Hotel Ózon & Luxury Villas Mátraháza ★★★★

Hotel Ózon & Luxury Villas MátraházaHotel Ózon & Luxury Villas Mátraháza
Hotel Ózon & Luxury Villas MátraházaHotel Ózon & Luxury Villas Mátraháza
215 fotó

Hotel Ózon & Luxury Villas Mátraháza bemutatkozása

A négycsillagos superior Hotel Residence Ózon Conference & Wellness Hotel Budapesttől csupán 80 kilométerre, a Kékes lábánál, Mátraházán, hegyvidéki környezetben helyezkedik el. Az impozáns épület majd minden szegletéből egyedülálló kékesi panoráma tárul a vendégek szeme elé.

90 vendég értékelése alapján

4,5Kényelem
4,3Szolgáltatás
4,6Étkezés
4,9Elhelyezkedés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - A Mátra felfedezése a legjobb áron
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró csomagajánlat
Szent István Hotel Eger
La Contessa Szilvásvárad - Szilveszter
La Contessa Szilvásvárad

Hotel Ózon & Luxury Villas Mátraháza vélemények

Kiváló 2018. május 22.gyerekekkel járt itt
A szálloda gyönyörű környezetben helyezkedik el. Minden adott egy aktív hétvégéhez - kirándulás, adrenalin park, terepsegway - minden könnyen megközelíthető. A kimerítő nap után jó visszatérni a szállodába és egy finom vacsora után a wellness részen lazítani.
Kiváló 2018. április 26.a párjával járt itt
Minden szempontból tökéletes választás volt. Kékestetőhöz csodaszép túraút indul a szálloda kertjéből. A wellnesrészben a szauna kiemelkedő, mivel üvegfalú és csodaszép panoráma nyílik a Mátrára. Svédasztalos reggeli és vacsora választéka gluténérzékenységemnek nem volt megfelelő, de nagyon segítőkész volt a személyzet így külön készítettek számomra vacsorát.
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 56 városban járt márFelfedező - 11 helyen első értékelőNépszerű író - 53 hasznos szavazat5 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 119 feltöltött kép
Kiváló 2018. április 24.a párjával járt itt
Már régóta terveztük,sok jót hallottunk a hotelről és most a legjobb időt választva április végén el is jutottunk az Ózonba. Szép,rendezett környezet,gyönyörű panoráma, nyugalom,madárcsicsergés. A szoba ,szinte pontban d. u 3-kor foglalható,de a wellness előtte és kijelentkezés után is használható,ami meghosszabbítja a relaxálást.
Kiváló 2018. március 6.a párjával járt itt
Számomra egy tökéletes hely volt ahol pihenhetünk, gyönyörű környezetben található szálloda, minősítéhez megfelelő összes komfortjával, kiváló konyhája választékos, ízes, és a személyzet tiszteletudó, segítőkész. Mindenképp, több napra visszatérünk!
Kiváló 2017. november 26.gyerekekkel járt itt
Szoba, wellness, étterem kifogástalan. Kilátás elmondhatatlanul gyönyörű, kb. Mint Ausztriában a hegyekben. Nagy előnye, hogy a gyerekek labdazhatnak, ugralhatnak a vízben, nem zavart senkit, pedig nem kevesen voltunk.
Kiváló 2017. november 25.csoporttal járt itt
Céges csapatépítő alkalmával töltöttem két napot a szállodában. Csodaszép környezet, kényelmes szobák, finom ételek. Vacsoránál gondoskodtak diabetikus desszertről, melyért külön pont jár :)
A wellnes részleget nem volt módon kipróbálni, de a bowlingot, biliárdot igen, okos ötlet hiszen az ember nem tud unatkozni.
Hotel Ózon & Luxury Villas Mátraháza - Medence/kertHotel Ózon & Luxury Villas Mátraháza - KörnyékHotel Ózon & Luxury Villas Mátraháza - Környék
Kiváló 2017. november 21.családjával járt itt
Családi születésnapi ajándék volt, kicsit féltem, mert még nem ismertem a szállodát, de gondoltam próbáljunk valami újat a kedvenc egerszalóki, felsőtárkányi hotelek helyett. Nem volt rossz döntés! Mindenkinek nagyon tetszett. A személyzet nagyon kedves, a szobák nagyok, kényelmesek, tiszták. A wellnessben is minden meg volt.
Kiváló 2017. július 28.gyerekekkel járt itt
Sajnos csak egy éjszakát töltöttünk itt, de fantasztikusan éreztük magukat! A látvány pazar! Gyönyörű a környezet! Tisztaság, rendezettség jellemzi! Bőséges kínálat a reggelinél és a vacsoránál is. A személyzet nagyon kedves, készséges, mosolygós. A kültéri medence sajnos hideg volt, így nem tudtuk kipróbálni, mert elég rossz időt fogtunk ki.
Kiváló 2017. július 11.a párjával járt itt
Nagyon jól éreztük magunkat minden tekintetben. A hotel csodás fekvése, ami Magyarországon páratlan, a személyzet, az ellátás, a szoba is mind-mind szuper volt. . . A szálloda belső terei is elképesztően érdekesek. A rózsakert mesebeli, a saját kápolna egyedülálló, szerintem. Talán picit az italok drágák, de ez az egyetlen, amit tudnék kifogásolni. Biztosan visszatérünk ide.
Kiváló 2017. május 23.a párjával járt itt
Fantasztikusan kreatív pihenőkörnyezet, gyönyörű wellness részleg, rengeteg és választékos svédasztalos vacsora, kedves és figyelmes személyzet, és ami a legfontosabb a panoráma kilátás szinte bárhonnan elérhető a pihenni vágyóknak...és még sorolhatnám...
Hotel Ózon & Luxury Villas Mátraháza a térképen
3233 MátraházaÓzon utca 1.
+36 37 506000
Wellness szolgáltatások
• fedett úszómedence • szabadtéri úszómedence • szauna • Fitnessz center • masszázs • pezsgőfürdő • élménymedence • gőzfürdő • infraszauna • finnszauna • merülőmedence • Kneipp taposómedence • gyerekmedence • sodrómedence • csúszda • sóbarlang • aromakabin • napozóterasz • tepidárium
Internet
• Ingyenes WI-FI a szobákban
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Szabadtéri parkoló, kamerával felügyelt: ingyenes (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Kis testű kutya, 10 kg-ig: 12900 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • szobaszervíz • medence bár • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • paleo étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • étterem • borozó • bár
Kapcsolódó cikkek
Legnépszerűbb cikkek