Egy igazán patinás, kívül belül tiszta, rendezett helyen ebédeltünk. Sajnos kb ennyi az előnye. Egy nagyobb csoport tagjaként voltam ott (kb 40 fő). Előre lefoglalt asztalok, valamint érkezésünk előtt 1 órával már odaszóltunk. Sajnos csak érkezésünk után 1 órával sikerült elkezdeni az ebédet.
Addig viszont sűrűn kínálgatták a méregdrága italokat, ami még éttermi árak viszonylatában is magas volt. Csapvizet kértünk, de hát csak sikerült ásványvizet kihozni a kancsóban, teljesen véletlenül, s persze ezt is kiszámlázni. A pincérek egytől egyig tizenéves tapasztalatlan gyerekek voltak, egyik vendég tányérjáról le is ejtett 2 db krokettet, de semmi baj, vendég öléből felvesz, "jóleszazmég" tányérra visszatesz, vendégnek odaad. A mennyiség közepesnek is alig mondható. Úgy érzem hülyének néztek minket, senkinek nem ajánlom a helyet.
A pincérek nagyon fiatalok voltak,nagyon esetlenek és rettentő lassúak. . 1 órával az érkezésünk előtt szólt a csoportunk (kb. 40-en voltunk), hogy megyünk, de még így is 50 percet vártunk az ételre. Az egyik pincér a tányérról két krokettet az egyik vendég ölébe ejtett, amire egy "hoppá" reakción kívül mást nem csinált :D mintha mi sem történt volna.
. Kértünk sima csapvizet, amit utólag kiszámláztak, mert mint kiderült ásványvíz volt. . Az étel finom, szépen volt tálalva. Nem tetszett a hely, bár kívülről nagyon megnyerő, ez tény. Sok étteremben jártam már, de ilyen fejetlenséggel sehol nem találkoztam.
Libanapokon voltunk névnapozni az étteremben ezért a libanapok menüjéből választottunk. Az ételekre körülbelül 50 perc várakozás után jutottunk, langyosan A libacomb és a párolt káposzta íztelen a kacsamell túlsült és a mellette lévő salátalevél homoktól ropogott. A zúza pörkölt kemény volt.