A Grand Hotel Glorius Makó az országban egyedülálló design szálloda, mely az 1920-as évek nagyvilági hangulatát idézi. Az Art Deco ihlette négycsillagos hotel a belvárosban, a Hagymatikum fürdő közvetlen szomszédságában várja vendégeit, különleges gasztronómiai kínálattal és kiváló wellness szolgáltatásokkal.
Kuponos akció keretében mentünk el a szállodába, mert az ország ezen részén és a fürdőben sem jártunk még. Csak jó élményekkel lettünk gazdagabbak. Kedves, előzékeny személyzet, rugalmassan megoldják/kezelik a vendégek gondját-baját. (pl. : távozás után is maradhatott az autó a zárt parkolóban, míg fürdeni mentünk).
A szállón nagyon látszik az igényes, minden apró részletre kiterjedő felújítás (függönyök, bútorkárpit stb. . ). Az ételek minősége, mennyisége a svédasztalnál nem kellett várni a feltöltésre) megfelelő volt. A tetőteraszról a szép panorámát élvezhetjük. Összességében ajánlani tudom mindenkinek.
Kisfiammal 2 éjszakát töltöttünk itt. Még sehol máshol nem éreztem azt, hogy valóban a vendég az első. Kedvesek voltak a recepción, a tetőről szép a kilátás. Közel a fürdő. Az étteremből csodaszép világító szökőkútra lehet látni - mondjuk ez nehezítette a kisfiam egy helyben tartását a vacsora alatt :).
A felszolgálók pedig nagyon kedvesek. A parkoló tágas. Egy kis gyermekkuckó még barátságosabbá tudná tenni, de így is tökéletes volt.
Grand Hotel Glorius válasza
Kedves Vendégünk,
Örömünkre szolgál, hogy megtisztelt minket bizalmával és vendégül láthattuk szállodánkban családjával. Köszönjük a pozitív visszajelzést. Fontos számunkra, hogy vendégeink elégedetten és élményekkel telve távozzanak szállodánkból. Bízunk benne, hogy mihamarabb visszatérnek hozzánk.
2015. május 21., Grand Hotel Glorius, értékesítési vezető
Nagy várakozással érkeztünk makóra,még nem jártunk itt,csábító volt a megújult Hagymatikum,illetve a város és környezete,a Glórius hotelt néztük ki magunknak, sok pozitiv véleményt olvastunk a szállodáról,és a gyógyfürdő közelsége sem volt közömbös,udvarias fogadtatásban volt részünk,gyors bejelentkezés,kedves utbaígazítást követően foglaltuk el a szobát,tiszta,szép környezet fogadott ami az egész hotelre igaz volt, mindenhol rend és tisztaság,udvarias személyzet,kedves kiszolgálás,minden korosztály számára kielégítő étkezési lehetőség,ízletes és választékos reggeli és vacsora a félpanzióban, nagyon jól éreztük magunkat,másnak is ajánljuk,visszatérünk.
Évek óta nem jártunk itt. Nincs nagy változás! Patent kis hotel-szép szauna reggelre felfűtve ahogy kértük. Kilátás a fürdőre,szépen berendezve,nyugágyak,újságok,vízbekészítés. Az ételek finomak,semmi különleges,a személyzet fiatal,segítőkész a környezet nagyon szép,a szoba kényelmes,mindenhol nagy tisztaság jó illat.
Tetszett a parkolás a szálloda saját zárt parkolójában térítésmentesen. Klímás volt a szoba felár nélkül. Jók voltak az ételek. Közel volt a fürdő. Egy komolyabb hütőszekrény előnyösebb lenne a szobában , mint egy kis italhütő, mivel abba nem fér bele a másfél literes ásványvizes palack, de még egy üveg bor sem.
A hotel a városközpontban van , közel mindenhez . A személyzet nagyon kedves és előzékeny , segítőkész. A szobák tiszták , kényelmesek . Kaptunk kedvezményre jogosító kuponokat a lombkorona sétányra , ami nagyon tetszett. Szívesen segítenek a várost megismerni térkép és egyéb információ ellátásával.
A Hotel elhelyezkedése kiváló, a város központban és a Hagymatikum fürdő közvetlen szomszédságában van. Berendezése nagyon elegáns, a bútorok nem kopottak mint némely 4 csillagos hotelban, tisztaság van. A személyzet nagyon udvarias, szolgálatkész és ez elmondható Makó város lakóiról is. Az ott tartózkodás minden szempontból pozitív élmény volt.
Kényelmes,szép szoba.Kedves és segítőkész,türelmes személyzet.A wellness rész kicsi,de kompenzálja,hogy szemben van a gyógyfürdő.Az ételek bőségesek,ízletesek.
Nagyon kedves volt a szálloda minden dolgozója. Nagyon elegáns a berendezés mindenütt. Kényelmes a parkolási lehetőség az udvarban. Teszett, hogy a szállodán belül promotálják a városi rendezvényeket. Nagyon finomak voltak az ételek. A szőnyegek a szobánkban és a folyosókon nem voltak maradéktalanul tiszták.
Négy szép napot töltöttünk el a Grand Hotel Gloriusban Makón. A Hotel személyzete mindent megtett annak érdekében, hogy mindenki jól érezze magát. Az ételek kiválóak, ugynúgy a kiszogálás. Egy a amit negatívan értékelnék az a zene volt. Amit produkáltak az lehúzott. Semmi karácsonyi hangulatot nem tudtak teremteni.