Párommal látogattunk el ide kimondottan kíváncsiságból, mert az utóbbi időben halottunk pár negatív kritikát, főként a kiszolgáló személyzet hozzáállásáról. Nos, nem tudom megerősíteni a negatív kritikákat! Igaz, hogy a kerthelyiségben helyet foglalva hiába vártunk, be kellett mennem jelezni, hogy nem pihenni ültünk le elsősorban.
Viszont ez lehetett a véletlen játéka is, így nem vonok le negatív konzekvenciát egy alkalom után. Főként, hogy a rendelt és feltálalt étel kárpótolt többszörösen is! Erdélyi fatányérost kértem, a kedvesem pedig Csülköt Pékné módra. Nagyon becsületes adagot kaptunk, ízlésesen tálalva és frissen. S az árak is nagyon átlagosak. . .
Sajnos a megrendelt étel nyers és véres volt. A pincér közölte a 3 rész húsból álló étel véres csirkéjét újra készítetteti. Közöltem hogy elment az étvágyam. És szeretnék a Fő pincérrel vagy az üzletvezetővel beszélni és kértem a vásárlók könyvét.
A fő pincér megértette és tudomásul vette a problémámat igazat adott, többször elnézést kért és közölte hogy nem kell semmit fizetnünk. Elfogadtam a döntését de a hely szakácsa sajnos nincs tisztába a konyha technológiai művelet azon részével hogy kell elkészíteni egy csirke mell szeletet. Sajnos az értékelésem ezért ilyen. Ha az étterem vezetése megfogadja a megjegyzésemet akkor hamarosan változtat a konyhán dolgozó szakács kollégák létszámán, illetőleg valamilyen fokozatban lesz ezen történésnek súlya.
Lillafüredi túra utáni ebéd a Molnár csárdában. Egy reklámtábla alapján leltünk a helyre. Szimpatikus volt a látványa, ezért döntöttünk , hogy ott ebédelünk. Nem bántuk meg. Hangulatos hely, vidám, kedves személyzettel. Jó étkekkel, nagy adagokkal. Gyors kiszolgálással. Ajánlom mindenkinek, Lillafüreden jár.
Szeptember 1-én itt ünnepeltük a 40-dik házassági évfordulónkat. A személyzet nagyon kedves volt, minden kívánságunkat teljesítették, külön helyiséget biztosítottak számunkra. A hely hangulatos, az ételek ízletesek voltak, nagyon jól éreztük magunkat. Ajánlani tudom ezt a helyet mindenkinek.
Családommal egy vasárnapi ebédre tértünk be 12 óra 15 perckor. Délben nyit, de már szinte telt ház volt. Főként a környéken járó turisták látogatják, Miskolcról a kijutás időigényes. Tél lévén a kerthelyiség nem üzemelt, de a látottak alapján nem lehet rossz a nyári időszakban. Belül rendezett, bár nem túl tágas ehhez a forgalomhoz.
A személyzet segítőkész, barátságos, annak ellenére hogy bőven van feladatuk. Konyhája házias jellegű, a fűszereket merik használni. Étlapján a környezetnek megfelelő, azzal harmonizáló ételek is megtalálhatóak ( erdei növények, vadhús stb. ). Tárkonyos vadragu levest, erdei gombalevest, füstölt csülköt juhtúrós sztrapacskával, cigánypecsenyét, nyuszifület ettünk. Összességében meg voltunk elégedve az ételek ízvilágával és menyiségével. Az árak a városi áraknak megfelelőek. Bátran merem ajánlani, de azoknak főleg akik a házias, fűszeres ízeket kedvelik. Jó étvágyat !
Wellness hétvégére érkezünk,dél körül ennénk valamit. Idegen helyen mindig az ittjartam. hu olvasóinak/iróinak véleményére hagyatkozunk. Ezért a helyi éllovast,a Molnár csárdát választjuk. Jól tettük. Foglalt asztalunk van 13 órára,ppntosan érkezünk. Asztalunk és az étlap vár bennünket.
