabad fogyasztás van,ami azt jelenti hogy annyit ehetsz amennyi beléd fér,csak nem szabad a tányéron hagyni. Mindíg annyit szedj amennyit meg is eszel. Hétköznapokon 4. 690 Ft,hétvégeken 4. 990 Ft. a felnőtt fogyasztás s a gyermekeké pedig 2. 490 Ft. Sok finom falat közül lehet válogatni. Volt itt kakas pöri,marha pöri,sertés pöri,rántott csirkemell,sült csirkecomb,oldalas,sült kolbász és hurka,halászlé,tyúkhúsleves,gyümölcsleves,fokhagymakrémleves,rántott sajt,grillezett zöldségek,köretek,saláták,gyümölcsök,fagyi és még sorolhatnám. Nagyon ízletesek voltak az ételek és kedvesek voltak a kiszolgálók. Igaz mi most már nem egy nagyétkűek vagyunk,de régebben degeszre ettük volna magunkat. De így is jót ebédeltünk. Csak ajánlani tudom ezt a Vendéglőt.