A Benevár éttermet a Mátra szívében találjuk, mely több évtizedes hagyománnyal rendelkezik. Az étterem egész évben nyitva tart, ahol házias ízekkel és udvarias kiszolgálással várják a betérőket.
Elég sűrűn keressük fel az éttermet. Szinte mindig telt ház van főleg hétvégeken, de a pincérek segítenek asztalt keríteni.Mindig tiszta környezet, udvarias kiszolgálás és nem utolsó sorban nagyon finom friss ízletes ételek.Házias megbízható ízek. Ár /érték aránya is teljesen megfelelő. Csak ajánlani tudom mindenkinek
Szinte telt ház volt,de azért találtunk asztalt. Elég gyorsan ki is szolgáltak bennünket. Egy kellemes,egyszerű vasárnapi ebédet tudtunk elfogyasztani- megelégedésünkre. A pincér udvarias és barátságos volt. Az ételek melegek, az adagok elegendőek. A tisztaság egy kicsit hagyott kívánnivalót.
Az étterem hangulatával, berendezésével régi korokat idéz, tágas terekkel és egy gyönyörű cserépkályhával. A kiszolgálás rendkívül udvarias, az ár-érték arány kiváló, a tisztaság kifogástalan. A vadas igazi - sok helyen már ismeretlen - zsemlegombóccal készül! Van babaetető szék és elég hely családok számára. Nekem a Pacsirtában leírt étterem jutott eszembe a helyről.
Családias hangulat, kedves kiszolgálás, finom házias ízek. Nagyon jól éreztük magunkat ismét. Elég gyakran megfordulunk itt, és mindig elégedetten távozunk, jól lakottan. A terasz hangulata, szépsége magával ragad mindig. Kirándulás után ideális hely, hogy megtömjük a hasunkat kicsit, és a végén elfogyasszuk a jól megérdemelt somlóinkat. Visszaérünk még biztosan
Néhányszor voltunk már itt, mindig finomakat eszünk. Vasárnap délben sokszor teli van az étterem, de ez nem csoda, hisz finoman főznek, jó a kiszolgálás, a környék is jó. Sokan látogatnak erre Mátrafüred miatt, betérnek egy kirándulás után vagy eljönnek a családdal ebédelni, vacsorázni egy jót. Kinti, benti része egyaránt szép, hangulatos. Valószínűleg be fogunk még térni, főként családi rendezvények miatt! :)
A Diana panzió lakóinak 10% kedvezményt biztosít a Benevár Étteremben. Ez kiegyenlíti a Feketerigó és a Benevár közti különbséget az árszínvonalukban. 11:30 körül már megindul a rendelések felvétele. A menük és az á la carte ételek is bőségesek, ízletesek. Az férőhelyek szá,a elég nagy ahhoz, hogy egy 20 fős csoport mellet nég jó asztalt találjanak az alkalmi vendégek.
Anyák napja alkalmából a hugommal elvittük édesanyánkat a Benevár étterembe. Nem gondoltuk hogy telt ház lesz, de csak jöttek és jöttek a vendégek. . . még jó hogy volt asztal foglalásunk. A kiszolgálás gyors volt és meglepő módon az ételek is hamar elénk kerültek. Frissensülteket kértünk, és frissen is kaptuk.
Családunkban nagy eseményt ünnepeltünk februárban itt: 1 éves kislányom, 25 éves unokaöcsém és 50 éves bátyámat. Degeszre ettük magunkat a fincsi ételekkel, letáncoltuk a szuper zenére a felesleget. A pincérek pedig szorgoskodtak, határtalanul kedvesek voltak! A jelenlévő vendégek pedig akár egy család velünk ünnepelték a Boldog Szülinapot! Köszönjük, szuper volt! ! !
Soha nem javaslom senkinek, mosatlan tányérba kapott ételek. Még hasábburgonyát sem tudnak, agyonhasznált olajban főzve (nem sütve), ráadásnak fagyott volt amitől édes. A cigánypecsenyén mártás volt mint egy vadas ételen. Zöldségleves fás zöldségekkel, többnapos főzésű leves alap. Ehetetlenül keserű somlói, pocsék felszolgálás.
Senkinek nem ajánlom! A mai vacsoránk minősíthetetlen volt. . . Soha életemben nem kaptam ennyire pocsék ételt vendéglátó helyen! ! ! Érdemes megnézni a "finom" parizsi bundát, és igen, ami fénylik az nem más,mint olaj (erősen használt formája). Minden tocsogott benne!
A rántott sajt sütés közben szétfolyt, de nem gond, a tálra felkerült az is, az összetapadt rizs és a többi olajban szó szerint úszó étel mellé. . Nos,így lehet a rántott húst és sajtot elrontani, pedig azt hittem azt annyira nem könnyű. . . Étterem. . . hmmm. . . kifőzde is jobbat,minőségibbet készít. ÉRDEMES ELKERÜLNI! ! !