Mindjárt beírunk egy piros pontot,mert a leves eleve 2 ürméretben úgymint csésze és tál választható. Hogy ezt Debrecenben miért nem tudják megoldani? Természetesen tálat kérünk. A leves - húsleves gazdagon -10 perc múlva az asztalon van. A mérce elég magas nálam leves ügyben,de ez az átlagosnál jobb leves. Jó ízű,fél liter,tartalma megfelelő,mindössze 750 ft ellenében nagyon megéri. A konyha fürge,a pincérek serényen mozognak. A főételek már 13,26-kor megérkeznek. tálalás jó,ami lényeg,ax étel is. Köret elmegy,a sajttal,sonkával töltött pulykamell korrekt méretű adag. Izre kifogástalan,semmi mellékiz,finoman átsült. Társam libamája is kiváló. Desszertet és kávét is kérünk. A gesztenyepüré jó. Kávé átlagosnál jobb. Számla azaz kézzel írott blokk! jön,12,970 ft két főre italokkal teljesen korrekt összeg. Távozunk 14. 10-kor. Étkezési idő 70 perc. Összegzés: Teljesen beváltak elképzeléseink. A szállás elfoglalása előtt hangulatos helyen idilli környezetben egy jót ebédeltünk. Konyha fürge,alig egy óra alatt letudtunk egy ebédet, még desszerttel és kávéval is. A pincérek fürgén mozognak,tisztasággal nincs gond,az árak brátságosak. A sör 600 ft,egy gesztenyepüré 750. A rántott libamáj 3. 900. az én töltött pulykám 2,600 ft. de ebben a köret is benne van. A kiváló minősitést a végén sikerükt elrontani. Ma 2020-ban ilyen nyugtát,számlát,blokkot vagy nem is tudom minek nevezzem,nem adunk ki. Megnyugtató hogy nem látszottunk Nav ellenőrnek. Nem államháztartási szempontból kifogásolom,arra vannak szervek,de azért jó lenne ha én mint vendég el tudnám olvasni,hogy mit számláztak ki. Egy éttermi szoftver már alap. Minősités: ajánlott Értékelés: 8/10 pont
Párommal Alsóhámoron nyaraltunk. Nem messze a szállásunktól szerencsére megtaláltuk a Molnár csárdát,ahol gyönyörű környezetben finom vacsorákat fogyasztottunk. Nagyon kellemes, hangulatos hely. A pincérek gyorsak, kedvesek. Az ételekre nem kellett sokat várni még a legnagyobb forgalomban sem.
A Molnár Csárda klasszikus sok miskolci számára, a mi családunknak mindenképpen az volt mindig is. Bár már elköltöztünk, jártunk nemrég újra ott és ugyanolyan jó volt, mint régen. Itt nem a nagyon merész, nagyon fine dining, nagyon akármicsoda megy. Ebben az étteremben finoman készített, többnyire magyarors fogásokat kapunk vállalható áron, nagyon-nagyon jó helyen, kedves kiszolgálás mellett.
Párommal négy napot töltöttünk el Lillafüred környékén, s ez az étterem volt, az első olyan hely, amit mindenképpen kiakartunk próbálni. Nem csalódtunk. Kétszemélyes bőségtálat kértünk, finom levelesekkel és somlói galuskával, s bizony akkora adagot kaptunk, hogy a végén már "szégyen szemre " nagyon küzdöttünk és a köret sajnos meg is maradt.
A párommal Miskolc-Tapolcáról látogattunk el Lillafüredre. Meglepetésünkre csak egy éttermet találtunk ami Szép Kártya elfogadó hely volt, de mivel az nem volt szimpatikus, eszembe jutott, hogy olvastam a Molnár Csárdáról. Elindultunk visszafelé és az út mentén meg is pillantottam a csodaszép környezetben lévő éttermet, bár nyáron biztosan hangulatosabb lehet a patak partján ülve enni a finom ételeket.
. . Megérkezésünkkor kedvesen fogadtak minket, azonnal hellyel kínáltak, pedig szinte teltház volt. A pincérek készségesek voltak és nagyon udvariasak. A pisztrángjuk isteni, bár az adag mérete lehetett volna nagyobb. Összességében egy nagyon jó helyen lévő, kultúrált étterem, ahova később is bármikor visszamennék.