Nem volt szerencsénk a Pingvin étteremmel sajnos, pedig jókat írnak róla. A hely maga semmi extra, átlagos étteremnek tűnt a beltér, de mivel zsúfoltnak éreztük bent, kiültünk a kinti részre. A felszolgálással nem volt semmi probléma, de az ételekkel annál inkább. A halászlé annyira sós volt, hogy képtelenség volt megenni.
Ízre átlagos, sokkal jobbakat ettünk vagy csináltunk már mi is ennél. Én lazacot kértem, bár ne tettem volna. Kaptam 2db patkó alakban felvágott (mint a ponty) lazacot ami tele volt szálkával. Az öntet rajta túl sós volt, ezért lekapargattam, mert csak elvett a lazac ízéből, nem hozzátett. Sokan kiemelték az ételek mennyiségét, ami valóban rendben volt, de a minőségben, ízekben csalódtunk.
Komáromi hosszúhétvégénk 2. napján a Pingvin étterembe fogyasztottuk el az ebédünket. Már kintről látszik,hogy egy új vagy felújított étteremről van szó. Nagyon tiszta és elegáns hely. Svédasztalos kiszolgálással. Nagy férőhely,sok asztallal. Finom ételekkel és nagy kínálattal.
Volt aki napraforgó magos csirkemellet,erdei gyümölcslevest,pirítotthagymás párizsi csirkemellet,rántott sajtot tartár mártással,tejszines-tárkonyos szárnyasragulevest, baconos-sajtos rántott karajt pároltkáposztával vagy olívás-bazsalikomos paradicsomos csirkét választott. Nagyon laktató és ízletes ételek voltak. Mindenki degeszre ette magát. Csak ajánlani tudom ezt a príma helyet.
Már hallottunk a helyről, de még nem jártuk itt. 2 személyes tálat ettünk, húslevest, és francia hagymalevest, mindegyik étel bőséges és jóízű volt, megfelelően tálalva, na nem úgy ,mint ahogy a különféle szakácsversenyeken mutatják, hanem normálisan gusztusosan díszítve,és ami nagyon fontos tudva,hogy mit eszel.
A felszolgálok, kedvesek, a helyiség nekünk annyira nem tetszett, de nem is volt lényeges, mert már számtalan helyen jártunk, ahol rendben volt ,de a séfnek nevezett valaki meg már olyan művész volt,hogy egy halom pénzért ettünk valamit,és még azt sem tudtuk,hogy mi az,ráadásul éhesen távoztunk, ezért keressük az ilyen vendéglőket, ahol számunkra megfelelő ételeket szolgálnak fel, a helyiség meg olyan amilyen A számla összege 6500Ft volt ami, teljesen ár értékarányos,Vasárnap délben voltunk, és tele volt.
Komáromban,baráti társasággal tanakodtunk hogy melyik éttermet válasszuk ezúttal a sok közül,nagyon jó éttermek vannak! Most a Pingvin étterem mellett döntött a csapat. Nagyon kellemes családias étterem. Nagyon jól főznek,finomabbnál finomabb ételeket szolgáltak fel nekünk rövid időn belül. Kedves ügyes pincérek dolgoznak ezen a helyen.
Sajnos nem tudtak kóser pálinkával kínálni minket,reméljük mire újra náluk vacsorázunk pótolni fogják ezt a hiányosságot. Olcsó árak a jellemzőek. Bátran merem ajánlani a Pingvin éttermet
Komáromban töltünk minden tavasszal és ősszel egy pár napot, már évek óta, ha tehetjük. Szeretjük a fürdő vizét, feltöltődünk,ellazulunk, élvezzük a szabadságot. Egy ilyen alkalommal látogattuk meg az éttermet, ahol nagyon udvarias kiszolgálásban volt részünk. Tulajdonképen a hely neve keltette fel az érdeklődésünket.
Hangulatos, kedves hely, a pincérek felszolgálók udvariasak. az ételek csodásak voltak. Öten ettünk és mindenkinek nagyon ízlett. Azért maradt meg mindennek a fele, mert hatalmas adagokat hoztak. Hidegkonyha most nem volt, de az étlapon bőséges volt a választék. Ár-érték arány is rendben volt, Az étterem belső tere pedig érdekesen és izgalmasan ábrázolja az erődöt.
Rendszeres vendégei vagyunk az étteremnek csoportunkkal. Mindig ízletes és különleges, mégis házias ételekkel várnak bennünket. Az adagok bőségesek, a felszolgálók figyelmesek, körültekintőek és mindig mosolyognak. Szívesen választjuk ezt az éttermet összejövetelünkhöz, ahogy mások is, mert nagyon gyakori a teltházas hétvége. A hely hangulatos, családias, pici terasszal. Szeretünk idejárni!
Nyaralásunk alkalmával a szállásadók ajánlották ezt az éttermet. A gulyásleves ízletes volt borjúhúsból. Az egész pisztráng zöld saláta ágyon finom és bőséges volt. Lehetett volna akciós ételt is választani baráti áron. ki teheti, térjen be ide is. A kiszolgálás kifogástalan, még halkést is szervíroztak.
Jó magyar ember lévén, szeretem a hasamat, a finom bőséges ételeket, ha a desszert alig fér belém érzést, persze ne horror áron, és ez itt mind megvan! ! Kaja felének csomagoltatása nálam itt is játszik! Kifog rajtam, sőt néha a páromon is ami nagy szó! :) Hangulatos, kellemes hely, vendégek, pincérek, szakácsok rendben vannak!
Bőséges adagok, finom ételek, talán a választék nem túl bőséges sajnos, többféle kellene szerintem és akkor nagyon jó lenne! A desszert nem volt túl méretes adag, de finom volt minden eddig akárhányszor voltunk ott! Mindig szívesen betérünk ha arra járunk és farkas éhesek vagyunk! ! Ajánlom mindennek!
Amikor csak tehetjük ide járunk akár ebédelni akár vacsorázni. Alkalmanként hidegtálakat is innen rendeljük. Nagyon gusztusosan készítik el, és változatos tálakat kapunk. A meleg ételek sora választékos és nagyon finom, a mennyiséggel is tejes mértékben elégedettek vagyunk minden alkalommal. Házias ételeket főznek.