A Hotel Tókert egyedülálló környezetben várja vendégeit Lillafüreden, a Hámori-tó partján. A vízesések és hatalmas fák ölelésében megbújó hotel háromcsillagos kényelemmel, látványkonyhával és számos kikapcsolódási lehetőséggel várja az ide látogatókat.
Az erdei kisvasút a gyerekek kedvencévé válhat, a túrázók feltérképezhetik a Bükk rejtekeit, a fürdőzni és relaxálni vágyók pedig ellátogathatnak Miskolctapolcára, ahol a különleges Barlangfürdőben kényeztethetik testüket-lelküket egyaránt.
Nagyon jó hely. Barátságos, kedves a személyzet, a környék gyönyörű, kirándulásra tökéletes, több éjszakát lehet tölteni úgy, hogy minden napra jusson program, akár egész napos. A szállás és az étterem is nagyon jó, a kerthelyiség hangulatos. A szoba kényelmes, tiszta. Látnivaló rengeteg van a környéken. Ajánlani tudom csak. Három csillaghoz maximálisan méltó.
Kuponnal utaztunk Lillafüredre, 2 éjszakát töltöttünk a Hotel Tókertben. A környezet csodálatosan szép! A szobánk kicsit komor volt, de tiszta. A fürdőszoba újabbnak tűnt,szintén nagyon tiszta volt. Az étterem kellemes, a negatív annyi, hogy nagyon ételszagosan jöttünk ki, mintha mi főztünk volna.
A svédasztalos reggeli nagyon pazar volt,nagy volt a választék, sehol máshol ilyen bő kínálatot nem tapasztaltunk. Összességében nagyon jól éreztük magunkat, remélem még visszatérünk.
Három nap 2éjszakát töltöttünk ezen a csodálatos helyen. Bónusz Brigád kuponnal voltunk, amit karácsonyra vettem a páromnak és ápr. 30ig kellett volna felhasználni, de sajnos családi okok miatt ez nem sikerült. Írtam a hotelnek és Ők nagyon rugalmasan és kedvesen meghosszabbították az érvényességet! !
A környékre nem igazán találok jelzőket, elcsépelten hangzik, de csodálatos! A hotelszoba tiszta, a személyzet kedves, a konyha pazar! ! ! A Hámori-tó mesés, a kisvasút retró, a Díósgyőri vár egy komplett időutazás! Mindenkinek ajánlom a helyet és bónusz nélkül is biztosan visszamegyünk még!
A Hotel Tókert olyan szálloda, amilyennel mostanában nagyon ritkán találkoztunk. Korrekt, rugalmas ügyintézés, tiszta, megfelelő szobák, ideális ár-érték arány, a személyzet kedves és előzékeny (tegye fel a kezét, akinek máshol emlékeztek az előző napi rendelésére, részletekbe menően!
), a hely pedig csodaszép, a Palotaszálló tőszomszédságában, a Hámori-tótól csak az út választja el, és nagyjából 200 méteres körben megtalálható a település minden érdekessége. Köszönünk mindent! :-)
Mindenkinek ajánlom a szállást. Tiszta, rendezett szoba várt minket, szép kilátással a Hámori-tóra. Bár a megvásárolt csomagban ezt előre nem tudtuk, de svédasztalos reggelit kaptunk; az étterem rész egyébként is nagyon jó, kedvezménnyel ebédelhettünk/vacsorázhattunk ott. A személyzet is rugalmas, segítőkész. Kedvezményes belépőt tudtak biztosítani a Barlangfürdőbe.
Ma érkeztünk haza Lillafüredről, rögtön el is határoztuk,hogy mindenképpen visszamegyünk a barátainkkal együtt. A Tókert hotel nagyon szép, tiszta, kedves a fogadtatás és a további segitségnyújtás, tájékoztatás is. A reggeli bőséges, minden friss, finom, úgyszintén a vacsora is bőséges és izletes, kedves a kiszolgálás, a vacsoránál kellemes meglepetés a hely hangulatához illő élőzene.
