Mátrafüred szívében, egy percre a buszmegállótól és az erdei kisvasút végállomásától, csodálatos természeti környezetben helyezkedik el a Gyöngyvirág Szálló. Szobáink 20 kétágyas, 2 franciaágyas, 2 apartman és egy mozgássérült szoba-akadálymentesítő lift, akár 52 fő elhelyezését is biztosítja háromcsillagos színvonalon.
Minden szobához fürdőszoba, televízió, telefon, és minihűtő tartozik. Vendégeink számára ingyenes zárt parkolót biztosítunk. Várjuk Önöket szeretettel!
A szobában hideg volt. Szóltam a tulajdonos hölgynek aki azt mondta, hogy "Szólok majd". Az, hogy kinek szólt az titok maradt, de másnap is hideg volt, és a radiátorok is. A szoba hőmérséklete kb 17 C fok volt. A segítőkészség nem abban merülne ki, hogy rábólint, hogy megértette a problémát, hanem meg is oldja.
Fürdés közben leáll a langyos/hideg víz, majd leszappanozva egy percet vártunk, amikor ismét elkezdett csorogni. A fűtés, és a meleg víz rendszer biztosan felújításra szorulna. Az ablakok fa részei még a II. világháború előtt lettek lefestve. Leperegve a festék, és szétrohadva a faanyaga. Az udvar képeit több portálon is még a valamikori, szép állapot szerint hirdetik. A medence, a gyerekjátszórész szégyenletes, katasztrofális állapotban vannak. Az utcai részen fél méteres, és egy méteres gazok "csábítják" betérésre a megfáradt vendégeket. Összegezve: jelenleg csak a pénz kivételére használják a hotelt, nem forgatnak vissza a szállás szép szinten tartására, nemhogy esetleg a fejlesztésére. Reggeli: közepes. Tisztaság: gyenge (por, pókhálók) Nem ajánlom ezt a hotelt, csak ha valaki a nomád körülményeket kedveli.
Hotel Gyöngyvirág válasza
Kedves Vendégünk ! Ha a pulttal szemben lévő tájékoztatókat is figyelmesen elolvasta volna akkor láthatta,hogy a Hotel 2015.05.15-én végleg bezár!!! Így nem tudom ,hogy mit kellene felújítani még ? Üdvözlettel.
2017. április 11., Hotel Gyöngyvirág, Gyöngyvirág Hotel
A hotel szoba osztály kirándulásnak megfelelő lehet, hotel szobának nem nevezném. A fürdőszobában a zuhany és mosdócsap összekötve, a víz folyt orrán, száján. A medence ami képen, és a hirdetés szövegében szerepel, már évek óta nem működhet, ahogy kinézett.
A szállás nagyon jó helyen van. A személyzet ahogy én észrevettem családi. Kedvesek, de az ember mégis úgy érzi,hogy okoskodóak. Én már voltam itt a párommal,nos akkor sokkal jobban tetszett. Amikor megérkeztünk 18fok volt a szobánkban. estére felment egészen 19fokig,és ez meg is maradt reggelig.
említettem a recepción,hogy szeretnék két plédet kérni,de még ma se kaptam meg. Ez csak azzal tetéződött,hogy az egész napos túrázásból hazatérve egy jó meleg fürdő helyett öt percig gondolkodott a meleg víz, hogy jöjjön,vagy ne. Mindezt tetézte,hogy a WC csésze el volt repedve,szivárgott a víz az oldalán így a tartály 5 percenként töltött újra. Az elszívó nagyon hangos volt, és sokáig is ment. Az ágy jó kemény.
Hotelnak azért túlzás. . . Csuda jó az elhelyezkedése. Az üzemeltetők (családi vállalkozás? ) barátságosak, segítőkészek. Átfoglalás is könnyen ment. Reggeli a szokásos, változatos, finom, de péksütemény nincs, a kenyér sem volt aznapi. Zsúfoltság az étkezőben, aki nincs ott a kellő időben, az ácsoroghat, amíg felszabadul egy-egy asztal.
