A Rocco egy stabil pont, ahol egész vagány környezetben gyors és udvarias kiszolgálás mellett igen kedvező áron ehetünk egy korrekt-átlagos (néha afeletti) szintet megütő ételeket. Az adagok nagyok, a választék is meglehetős, de ennek ellenére egyszer sem futottunk bele itt állott ételbe.
Bírálatként elmondható az is, hogy nem egy autentikus olasz helyről van szó, hanem inkább egy tipikus „olaszt magyarító” étteremről (az ételek fele hagyományos magyar, az olasz konyhát a pizzák és a pastak képviselik), ami egyébként nem sokakat zavar, a hely népszerű, mivel megbízható és olcsó.
Egy Hagymatikumi fürdőzés előtt tértünk be random módon a helyre, a teraszon ültünk le, ami egy forgalmas útvonal közvetlen közelében helyezkedik el. A pincér hölgy készséges, mondhatni lelkes volt, az italokat pillanatok alatt megkaptuk. Lévén ebédidő után jártunk, a hely talán ha félgőzzel üzemelt, így az ételeket is viszonylag hamar megkaptuk.
Frissensülteket ettünk, a csirkemell rendben volt, viszont a töltött karaj meglehetősen alulsütöttre sikerült, éppenhogy nem súrolta a nyers állapot határát. Két extramentes frissensült, egy savanyúság, 2 alkoholmentes sör, egy víz, 10% borravalóval 8000 ft. Senkit nem beszélek le a helyről, ha egy kicsit magas áron is, de tulajdonképpen ehető ételeket kaptunk.
Sajnos nagyon kicsi ez az egyébként kellemes, hangulatos hely, sokkal nagyobb a kereslet iránta, mint amit elbírnak. Lagalábbis nyáron. Háromszor próbálkoztunk, de csak kétszer étszer jártunk sikerrel, 4 felnőtt, egy ebédre, egy vacsorára, így egy-egy étek mindenkinél volt, ami igazán betalált. Nekem a makói hagymaleves.
A vacsora alkalmával a pincérnő közölte velünk, hogy a pizzára, kenyérlángosra sokat kell várnunk, úgy egy órát is estleg, mert rengeteg a pizzamegrendelés kiszállításra is, meg ott helyben is. Bevállaltuk, és láss csodát, teljesen rendes időben, egyszerre érkezett a két kenyérlángos, és a másik két választott ételünk. Kellemes meglepetésként ért minket. Szóval a személyzet 5 csillag :-)
Hétvégén Makón voltunk a családdal, 3 felnőtt és 1 kisgyerek. Mivel a vacsorák későre estek, ez volt az egyetlen hely, ahol házhoz szállították az ételt, csak emiatt ettünk innen. Első este pizzát rendeltünk, még forró volt mikor a futár hozta. A feltétek bőségesek voltak, és ízre és állagra is nagyon finom volt.
Csak a pizza miatt adok 3 szívecskét. A másnap reggelizni szerettünk volna, így odamentünk az étteremhez 3/4 9-re, de csak 9-től volt reggeli. A hölgy odavetette, hogy várjunk. A közelben sétáltunk, de ráláttunk a helyre. A hölgy komótosan és unottan sepregetett. 9-kor visszasétáltunk, még nem volt kész, és már nem is szólt hozzánk. Álltunk a terasz mellett egy darabig, majd máshova mentünk ebédelni. A következő vacsorát is rendeltük. A vacsora forrón érkezett, a jól hangzó nevek alatt, egyszerű, kicsit csumis ízű ételeket kaptunk. A sült krumpli a legolcsóbb fagyasztott fajta. A dobozokban ömlesztve az étel. 3 féle salátáét kértünk,de mindhárom ugyan az volt, csak a sajt fajtája volt eltérő, de ugyanabban az édeskés-ecetes lében úszott. . . Összességében ehető volt, de semmi különleges. A pizzán kívül mást nem ennék ott többet.
Minden rendben volt. Barátságos kiszolgálás,az ételek gyorsan készen lettek. Izletes ételek ,választékos étlap, pincérek tudják a dolgukat. Makó legjobb étterme,szerintünk,családias hangulat. Hangulatos,tiszta. Több éttermet is kiprobáltunk a városban,ez volt a leg színpatikusabb. Mindenkinek tudom ajánlani ha egyszer arra jár, ne hadja ki.
Sokan voltak, így a karantén feloldása után, folyamatosan jöttek a vendégek, a pici belső tér megtelt és volt, aki a hűvös teraszon nem akart leülni így távozni volt kénytelen. A kiszolgálás kifejezetten lassú volt, valószínű épp szabin volt a 2. pincér. A pizzák finomak. A sültek átlag. Egy opciónak jó a hely!
Az apartmanban, ahol megszálltunk hirdették a Roccó pizzázot, ezért délután meglátogattuk. Az utcai teraszon ugyan még kissé meleg volt, de a kiszolgálás elég gyors. A pizzák viszont tényleg nagyon finomak és rengeteg választék. Szombat lévén nem is voltak olyan sokan. Ha erre járunk máskor is betérünk, mert az árak is nagyon megfelelőek. Mindenkinek ajánlható.
Hihetetlen ízek, gyors és hozzáértő kiszolgálás. Csak ajánlani tudom. Szerencsénk volt, egy foglalt asztalhoz le tudtunk ülni, egy óránk volt a rendelés leadására, elfogyasztására. Elég volt hála a gyors kiszolgálásnak. Érdemes asztalt foglalni legalább 2 nappal előtte.
Nagyon jó étterem de túlzsúfolt.Nagyon sokan voltak a felszolgáló alig bírta.Nagyon nagyon későn kaptam meg az ételt.A mellettünk lévő asztal az ital után kérte a számlát és elmentek nem vártak tovább.Az étterem nem kért az italokért pénzt......
Makói kalandparkozás után tértünk be. Ezen a fórumon kerestünk olyan helyet amelyet sokan ajánlanak. És nem csalódtunk. Nagyon hangulatos hely, nagyon kedves pincérekkel. Az ételek hamar készültek. A pizzák isteniek én ilyen finomat még nem ettem a tésztája vékony, ropogós, és a desszert is szuper. Finom a limonádé. Ajánlom mindenkinek. Nem szabad kihagyni.