Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd bemutatkozása
A Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesden, az Európa-szerte elismert Zsóry Gyógy- és Strandfürdő közvetlen szomszédságában található. Vendégei együtt találják meg itt a rehabilitációt a fürdés élményével, a rekreációs kezeléseket a különböző aromás fürdőkkel, valamint a konferenciák, rendezvények kiváló helyszínét.
Februári tartózkodásunkkor már elhatároztuk, hogy amint lehet, újra eljövünk a mezőkövesdi Balneo Hotelbe. A férjem szülinapját itt ünnepeltük, és semmiben sem csalódtunk. Sőt! Kellemes meglepetés, hogy megkezdték több ponton a szálloda felújítását.
A szolgáltatásokkal, a hotel munkatársaival meg voltunk elégedve, hamarosan visszatérünk, mert itt kiválóak az étkek, csodálatosak a pihenés feltételei, kulturált a vendégkör.
Nagyon jól éreztük magunkat, minden remek volt. Jó volt a wellnes, mindig volt szabad hely, az ételek finomak és bőségesek voltak. Mindenki találhatott megfelelőt, mert a húsos, a vegás, a süteményes ételek között válogathatott. Legközelebb is szívesen megyünk. Varga Sándorné Balassagyarmatról.
Mind az elhelyezés, tisztaság, szolgáltatások kimagasló minőségűek, melynek nagyon kulturált személyzet is társult! A medencék ugyan változatos nagyságúak, de mindenki meg tudja találni a helyét még a kinti hóesésben, avagy azt vízben élvezve . . . pl. én:)! Amiről a HOTEL nem tehet, az az egyes vendégek . . .
viselkedése,ételekben való pocsékló turkálása . . . , amikre azért fel lehetne hívni diplomatikusan is a figyelmüket, vagy nagy ívben kipaterolni őket!
Évek óta különböző alkalmakra "élményt" ajándékozunk. Ilyen alkalmak nálunk főleg év elején vannak, ezért mindig örömmel fedezünk fel akciós ajánlatokat. Lehetőség szerint igyekszünk mindig újabb és újabb helyekre menni, most is ez történt.
Nyári időszakban persze minden szebb és élménydúsabb de a hideg (idei tél-tavasz eleje különösen az volt) idő ellenére nagyon jól éreztük magunkat a szállodában hiszen az minden élményt és kényelmet kínált. Az ott töltött időbe még belefért egy kis városnéző séta, a matyó kultúra megismerése. Összefoglalva nagyon kellemes három nap volt
A szálloda személyzete nagyon kedves és figyelmes,segítőkész. Az ételek változatosak jó a séf, a szoba ajtajával valami baj volt, ha kinyitottuk a terasz ajtaját, kinyílt az ajtó, egyébként nagyon jól éreztük magunkat.
Már megérkezéskor láttuk szép helyen járunk! A vendégfogadás udvarias a recepciós hölgyek segítőkészek voltak a későbbiekben is! A szoba kényelmes. A wellnes is kellemes meg voltunk elédedve a személyzet udvarias mindenben a segítségünkre voltak. Az étteremben nagy volt a választék,finomak voltak az ételek.
A személyzet maximálisan figyelt ,hogy elégedettek legyünk! Jó volt hogy vacsoránál kellemes diszkrét zene szólt,így hangulatossá tették az estét! Szóval nagyon jól éreztük magunkat! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Bátran ajánlom a szállodát kikapcsolódás, pihenés céljára, télen különösen hangulatos a kinti medence mikor a hó is nagy pelyhekben hullik. A szálloda és a wellness tiszta, nagyon kellemes hangulatú, az ott dolgozók kedvesek és segítőkészek. Legközelebb nem fogom kihagyni a doktor halak kezelést sem :)
Minden kifogástalan volt, tiszta, bőséges étel választék. Kedves kiszolgálás. 1 negatívum az emeleti folyosón kopott padlószőnyegek ami nem illik a szálloda színvonalának. A vacsorához nagyon kellemes élő zene Ettőlfüggetlen minden tökéletes.
Minden kíváló és remek volt. Külön kiemelném az étkezést,amely igen finom és változatos volt! A wellnes részleg is minden igényt kielégített különösen,hogy a szállodából ki sem kellett menni!
Az értékelésben az ár/érték arányra azért adtam csak jó értékelést,mert azáltal hogy csak délután két órakor lehetett elfoglalni a szobát és harmadik nap tíz óráig el kellett hagyni,így ez csak két és fél nap,vagyis nagyon lerövidül és így már drága! ! !
A Hotel teljesen megfelelt az elvárásunknak,minden kifogástalan volt,amihez az idöjárás is hozzájárult. Mindenkinek ajánlani tudom. Mi elsösorban gyógyászati okok miatt mentünk Zsóri-fürdöbe. Kiváncsian várjuk a gyógyviz hatását,Ami a hotelt illeti ott az ember megkap minden szolgáltatást,s nem kell külön a fürdöbe menni. Tehát mindenkinek ajánlani tudom. József