Lillafüreden, a Hámori-tó partján található Hotel Tókert három különálló épületben 14 db kétágyas szobával, valamint 1 db superior lakosztállyal fogadja a látogatókat. A szobákhoz fürdőszoba, színes televízió, minibár és telefon tartozik, a superior lakosztályban infra szauna és nagyméretű sarokkád található.
A hotel 110 fős étterme alkalmas esküvői és családi rendezvények lebonyolítására is. Nyáron látványkonyha működik a hotel területén.
Azt hittem,drága étterem,mert gyönyörű környezetben ,Lillafüred frekventált helyén található. Meglepő módon szombat kora délután nem volt vendég,amikor 3 fővel mentünk. Rendkívül kedvesen fogadtak,többen is foglalkoztak velünk. Az ételek is nagyon finomak voltak és mutatósan tálalták. Az is elég fontos,hogy szép kártyát is elfogadnak. Kellemes meglepetés volt egészében!
Tobb eve visszajarokent vesszuk igenybe a Tokert Ettermet.Nagyon finom izletes eteleik, es figyelmes vendegbarat kiszolgalasukkal mindenkinek csak ajanlani tudom. Nagyon finom a a tarkonyos ragujuk es pisztrangjuk, a palancsintarol nem is beszelve, de az eddig fogyasztott etelek is mind nagyon finom volt.A felszolgalok kedvesek , elozekenyek.
A 2012-2103 Szilveszter-Újévi programot töltöttem itt a Kedvesemmel és kitűnően éreztük magunkat. A szoba, a felszolgálás, az ételválaszték és a személyzet figyelmessége egyaránt kitűnő volt. Csak ajánlani tudom mindenkinek. aki a vidéken tölt el pár napot. A panzió közvetlenül a Palota Szálló mellett található, Lillafüred szívében.
Áprilisban töltöttünk néhány napot a Lillafüreden, a Hotel Tókertben, és annak éttermében étkeztünk több alkalommal. Finom ételek és szép tálalás volt jellemző. Elégedettek voktunk a párommal, szívesen fogunk visszatérni máskor is. A sült fogas nagyszerűen volt elkészítve, igazi élmény volt. Ajánlom mindenkinek! A környezet csodás, a kilátás mesés!
Egy évfordulót ünnepeltünk meg a feleségemmel; először voltunk ebben az étteremben. Kezdem a kedvező észrevételeimmel. A megrendelt ételek finomak és nagy mennyiségűek voltak; desszertre nem is gondolhattunk. A pincér udvarias volt; tekintettel a zsúfoltságra, annyit foglalkozott velünk, ami épp elegendő volt - nincs is ezzel kapcsolatban kifogásunk.
A hely szép, tiszta. Ami nem annyira kedvező, de ebben sok a szubjektív ok is; mások esetleg épp ezeket tekintenék kedvezőnek. Sajnos nem foglaltunk előre asztalt, és - bár az ebédidő vége felé értünk oda, nem volt szabad asztal. Szerencsére nem kellett sokáig várakozni, és így nem volt kínos az ácsorgásunk. Célszerű mindenképp előre foglalni asztalt! Elég hosszú ideig szólt a hangszóróból hangosan valamelyik zenés adó műsora. Ez számomra nem kedvező, de tekintettel arra, hogy egy kiránduló hely, nem kifogásolható; mások esetleg épp ezt értékelnék. Hajdan nyilván szép kilátás nyílt a Hámori tóra, de mára a fák megnőttek, a kilátás romlott (de ezért nem lehet az éttermet hibáztatni). Bizonytalankodtunk, hogy sört vagy bort igyunk; az előbbi mellett döntöttünk. Egyféle csapolt sörük volt (talán Stella), és úgy láttuk, borból is csak egyféle lett volna. Ha nem tévedtünk, egy drágább étterem esetében nagyobb választék is elvárható lenne. Az étel választék is talán egy kissé szűkösebb a drágább éttermekhez képest, de ez nem okozott problémát. A kiszolgálás nem volt túl gyors, inkább elfogadhatónak mondható. A külső részen - úgy láttam - 3 pincér dolgozott, és ez a zsúfoltsághoz képest talán elég kevés (nagy számú csoport is érkezett). Végül is ez a várakozás "belefért" az elvárásunkba. Összességében elégedettek voltunk, a kevésbé kedvező észrevételeket a teljesség kedvéért tettem. A pontozásos értékelés eléggé bizonytalan, hiszen több szempont is figyelembe vehető, és annak a súlyozásától függően más "pontszám" adható. Kirándulóknak, akik igényesebben akarnak étkezni, mindenképp ajánlható étterem.
