Bükkalja és a Hortobágy találkozási pontjában fekszik Mezőkövesd, Zsóry-fürdő; e kitűnő klímájú üdülőövetben kezdődött a Hajnal Hotel története. A hotel egy nagyon kedvelt családias panzióként indult, a barátságos vendéglátás hamarosan meghozta gyümölcsét: az elégedett, gyakran visszatérő vendégkörnek köszönhetően ma egy páratlanul jól felszerelt gyógy- és pihenőhotel áll a korábbi panzió helyén.
A személyzet barátságos volt, csak kissé szétszórt. Kicsit zavart minket hogy a tudtunk nélkül jártak a szobánkban, ezt említhették volna előre. A szoba tiszta és kényelmes, viszont a csaptelepeket már ideje volna lecserélni. Bár a TV-t nem nagyon néztük, a képernyő igen kicsi volt és kevés csatornát lehetett fogni.
A minibár bedugva nagyon hangos, ezért inkább kihúztuk éjszakára. Az ételek nagyon finomak voltak, tiszteletünk a szakácsnak. Egyedül az aláfestő zene nem nyerte el a tetszésünket esténként, amely zavaróan hangos volt, még ha a stílustól és a minőségtől el is tekintünk. A wellness szolgáltatások közül a jacuzzit, a finn szaunát, a gyógymedencét, a sókamrát és a gőzkabint próbáltuk ki, illetve a fizetősek közül a masszázsfotelt és a denevérágyat. Ezek nagy részével elégedettek voltunk, kár, hogy a jacuzzi legtöbb funkciója le volt korlátozva. A játéktermet is meglátogattuk, sajnos a felszerelések elhasználtak, a játékok hiányosak és a hely is kevés ott. Mindezen apróságok ellenére mi nagyon jól éreztük magunkat, erre a rövid pihenésre kiválóan alkalmas volt a Hotel. Hosszabb idő eltöltésére viszont inkább az idősebb korosztálynak ajánlanánk.
Családdal voltunk itt nyaralni - 10 hónapos volt a kisfiunk. Pihenni, kikapcsolódni ajánlom ezt a helyet, bár inkább az idősebb korosztály volt többségben. A személyzet figyelmes, minden rendben volt, a hirdetésnek megfelelően. A masszőrök nagyon jók voltak, képzettek. Ami még a hangulatot nagyon felvitte, az a vacsora alatti élőzene. A ételek megfelelőek voltak, izletesek. Ajánlani tudom !
Fiatal pár vagyunk! Ami tetszett.:Izletes olcsó ételek, barátságos személyzet, jó thermálvíz, tiszta szoba, remek eü. szolgáltatás. Ami nem tetszett.: Ronda ,méh telepre emlékeztető" belső udvar, a szoba zuhanyzójában a wc lehúzásakor állandó vízkifolyás. Összességében megyünk máskor is, ezek javitható dolgok.
A kisfiamtól kaptuk a 3 éjszakás pihenést. Nagyon jól választott a Hajnal hotellel. Készséges, szolgálatkész személyzet biztosította pihenésünket. A wellnes szolgáltatás sokféle lehetőséget nyujtott. A gyógyvíz medencében nagy volt a gőz, itt talán kellene egy elszívó berendezés, /de ez az én egyéni érzékenységem/.
A viszonylag tágas szobák fűtése kiváló, ám a TV képernyője lehetne nagyobb. Az étterem kifogástalan, a személyzettel együtt, és a felszolgált étkek tekintetében. Rugalmas étkeztetés, nagy választékkal, elsőrendű minőségben. Összességében kellemes szép emléket őrzünk az ott töltött időről. Köszönjük.
Mindennel meg voltunk elégedve. Nagyon jó volt, hogy helyben van a gyógyvíz, helyben vannak gyógykezelési lehetőségek, többféle is. Nagyon finomak voltak az ételek, jó volt a kiszolgálás. Kellemes volt a vacsora alatt és után az élőzene. Jó hangulatot teremtett a vendégek körében.
Amire fontos lenne majd figyelni, hogy az udvart be kellene parkosítani, ezzel egészen biztosan lehetne még vendégeket idevonzani - mert a többi feltételek adottak. A kert rendezetlen és ez a látvány csökkentett egy keveset a hotel értékéből. Összességében meg voltunk elégedve és jól éreztük magunkat. Ajánlani fogom másoknak is a szállodát.
A szobánk nagyon tiszta, rendezett, tágas volt. A fürdőszobánkkal is megvoltunk elégedve. Az étterem szépen berendezett,finom ételek a svédasztalon. Ott tartózkodásunk alatt a vacsorához élő zene is dukált:-) A wellness részlegben egyedül a jakuzzival voltak problémáink,ugyanis nem nagyon akart működni még segítségkéréssel sem.
A személyzet nagyon udvarias és készséges, nagyon finomak az ételek, a szoba kicsi, de megfelelt. A szolgáltatások közül nem is tudtunk mindent kihasználni a strandolás miatt, de jó érzés volt tudni, hogy rossz idő esetén is el tudnánk magunkat foglalni. A konditerem gépei hagytak maguk után kivetni valót.
A használhatatlan gépeket el kellene vinni, hogy több hely legyen a bemelegítéshez és a karbantartásra is nagy szükség lenne. Minden géphez kitennék egy használati utasítást, ez megkönnyítené a személyzet és a vendégek dolgát is. 10 év alatti gyerekeket nem engednék oda, mert tönkreteszik a gépeket. Azért jónéhány gépet használhattunk és nagyon jólesett a mozgás a családnak. Köszönjük!
Nagyon finomak voltak az ételek, a szakács nagyon jó. Bőséges és változatos volt az ellátás. Nagyon jól felszerelt a szálloda mindennel, ami a kezeléseket, szabadidő eltöltést illeti. A személyzet nagyon kedves. Ami nem tetszett, hogy nagyon zsúfoltak a szobák, a fürdőszoba rettenetesen kicsi, az a hatalmas kád nem kellene , csak zuhanyzó. Alig fértünk el a szobában, túl sok a berendezés ekkora szobához.
Visszatérő vendégek vagyunk a hotelba és csak jót tudunk mondani a személyzet kedves , segítőkész. Az ételek kiválóak a svédasztal bőséges folyamatos az utántöltés . Az udvari gyógymedence is kellemes élményt nyújtott. Talán a wellness részleget lehetne bővíteni, ahogy néztem a mellette lévő kondi terem kb 3x akkora , viszont ott nem sok embert láttam. Szóval néhány apró hibától eltekintve nagyon jó kis hely :-)
2013. márciusban töltöttünk el párommal 3 napot a szállodában. A szoba tisztasága kifogásolható volt (hangyák) és nyikorgott az ágy. De az ár/érték arány miatt bevállalható. Az ételek finomak voltak. A kiszolgálással is meg voltunk elégedve. Egy medence volt használatban, ahol kellemese éreztük magunkat, csak a pára miatt csöpögött a fejünkre a víz. Kerékpárokkal felfedezhettük a környéket.