Magyarország harmadik legnagyobb városától, Miskolctól 10 km-re, a Bükk-hegység keleti részén, három hegy által körülvett festői völgyben található hazánk egyik legszebb klimatikus üdülőhelye, Lillafüred. Az 1927-30 között, eklektikus stílusban épített kastélyt függőkert és hatalmas park veszi körül.
A Szinva patak völgyére és a Hámori tóra nyíló kilátást még varázslatosabbá teszi az épület közvetlen közelében levő Szinva patak vízesésének moraja.
Április elején töltöttünk itt 3 remek napot. A foglalás visszaigazolása rekord gyorsasággal történt, ahogy letettem a telefont, már jött is az e-mail, majd érkezés előtt welcome e-mail on- line bejelentkezési lehetőséggel. A szálloda a 30-as évekbeli állapotában tündököl, közösségi terei pompásak, a wellness részleg a nagy számú vendéghez képest is elég.
A személyzet profi, a kiszolgálás magas szintű. Az étkezéseknél nem érződik az olcsóságra törekvés, mint sok svédasztalos helyen, az ételek egy része drága és minőségi alapanyagokból készül, a kínálat bőséges, így az sem baj, ha egy-egy étel nem a legjobban sikerül. A rozé kacsamellet hideg előételként nem túl szerencsés tálalni, mert így elég nyersnek és rágósnak tűnik, a borjúsült is kicsit szárazra és rágósra sikeredett, de ez már csak az én gurmankodásom. Az egészséges táplálkozás hívei sem maradnak éhesek, köretként párolt vagy sült zöldség mindig volt, csakúgy mint halétel. A környezet gyönyörű, a levegőt harapni lehet. Nem olcsó hely, de a szolgáltatás színvonalához képest érték-arányos, így bízunk benne, hogy jövőre újra el tudunk jönni.
Kiválóan éreztük magunkat minden szuper volt. A személyzet nagyon szolgálatkész volt. Az étkezés pazar volt. A HANGULAT FELEDHETETLEN. Hamarosan ismétlünk.
Először jártunk a gyerekeinkkel az Önök szállodájában. Nagyon jól éreztük magunkat. 3 különböző méretű szobában voltunk. Kellemes volt a szállás. A szobai szék nagyon kényelmetlen volt. Mi hiányoltuk a fiókokat a bútorzatból. A személyzet nagyon készséges és udvarias volt. Az ételek bőségesek, nagyon változatosak és finomak voltak. Köszönjük
A szálloda patinás épület csodálatos környezetben. Minden nagyon tetszett, a szobák tiszták, az ágyak nagyok és kényelmesek, az étel szuper, egy kivételt tudok megemlíteni: az élménymedence mozaikján a koszfoltot, ami a vízszint fölött jól látható és gusztustalan.
Férjemmel töltöttönk el két éjszakás pihenést a Hungest hotel Palotában közvetlenül a karácsonyi ünnepek előtt. Csodálatosan, ízlésesen ünnepi díszben feldíszett impozáns volt az egész épület. Egy hosszabb délutáni sétáról megérkezve nagyon kellemes meglepetésként ért minket ahogyan a Lobbyban forró teával,forralt borral, aprósüteménbyel kínáltak minket.
Kisebb szobát kaptunk mint amit foglaltunk, ugyanazon áron. . . A foglalásban 43 m2- es szoba szerepelt, míg amit kaptunk alig volt 36m2. Az első szobánkat le kellett cserélni mert bűzlött, és nem segített rajta a szellőztetés. Így hogy ne indítsunk rosszul a szálláshelyen, kértem egy másikat ami tóra néző ráfizetve az árra.
Ez ugyan nem bűzlött de azért hagyott kívánnivalót. A szobában a tapéta szakadt , a zuhany penészes, és csúszós nyák fogadott az első belépésnél a fertőtlenítés hiánya miatt. Fújjj! Az étteremben a pincér kifejezetten zavaró. Úgy néz ki mintha három napja nem aludt volna és mint egy hóltkórós mászkál ide-oda, és a vendégeket evés közben zavarja. A reggeli kávé ihatatlan. A wellnes részlegben a gőzfürdő egy előre gyártott műanyag fülke és büdős mint a rothadás. A sókamra nem létezik, illetve amit annak neveznek az egy HIDEG , kőből kirakott luk, egy közepes méretű sólámpával a közepén. Kértem egy relaxáló masszázst, amire a masszőr azt mondta hogy ha simogatásra vágyok erre a célra ott a férjem, tehát kaptam egy frissítő masszázst zene nélkül, viszont közben mindent megtudtam a masszőr magánéletéről. A biliárd asztal jócskán elhasználódva, 1 db dákóval ami még úgy ahogy használható, a golyók behorpadva, 1000 ft/ óra díjért. Ugyan félpanziós ellátást foglaltunk, de sehol nincs feltüntetve hogy ebben még egy pohár víz sincs benne, viszont az italok árai az egekben és persze a honlapon ez sincs fenn, nem véletlenül. Például egy 0,5 l - es kis ásványvíz 750 ft. A 0,33-as 600 ft. A bor kínálatuk nagyon gyatra, a minőséginek nem nevezhető bor ami a kínálatukon szerepel 5400 ft-ért az a tesco-ban 1400 ft. Kár hogy így mutatkozunk be mi magyarok a külföldi túristáknak. Tudnánk ennél sokkal jobbat is egy kis odafigyeléssel. És hogy pont egy ilyen hely rontja a hírnevünket! Nagy csalódás volt.
Aki a Palotaszállóban valamivel nincs megelégedve, az maradjon otthon! Gyönyörű környezet, elegáns miliő, kifogástalan kiszolgálás és minden igényt kielégítő félpanzió. Választékos és bőséges büfé reggeli és vacsora. Nagyon kellemes wellness szolgáltatás.
Másodjára jártam e remekszállodába,és még jönni fogok máskor is.Elvarázsol a fekvése illetve építészeti kialakítása. Feltöltődöm minden alkalommal. Hálás vagyok minden embernek aki részese a Hotel Palota létének. Köszönöm...
Nagyon jónak tartottuk az épület bemutatását, fantasztikus volt a pótszilveszteri tűzijáték, kiváló és választékos volt az étel, nagyon kellemes hangulatot adott az étkezések alatti halk gitár- és fuvola szóló. Pazar volt a berendezés, a környezet, nagyon udvarias volt minden alkalmazott. Köszönjük a kellemes hétvégét!
Udvarias, kedves személyzet. Széles választékú, bőséges reggeli és vacsora. Romantikus, nyugodt környezet. Wellnes részleg kellemes, csak az éjszakai fürdőzés napján kissé hideg volt a víz.