Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd bemutatkozása
A Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesden, az Európa-szerte elismert Zsóry Gyógy- és Strandfürdő közvetlen szomszédságában található. Vendégei együtt találják meg itt a rehabilitációt a fürdés élményével, a rekreációs kezeléseket a különböző aromás fürdőkkel, valamint a konferenciák, rendezvények kiváló helyszínét.
A gyógyvizes medence jó, az úszómedence 140 cm mély, ami kedvező a laza úszáshoz. A reggeli - vacsora minősége és választéka kiváló. A személyzet udvarias. Rend és tisztaság van a hotelben.
A szálloda jól megközelíthető, a személyzet kedves és segítőkész. Az ételek nagyon finomak voltak, bőséges volt a választék. A wellness részleg megfelelő volt. Sajnos a szobai hajszárítót nehezen tudtuk használni, mert nagyon gyorsan leoldott. Ezt leszámítva mindennel elégedettek voltunk. Még visszatérünk. :)
többször jártunk a gyógyvize miatt (csak) a wellneszében . gondoltuk kipróbáljuk több napra -szállással . három csillaggal kelleti magát a szálláshely ,hát azt bőven hozta minden téren . pl az éttermi személyzet kiemelkedően figyelmes volt de a wellneszrészleg is nagyon széleskörű . a fekvőhely - bár egyéni igényű - nekem nagyon puha volt. biztos, hogy visszamegyünk .
A szálloda egész területén rendkívüli volt a tisztaság, a személyzete udvarias és előzékeny volt. Az ételek finomak és választékosak voltak. Ami negatívumként könyvelhető el az az ágyak kényelmetlensége ugyanis az ágy kétlábát kerekekkel látták el ami minden mozdulatnál gurult, így nem volt a pihentetőnek nevezhető az alvás sem.
Nagyon kellemes 3 éjszakát töltöttünk el. A személyzet nagyon kedves,a szálloda tiszta, az ételek finomak voltak. Az első nap telt ház volt és ilyenkor a wellnes részleg nagyon zsúfolt.
Kényelmes a szoba, az ágy. Nagyon jó a wellness, összesen 4 medence van, ebből 2 gyógyvizes. Az úszni vágyóknak van egy nagyobb medence. Több szauna is van. Az ételek nagyon finomak és változatosak voltak. Mindenkinek ajánlom!
Régóta szerettünk volna ebben a hotelben üdülni ,már az épület alapozásánál elterveztük.Sajnos különböző okok miatt csak most tudtunk eljutni.Minden várakozásunkat felülmúltak ezek az élmények. Nagyon szépen köszönjük,szép emlékekkel távoztunk!
Nagyon tetszett a WELLNESS rész az egész családnak és a programok a gyerekeknek. Ami kevésbé volt jó kicsit felkészületlenek voltak a gyerek köntösökkel , és az ágyak kényelmetlenek voltak. Összességében jól éreztük magunkat.
A szoba és az erkély az átlagtól tágasabb volt. :-) A gyógymedencék lehetnének egy kicsit nagyobbak, mélyebbek. Az ételek finomak, változatosak. :-) Pozitív élményekkel gondolunk az eltöltött napokra!
Fiatalos, lendületes, kedves, előzékeny, jó megjelenésű csapat jellemzi a Balneo szálloda személyzetét. A szálloda tiszta, rendezett. Reggeli: bőséges, kiadós, és nagyon finom Vacsora: bőséges, kiadós, és nagyon finom