Lillafüredi sétánk során betértünk egy jó kis forralt borra és kávéra a presszó részre. Meglepetésünkre a forralt bort teljesen frissen, akkor készitették, amikor megrendeltük. Nagyon jól esett. Az étterem szépen feldiszítve éppen csoportot várt ebédre.
A Hámori tó mellett nagyon szép helyen van az étterem. Tisztaság, kilátás a tóra, kedves személyzet, élő zene. Minden, ami egy ebédet előre "földobhat". Nem csalódtunk. Ízletesek, bőségesek voltak a megrendelt ételek. Ár érték arányban kissé magasabb az ilyen jellegű éttermek árainál, de a minősége miatt megérte, hogy ezt választottuk. Bármikor jó szívvel megyek hozzájuk.
Az étterem a Hámori tó és a Palota Szálló között rendkívül szép helyen fekszik. Igen ismert és kedvelt hely lehet, mert hiába a februári hideg, elég sokan voltak. Élő zene mellett rendeltük meg az ebédünket az ízlésesen megterített és ragyogóan tiszta asztal mellett kilátással a tóra.
A pincér rendkívüli figyelmessége, kedvessége már jó indításnak számított. A pisztráng, az áfonyás mártással tálalt vadszeletek nagyon finomak voltak. A mennyiség pedig olyan bőséges volt, hogy el kellett csomagoltatni. Igaz, hogy az ár kissé magasabb, mint az átlag, minőségileg nagyon topon vannak. Ajánlom jó szívvel mindenkinek.
Párommal jártunk ebben az étteremben július 26-án. Nem egy kiadós ebédre ültünk be. Mindketten mézes málnás szörpöt ittunk, ízletes volt. Párom egy adag málnakrémlevest evett, finom volt. Én csak egy adag sült krumplit. Nem volt a legjobb minőségű, mert ilyen vékony fajta volt és nem is ropogott úgy, ahogy szeretem.
A kiszolgálás lassú volt. Volt olyan, hogy 15 percig még csak a közelünkben sem járt a pincér, nem is nézett felénk szóval inteni sem tudtam neki, pedig fizetni akartunk. Nem is volt túl kedves. Összességében ajánlom a helyet, mert szép környezetben van és finomnak tűnő ételek vannak.
Hotel Tókert étterme válasza
Kedves Vendégünk! Köszönettel fogadtuk az értélkelést. Nem biztos, hogy lesz olyan étterem ahol a burgonyát épp olyanra sütik, ahogyan azt Ön otthon. Mindenkinek a kedvébe sosem fogunk tudni járni, de legközelebb kérjük jelezze ha problémája van, a helyszínen, mert akkor azt azonnal ki tudjuk javítani.
Burgonya köretből 5-8 féle van az étlapunkon, ha nem a normál sült burgonyát szereti mert az vékony, akkor miért nem rendelt steakburgonyát, ami vastag? :) Kiemelt turista helyszínként és a forgalmunkat tekintve, úgy gondoljuk 15 perc várakozási idő a számláig teljesen elfogadható! :) Szeretettel várjuk vissza:)
2016. augusztus 23., Hotel Tókert étterme, Hotel Tókert
Még nem jártunk Lillafüreden a férjemmel és egy kirándulás alkalmával próbáltuk ki az éttermet. A parkolás elég nehézkes volt a környéken. A kiszolgálás rendben volt, a pincér kedves volt, a hely tiszta. Az ételt viszonylag hamar megkaptuk. A tálalás remek volt, étvágygerjesztő. Az ételek egyszerűek bár egy kicsit többet vártunk tőle. Összességében jól éreztük magunkat.
Hotel Tókert étterme válasza
Köszönettel fogadtuk az értékelést szeretettel visszavárunk! :)
2016. augusztus 23., Hotel Tókert étterme, Hotel Tókert