Maga egy egy kis tanyaszerű épület ahol van néhány háziállat, az a tipikus piros kockás abroszos hely. Kiszolgálás, jó, ételek jók, van választék de csak autóval érdemes megközelíti. Vezet oda bicigli út is , de Kéthely és Marcali közt található a hely, gyalog és kerékpárral messze van halandó hétköznapi embereknek.
Ebédidő után, vacsora előtt voltunk az étteremben, túl sok vendéggel nem is találkoztunk. A kiszolgálás gyors volt, a pincér figyelmes és vicces kedvű, az ételek adagban és minőségben is jók.
Minden évben legalább kétszer vezet úgy az utunk, hogy a Lóki csárda előtt megyünk el. Most is nyaralni indultunk a 2 unokával, amikor betértünk ebédelni. Alighogy elfoglaltuk a helyünket, máris hideg citromos limonádéval kínáltak bennünket, ami a kánikulában külön jól esett. Fél adag ételeket rendeltünk, amiket gyorsan meg is kaptunk.
Az Ittjartam. hu értékelőinek ajánlása alapján tértünk be utaztunkban az étterembe, a jó konyha mellett az állatsimogató és a játszótér (igazából egy facsúszda hintával) lehetősége is fontos volt. Mi vasárnap fél 12 körül érkeztünk, mire végeztünk, tele volt a hely, de úgy tűnt, a konyha állja a rohamot.
A legkiválóbb felfedezéseim egyike - hozzáteszem, ajánlották az éttermet. A legékesebb bizonyíték a nagyszerűségre az, hogy nem egyszer láttam már helyi - helyközeli családokat (Marcali és környéke), akik a nagy családi eseményt (kerek évforduló, szülinap) itt ünnepelték. Ez mindent elmond a családias hangulatról és a kiváló ételekről.
Nem egy vicces étlapot olvastam már, de az övéké tényleg az. És "jár hozzá" egy hasonlóan vicces pincér is, aki mindent megtesz azért, hogy a vendégek jól érezzék magukat. Az ételek kiválóak - csak ne diéta közepén tévedj oda. Ha kisebb hiányosságot tapasztalsz, azt is ügyesen, szerényen, mondhatni kicsit "röstelkedve" megoldják. A tájszólások kedvelői is csemegézhetnek. Egyszóval mondhatni: elfogult vagyok, de kizárólag tapasztalati úton. Alapvető kóstolni való: legényfogó leves és áfonyás fagyis palacsinta. Ja, saját szürkemarhából főznek és a gyerekeknek "Tapizoo" is van. Ár-érték arány kiváló!
8700Marcali, Lókpuszta, 0199/1 hrsz., a 68-as út mellett Marcali és Kéthely között