Az etterem 8 km re van Soprontol tehat az itt udulok is konnyen odajuthatnak. Az etterem berendezese rendezett. Tercia etteremlanc osszes ettermeben jol lehet etkezni. A felszolgalo udvarias,az etlap szines fotokkal jol mutatja az eteleket. A libacombot aszalt szilvaval Marton nap miatt valasztjuk tort burgonyaval. Az etel omlos nagyon laktato.
Évente 30 napot töltünk Sopronban ,de a sok és jó soproni éttermek helyett mindig a kópházi Terciát választjuk,már több éve. A kiszolgálás kifogástalan, barátságos hely,tiszta,pedig itt a kutyákat is szívesen látják (a többségében osztrák vendégeknek ugyanis természetes, hogy a feltünően jólnevelt kutyájukkal érkeznek),ebből még nem láttam soha problémát.
Az ételek minősége kifogástalan,az 1500-2500 Ft-os mennyisége olyan nagy,hogy sokan a megmaradt ételt becsomagoltatják. Különösen finomak a levesek, a libacomb, a vadas, meg az összes. Hétvégeken finom friss házirétest is kapni.