Bükkalja és a Hortobágy találkozási pontjában fekszik Mezőkövesd, Zsóry-fürdő; e kitűnő klímájú üdülőövetben kezdődött a Hajnal Hotel története. A hotel egy nagyon kedvelt családias panzióként indult, a barátságos vendéglátás hamarosan meghozta gyümölcsét: az elégedett, gyakran visszatérő vendégkörnek köszönhetően ma egy páratlanul jól felszerelt gyógy- és pihenőhotel áll a korábbi panzió helyén.
A szolgáltatás az árakat figyelembe véve kitűnő. A reggeli fejedelmi. A főtt ételek nagyon jó ízűek a szakácsot dicséri. A személyzet a vendégek érdekeit tartják szem előtt. A gyógyvíz hatására jó mélyen lehet aludni a részünkre kényelmes ágyban. Apró negatívum a kis méretű televízió, valamint az udvar lehetne rendezettebb!
Nagyon tetszett a sokféle szolgáltatás, a jó meleg tiszta víz,a szaunák, só kamra az edző terem felszereltsége. ennyi fért a három napba.Ezenkívül a számtalan szórakoztató és gyógyító lehetőség van.A személyzet nagyon udvarias,a svédasztalos reggeli nagyon választékos volt. Mi már visszatérő vendégek voltunk.
A fenti értékelés szerint minden tetszett. Nagyon kedves volt a recepciós hölgy érkezésünkkor. A vacsoránál a szemüveges pincérfiú figyelmes, gyors és előzékeny volt. Azok a reggelik és vacsorák. . . ! Felejthetetlenek. Ilyenkor hízókúrán is vagyunk. A nagy medence,a jakuzzi, a szaunák. . . -alig tudunk kimászni belőlük.
Természetesen köszönjük a szállodavezető úr személyes megjelenését, figyelmességét, hogy minden rendben menjen. A zenész úr igen jó hangulatot teremtett, kedvünkbe járt a dallamokkal. Jövőre is megyünk! Addig is további jó munkát mindenkinek. Üdvözlettel.
Jól éretük magunkat tetszik a családias környezet a wellness részleg is szuper a személyzet kissé szétszórt de nagyon rendesek külön kiemelném a játéktermet mert jó, hogy van erre is lehetőség. Az ételek finomak voltak és bőségesek. A szoba egyszerű és nagyszerű kényelmes és hangulatos!
Remekül éreztük magunkat, a szaunák jók voltak, a kezelések kiválóak, az étkezés remek, a medence volt egy kicsit hűvös, inkább a medence környéke. A kezelések miatt biztos, hogy máskor is ellátogatunk, valamint ismerősöknek is ajánljuk. Nagyon jó fittnes gépek vannak, a masszázs fotelek kiválóak. A vacsora kissé sokáig tartott, de finom volt.
2013. májusába voltunk. Nagyon jó volt. Kedvesek figyelmesek voltak. Nagyon jók voltak az ételek! Kiváló mindenkinek ajánlom. Szoba tisztasága kimagasló. Pincérek ügyesek tiszteletudok voltak. A hotel környéke rendezett szép volt. Szeretnék még visszamenni. Megfelelő volt a wellnes szolgáltatás.
2013. november 29.30. és december 1-én voltunk baráti körben és nagyon jól éreztük magunkat. A szálláshely saját gyógyvize kiváló, nagyon jót tett nekünk, ugyanúgy mint a többi egészségügyi szolgáltatás. Ízletesen főznek és figyelmes a személyzet. A szoba és felszereltsége korrekt. Szeretnénk még visszamemenni!
Eltöltöttünk pár napot a hotelban! Szobánk és a környezet is elfogadtató volt az árakhoz viszonyítva Személyzet kedves és szolgálat kész! Konyhája finom,változatos és bőséges! A hotel előnyére szolgál még a saját gyógyvíz! Igazi kikapcsolódást jelentett számunkra az itt töltött néhány nap. Szeretnénk még visszamenni. .
A Hotel igen családias hangulatú, nem a luxusra vágyó vendégeknek való hely. Érkezéskor körbevezettek bennünket, tájékoztatást kaptunk a szolgáltatásokról. Bemutatták az ingyenes-, és a fizetős szolgáltatásokat. Itt volt egy kis baki, mert a szolárium az ingyenes szolgáltatások között volt bemutatva, de később kiderült, hogy fizetős volt a zseton.
A személyzet udvarias, a tisztaság megfelelő. A szobák kényelmesek, a megszokottól kicsit tágasabbak. A hotelben volt két olyan ingyenesen használható eszköz, aminek a pontos nevét nem tudom, de a folyosón volt elhelyezve, aminek szerintem inkább a konditeremben lett volna a helye. Ha már a konditeremnél tartunk: kissé zsúfoltnak tűnt, mert sok eszköz volt benne, viszont nem mindegyik működött megfelelően. Ráférne némi felújítás ezekre az eszközökre. Az ételek nagyon finomak, a svédasztal kínálata kielégítő. Szilveszter este is nagyon finom ételeket tálaltak fel, viszont sok vendég volt az étteremben, ezért amikor sokan felálltak táncolni, kevés volt az erre alkalmas hely. A zeneszolgáltatás minden este kiváló volt. Alapjában véve elégedettek voltunk a szolgáltatásokkal.
A személyzet barátságos volt, csak kissé szétszórt. Kicsit zavart minket hogy a tudtunk nélkül jártak a szobánkban, ezt említhették volna előre. A szoba tiszta és kényelmes, viszont a csaptelepeket már ideje volna lecserélni. Bár a TV-t nem nagyon néztük, a képernyő igen kicsi volt és kevés csatornát lehetett fogni.
A minibár bedugva nagyon hangos, ezért inkább kihúztuk éjszakára. Az ételek nagyon finomak voltak, tiszteletünk a szakácsnak. Egyedül az aláfestő zene nem nyerte el a tetszésünket esténként, amely zavaróan hangos volt, még ha a stílustól és a minőségtől el is tekintünk. A wellness szolgáltatások közül a jacuzzit, a finn szaunát, a gyógymedencét, a sókamrát és a gőzkabint próbáltuk ki, illetve a fizetősek közül a masszázsfotelt és a denevérágyat. Ezek nagy részével elégedettek voltunk, kár, hogy a jacuzzi legtöbb funkciója le volt korlátozva. A játéktermet is meglátogattuk, sajnos a felszerelések elhasználtak, a játékok hiányosak és a hely is kevés ott. Mindezen apróságok ellenére mi nagyon jól éreztük magunkat, erre a rövid pihenésre kiválóan alkalmas volt a Hotel. Hosszabb idő eltöltésére viszont inkább az idősebb korosztálynak ajánlanánk.