Már kétszer jártunk itt,de ha tehetnénk gyakran jönnénk ide. A személyzet minden tagja kedves ,segítőkész. A szobák kényelmesek szépek,ragyogó tisztaság mindenütt. A gyógyfürdőbe közvetlenül át lehet menni. Az étterem a legjobbak közé sorolható. Íze állaga díszítése ,mennyisége,választéka egészen kiváló.
Megkérdeztem a recepcióst miért csak 3 csillagosak? Válasza példa értékű:legyünk szerények a csillagokat illetően ám a szolgáltatásainkra annál inkább igényesek és hitelesek.
Nemsokára, már harmadszorra megyünk az Öcsémékkel oda nyaralni. Több fürdési lehetőség, több minőségű szaunna, hatalmas konditerem,kényelmes és dekoratív szobák,(nem sztenderd! ) remek konyha és figyelmes kiszolgálás. Talán nem teljes a lista, de ezzel együtt is már több embernek ajánlottam,aki ki is próbálták. A vélemény hasonló volt.
Újra itt vagyunk. ,! Sokadszorra vàlasztottuk kikapcsolodàsunk helyéül az Önök szállodàjàt, wellness központját, mindig jòl éreztük magunkat. Ma is mosolygósan és kedvesen fogadott K. Dóra, a recepción. Türelemmel és hozzáértöen végezte feladatát. Köszönet érte. Jó hangulatban kezdhetjük pihenésünket. Tisztelettel, Marika és Zoltán.
Meglepve olvastam a lesújtó véleményeket. Több alkalommal jártunk a szállodában, és remélem, még sok alkalommal megfordulunk itt. Ha nem tartanám jónak a helyet, akkor nyilván nem ez lenne a véleményem. Mi pihenni jövünk, relaxálni, elfelejteni a mindennapi gondokat. Ehhez itt mindent megkapunk. Kiváló gyógyvíz, wellness, nyugalom.
Velünk mindenki kedves volt, recepción étteremben, fürdőben, stb. A szoba tisztasága nem hagyott kívánnivalót. Valóban, az ételválaszték lehetne jobb, de nem maradtunk éhesen, és nem a "nagy zabálás" miatt jöttünk. Köszönjük!
Februárban látogattunk el ebben a szállodába amit már régóta nézegettem olyan szállodát kerestünk ahol van gyógyviz is mivel 75 éves édesanyámat is vittük magunkkal a szálloda nagyon szép uj a csomag megfelelő volt még maszirozás is volt benne amit igénybe is vettünk és nem csalódtunk nagyon jól esett kitünő volt a maszirozó hölgy a szauna szigetében mindent kielégitő szolgáltatást találtunk a kinti és benti gyógyvizes medencék minden igényt kielégitettek.
. tágasak voltak és nem volt zsúfoltság az uszó medence pazar volt szeretem ahol a pénzemért sok minden lehetőséget kapok. . az étkezéssel sem volt semmi probléma tényleg minden finomságot megtaláltunk az étlapon a tisztasággal sem volt bajunk a szoba a fürdőszoba minden ragyogott összességében csak ajánlani tudom jó szivvel mert ugy a gyermekek mint a középkorúak vagy az idős korúak igényét is kielégiti egyben ez a szálloda szándékunkban áll még ide visszalátogatni :)
Nem sok pozitív dolgot tudok írni erről a szállodáròl. Megérkezésünkkor mär nem az fogadott amiben e-mailben és telefonon megegyeztünk. Nem azt az összeget akarták velünk kifizettetni. Kettő órára érkeztünk a szobánk nem volt készen így felajánlottak egy másikat. Belementünk,elfogadtuk.
Másnap gondoltuk ebédelünk egyet,rendeltünk 2 csontlevest a gyerekeknek ami büdös és zavaros volt. Visszavitettük és természetesen elnézést kértek,hogy igazunk van a leves romlott volt. Vacsorára már le sem mentünk,mert nem akartunk további negatív élményt. Távozáskor közölte a recepciós hölgy,hogy még kellene fizetnünk a nagyobbik gyermekre felárat mert azt elfelejtették felszámolni érkezéskor a 2 éjszaka árába. Még hozzá tenném,hogy a szobában kb18 fok volt ami nekünk jó de két kisgyermeknek szerintem hűvös. Ja és a szobában a fürdés előtt kB fél òrával hamarabb kell megengedeni a meleg vizet mire langyos lesz. Nekünk borzalmas 2 nap volt.
Háromszor jártunk itt félárú kuponnal. A hotel legfőbb előnye a közvetlen átjárás a fürdőbe, ahol 2 külső, és 2 belső gyógymedence üzemel. A fürdő területe kint elhanyagolt, itt-ott méteres gaz "díszeleg", illetve a törött poharat sem igyekeztek eltakarítani, napokig ott volt. Egyetlen büfé volt, amit mi elég drágának találtunk!
Persze, ha nincs konkurencia. . . De még így is alig van vendége. A hotelszobák szépek, tágasak, tiszták. A svédasztal átlagos, a salátabárral tűnik csak ki. A lefogyott ételeket nem kapkodnak feltölteni! Vasárnap a reggelinél olyan száraz, égett kiflit tettek ki, hogy szöget lehetett volna vele beütni, és alternatívaként fehér kenyér sem volt! ! ! Amikor szóltam, némi várakoztatás után kihoztak kb 5 szeletet! A személyzettel nekünk nem volt gondunk. Mindent összevetve jól éreztük magunkat!
Nagyuszoda, kismedence, pancsi, szauna + teljes welness némi felárért. Mindezt úgy, hogy papucsban, fürdőköpenyben egyenest a szobából lehet átmenni. Az étterem és amit adnak kifogástalan. Tényleg azt nyújtják, amit hirdetnek, hiba nélkül. Többször voltunk már itt és biztos, hogy megyünk még.
A termál miatt választottuk Martfűt. Csillagainak megfelelő átlagos szálloda. A remek gyógyvíz a legjobb, de ez sajnos nem az ő érdemük. Jó volt a korlátlan átjárás a fürdőbe! És persze élvezetes a szabadtéri termál medence is. Tiszta, tágas szobák,rendezett környezet. A személyzet egy része is remekül érzi magát.
A recepciós pultot jó messzire helyezték a benne rejtőzködő fiatalokkal, nehogy zavarjuk őket. . . A kaja szerény svédasztalos volt,többször hidegek voltak a vacsora második fogásai. Ajándék-éjszakás csomag árát tekintve azt mondom, megfelelt az ár-érték arány, amúgy nem állítanám. Sehol egy működő büfé vagy kávézó. . . lehet, hogy ez az utószezon hátránya? Összességében nem éreztem barátságosnak, emberközelinek a helyet, ez az "egyszer elment" kategória.
Egy csaladi összejövetelt rendeztünk,a szekek tavol egymastol,beszelgetni nem tudtunk,1 oras kesessel jött a fö fogas,minden langyos volt,a pincerek baratsagtalanok voltak,a recepcios hölgy pedig egyenesen szörnyüen viselkedett. Aki nem szereti a vendegeket,az ne alljon a recepcional,szerintem! Soha többet nem megyek ide es nem ajanlom senkinek.