Bosszantó apróságok, melyek egy részén könnyen lehetne segíteni. Billegő asztal az étkezőben, mosdó-WC-nek nincs természetes szellőzése, az elszívók meg nem működnek. Így azután a szoba rettenetesen büdös. A WC-deszka már felkészült az indulásra a villanykapcsolók után, amik már jönnek kifelé a falból. Ajtó akad a padlószőnyegben. Padlószőnyeg pecsétes, foltos. A szoba kicsinyke, nappali, tartós tartózkodásra alkalmatlan, de az ágyak jók, ágynemű, törülköző tiszta. A fárasztó nagy kirándulások után minden nagyon megfelelő volt! :))
Inkább motelnek nevezném én is, de kiránduló-túrista vendégeknek kiváló választás, kimondottan olcsó szálláshely. Igaz, mi bónusszal jöttünk és nagy pozitívum, hogy kiskutyánkat is behozhattuk. A vendéglátó nagy család kedves, előzékeny, a reggeli bőséges.
Az általuk ajánlott kedvezményes vendéglőt nem vettük igénybe, ünnep lévén cuftig volt, de találtunk helyette egy nagyon szuper helyet (4 évszak). Az infra szaunát mindkét este sikerült élveznünk (tiszta, kellemes), a masszázságyat is kipróbáltam - nem szerettem bele. Összességében egyszerű, kissé szűkös, kedves hely.
Örülünk, hogy ott tölthettünk kis időt ebben a hotelban. A hosszú séták után szívesen tértünk vissza a kellemesen meleg, tiszta szállodába. A szállásadók kedvesek, figyelmesek voltak, a kiszolgálás kifogástalan, a reggeli bőséges és finom volt. Az ágynemű különösen jó és szép.
1-2 csekély hiányosság: fürdőszobában nincs konnektor és az elszívó nem működött. A kétszemélyes szobában csak egy puff-ülőke van, amit éjjeliszekrény helyett használtam. Szívesen visszatérünk még ide, ha módunk lesz rá.
Most voltunk először a Gyöngyvirágba. Mi reggelivel kértük, mert úgy szabad az egész nap a kirándulásokra, túrázásokra. Csendes, tiszta hely, zárt parkolóval, wifivel. Ha előbb mentünk reggelizni nem volt belőle gond, azonnal készítették. Kedvesek voltak, olyan "igazi vendéglátósok", éreztük, hogy nem csak értik, hanem szeretik is amit csinálnak.
Csendes, családias hangulatú szálláshely, szolíd igényűeknek, szolíd árakkal. Kiváló arra a célra, hogy a Mátrát itt megszállva, bebarangoljuk. A tulajdonos házaspár kedves,figyelmes, minden tekintetben igyekeztek a vendégek kérését teljesíteni. Pl. korábbi érkezéskor megkaptuk a szobát, elutazáskor otthagyhattuk a csomagokat a későbbi indulásig. / ez nem egyedi / Összességében elégedettek voltunk a húgommal.
Kellemes szép helyen fekvő szállás. Ottjártunkkor szinte telt ház volt mégis csend és nyugalom volt. Ami hibák voltak felfedezhetőek azok nem a tulajdonosok miatt keletkeztek ( pl. kicsi a nyomás a tusolásnál ). A tulajdonosok, akik üzemeltetik a szállodát rendkívül aranyosak és segítőkészek voltak, mindenben segítettek.
Barátnőmmel jártam ott. Nagyon szívesen ajánlom másoknak is. Mindennel meg voltunk elégedve. A személyzet tagjai nagyon közvetlenek, kedvesek és barátságosak. A vacsorához kiváló éttermet ajánlottak, hogy hova menjünk el. A szobák nagyon hangulatosak, kényelmesek és tiszták. A reggeli nagyon választékos és bőséges volt.