Thermál Apartmanház Komárom

3,9Kényelem
3,7Szolgáltatás
3,5Étkezés
4,5Elhelyezkedés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!

A Thermál Apartmanház legnépszerűbb csomagjai

Thermál Apartmanház Komárom - Napi árak fürdőbelépővel (1 éjtől)
Napi árak fürdőbelépővel (1 éjtől)
21.700 Ft / 2 fő / éjtől ellátás nélkül
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Senior ajánlat Hévízen
Hotel Szieszta Sopron - Senior ajánlat 60 év felettieknek
Hotel Szieszta Sopron

Thermál Apartmanház Komárom vélemények

Átlagos 2024. július 27.egyedül járt itt
A szoba nem volt tiszta az ablak oldali részén, az erkély kritikán alulian koszos volt. Ha több időt töltünk volna ott, kértem volna tisztasági eszközöket és kitakarítom, hogy használni tudjuk! ! ! ! Sokat utazunk és ezen a szálláson fizetni kellene, ha előbb akarjuk elfoglalni a szobát. A vendég azaz mi a legboldogabb, ha előbb el tudjuk foglalni a szobát.
Thermál Apartmanház válasza
Kedves Kovács Ferencné!

Kérem, legközelebb forduljon a vezetőséghez, ha a szobájával kapcsolatban problémát észlelne!
Nyári időszakban kollégáink mindent megtesznek, hogy a visszaigazolásban szereplő időpontban elfoglalhassák a vendégek a szobát, előbb sajnos nem tudnak végezni.
2024. szeptember 5., Matyus Anikó, Thermál Apartmanház
Átlagos 2023. augusztus 10.a párjával járt itt
Tetszett,hogy a fürdő területén van,és bármikor be lehetett menni oda. Praktikus,hogy reggelit is kaptunk. A személyzet, barátságos és segítőkész. Elég gyorsan próbálták orvosolni a szobával kapcsolatos problémát,sajnos nem rajtuk múlt,hogy nem sikerült.
Kiváló 2023. július 31.gyerekekkel járt itt
Jó helyen van, bőven van parkolóhely. A hotel ragyogó tiszta, illatos. Jók a matracok, ágynemű. Légkondi jól működik. , de van szúnyogháló is. Nekünk nem hiányzott, de volt panasz a tv csatornákra, csak alap nézhető. A wifi teljesen jó. Reggelit folyamatosan töltik. Személyzet kedves. A fürdőben a család minden tagja megtalálja a neki megfelelő medencét.
2023. június 26.a párjával járt itt
Több negatív kommentet olvastam a szállással kapcsolatban. Szeretném megcáfolni azokat. Kiemelném, hogy egy retro jellegű hotelról van szó. Az emeleten levő egyik szoba volt a szállásunk, amelyben tisztaság várt bennünket, légkondi működött, kényelmes bútorokkal berendezve, vastag, kényelmes matrac volt az ágyban.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 22 városban járt márFelfedező - 13 helyen első értékelő2 évnyi aktív tagság
Szörnyű 2023. május 25.a párjával járt itt
Foglalni akartunk, szerencsére még időben észrevettük az átverést. Beírtam a dátumot, hogy mikor szeretnénk menni. Kiadta, hogy 49. 600. - Ft, reggeli az árban. És a fürdő belépő is. Ezután megjelöltem, hogy 2 személyre akarok foglalni, kiadta, hogy 83. 200. - Ft. Eddig rendben. Innen tovább lépve már 128. 800.
Átlagos 2022. október 8.a párjával járt itt
Tágas, kényelmes szoba,de az ágy nagyon kényelmetlen volt, nyikorgott is. Nagyon jó volt hogy a fürdőbe már reggel 5-től át lehetett menni! Különösen szép volt a ködös hajnalon átsétálni a kempingen és a gőzölgő meleg vízben szinte egyedül üldögélni a kiadós úszás után:)) Komárom, a Csillag erőd, az ajánlott éttermek is nagyon jók voltak.
Bronz fokozatú értékelő
2022. augusztus 28.a párjával járt itt
Nagyon kedves személyzet, a szoba bútorzata kissé régi, de tiszta. A reggeli kiváló, meleg hideg ételek egyaránt voltak. A fürdőbe ki-be mehettünk az ott kapott karkötővel. Tehát városnézést szabadon választott időpontban megteheti bárki. Kisvonattal 1500. -Ft a látnivalók bemutatása Szlovákiába és vissza.
Kiváló 2022. augusztus 17.a párjával járt itt
Szuper szállás volt, egyszerű retro berendezés, semmi extra, de a célnak pont megfelelő, ar ertek aranyban a legjobb. A reggeli is eleg volt, választék az alapok, de finom es a szemelyzet figyelmes.
2022. július 22.a párjával járt itt
A személyzet kedves, figyelmes. A reggeli választék átlagos, a tisztaság megfelelő. A hotel szolgáltatásai, az elhelyezés, a berendezések az ár-érték aránynak megfelelnek. A gyógyfürdő könnyen megközelíthető. Nyugdíjas házaspárként vettük igénybe a Thermál Hotel nyújtotta szolgáltatásokat, igényeinknek megfeleltek. Mindenkinek ajánlom a szálláshelyet.
Gyenge 2022. július 15.gyerekekkel járt itt
Pozitív: A szoba teljesen elfogadható,a célnak teljesen megfelelő.

Negatív: Az ágy katasztrófa,a 2 éves kislányunk aludt közöttünk, nem mertünk fordulni az ágyon mert olyan szinten recsegett,ropogott. A matrac iszonyú kényelmetlen.
Valamint a második reggelen a reggelinél barack lekvárt választottam,kár volt ugyanis konkrétan már forrt a lekvár, olyan szinten volt romlott.
Thermál Apartmanház Komárom a térképen
2900 KomáromTáncsics Mihály u. 36
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Wellness szolgáltatások
• szabadtéri úszómedence • pezsgőfürdő • termálvíz, illetve gyógyászati létesítmény • élménymedence • gyógymedence • sóbarlang • közvetlen átjárás a városi fürdőbe
Internet
• Ingyenes WI-FI a szobákban
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Szabadtéri parkoló, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges)
Kapcsolódó cikkek
Legnépszerűbb cikkek