Nagyon jól éreztük magunkat. A hely, a hotel is gyönyörű, a szállás nagyon tiszta volt. Udvarias kiszolgálás volt, a recepción mindig segítőkészek voltak. Tippeket adtak, hogy mit nézzünk meg, hova menjünk. A reggeli bőséges, sokféle, minden igényt kielégítő és finom volt és akkor sem néztek ránk csúnyán, ha épp kétszer szedtünk valamiből. Biztos, hogy visszatérő vendégek leszünk a Hotel Tókertben. :-)
Pár hete jöttünk el erről az elbűvölő helyről ahol 5 napot töltöttünk félpanziós ellátás keretén belül. A szálloda kiváló helyen található, közvetlenül a Hámori tó partján a Palota szálló mellett, így a helyi látványosságok 2 percre voltak tőlünk. A szoba kényelmes, megfelelő méretű volt, a fürdőszoba nagyon elegáns, és ami nagyon fontos, minden TISZTA volt.
Olyan érzetet keltett bennünk, hogy minden újonnan került a szobába. A reggeli bőséges és változatos volt, a személyzet nagyon kedves volt velünk minden reggeli alkalmával. A vacsora egyszerűen elképesztően finom volt, sosem tudtuk megenni mert annyira nagy adagokat kaptunk. 3 menüből lehet választani, és mind a 3 fogás különböző, ami nagyon szimpatikus volt. A levesek isteniek, a pisztráng egy csoda (minden más is az volt :)) valamint a desszert is mindig ínycsiklandozó volt. :) A vacsora alkalmával azonban a felszolgáló hölgy, többször is éreztette velünk, hogy mi csak félpanziósok vagyunk, nem pedig az étterem vendégei. . . Nyitott volt a konyha így többször is hallottuk a nem éppen kedves megjegyzéseit, amit rólunk mondott a szakácsoknak, ez kissé kellemetlen volt és összességében ez volt az egyetlen negatív élményünk, de ez nem rontotta a szállodáról kialakult egyébként nagyon pozitív véleményünket, betudtuk a hölgy személyiségének a dolgot. Mindenkinek bátran ajánlom a hotelt, aki egy kedves, családias helyre vágyik és szeret kirándulni vagy csak a nyugalmat és a természet közelségét szeretné élvezni, itt a helye :) Mi is vissza szeretnénk térni ide minél hamarabb :)
Július elején jártunk itt a Hámori tó mellett lévő kis hotelben. A hotel épülete és környezete szép,a kilátás a Hámori tóra és a környező hegyvonulatra csodálatos. A tó melletti úton is kellemes kirándulni,de akár csónakázásra is van lehetőség. A parkolás kicsit szűkös a hotel saját parkolójában(máshol viszont nem is nagyon lehet),de amit ki lehetett hozni belőle,azt kihozták.
Félpanziós csomaggal voltunk és a reggeli svédasztal megfelelő volt,ami elfogyott azt megkérdezték a későn reggelizőktől,hogy hozzanak-e és mit? A vacsora. . . . . . . ! Nos menüből lehetett választani, de lehetőség volt a csereberélésre a menük közt és az étel minősége szerintünk fantasztikus volt. A szoba tiszta, rendes és szerencsénkre korlátozott kilátással a tóra nézett. A tévé "lapos" volt,ám eléggé kicsi, WIFI van. A fürdőszoba tiszta és elegáns. A személyzet kedves,a lehetőségekhez mérten segítőkész volt(egyszer fordult elő, hogy a recepción több perces várakozás után sem kérdezték meg mit szeretnénk). A hotel a helyi nevezetességek közelében van,ajánlom mindenkinek aki a környéket járná vagy akár csak pár romantikus nyugodt napot szeretne eltölteni. Mi kuponnal voltunk ami ár/érték arányban megfelelő volt,viszont a hotel saját árait kicsit túlzónak tartom.
A szállás Lillafüreden a Palotaszálló szomszédságában fekszik a Hámori tó partján egy szépen felújított régi (20. szd elejei) villában. A szoba tiszta megfelelő alapterületű. Az ágy kényelmes kábelt TV és internet eléréssel rendelkezik. A fürdő tiszta tágas (zuhanykabin). A személyzet segítőkész.
A reggelihez időben le kell menni mert a svédasztal feltöltése kicsit lassú,de ha valami nincs az külön kihozzák. Mi nagyon jól éreztük magunkat itt. A parkolás az udvarban megoldott, kicsit szűkös. Bátran ajánlom mindenkinek aki szereti a hegyi nyaralást és elfogatható áron jó színvonalú szállást szeretne.