Szállodánk a népművészetéről is ismert Matyóföldön található. Karnyújtásnyira helyezkedik el Magyarország egyik leghíresebb termálfürdőjétől, a Zsóry Gyógy- és Strandfürdőtől. A háromcsillagos Nefelejcs Hotel 2008 februárjában nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt.
A kényelmet a hallban lift, a szobákban klíma, minibár, színes tv, telefon és internetes csatlakozási lehetőség teszi teljessé. A szobák berendezése, mérete lehetőséget ad akár többhetes tartózkodásra is. Üzleti szolgáltatásainknak köszönhetően szállodánk remek választás céges rendezvények, meetingek, tréningek, konferenciák lebonyolítására. A munka végeztével vagy a rendezvények, programok szüneteiben Vendégeink feltöltődhetnek szaunáinkban, jakuzzinkban vagy ellazulhatnak a szakképzett masszőrünk segítségével.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, ha családias hangulatban szeret pihenni. Szereti a házias ízeket, nyugodt gondtalan pihenést. Kellemes környezetben található családias hotel igaz csak 3 csillagos de nálam 10 csillag. Igaz csak 5 csillagot kapnak a szállodák,
Mint az osztályzások jegyeiből is kitűnik, semmi kifogásolni való nem volt a Hotellel szemben. Vihettük a kis szobakutyáinkat is, melyeket elég kevés helyen fogadják, úgyhogy ezért még egy plusz pontot is érdemel a Hotel.
A sok pozítívum mellet sajnos negatívumként volt az tény, hogy érkezésünk másnapján páromat komoly mértékű influenza kapta el, és az ünnepi idószakban nem volt egyszerű orvost találni, győgyszertár is csak Egerben volt nyitva. Mindez a Hotel pozítivumait nem csökkenti, csak a téli üdülés így nem volt teljesen problémamentes.
Szilveszterezni jöttünk a szállodába.Nagyon tetszett , hogy a személyzet kedves ,mosolygós.Minden kérésükre igényünkre a válasz igen volt.Barátságos tiszta szobák,kellemes vellnes részleg nagyon jó masszőr. Finom ételek,italok . Mindenkinek csak ajánlani tudom. Mi biztosan jövünk még ide !!
Másodszor járunk ott, kellemes, tiszta, hangulatos hely, imádjuk. Nagyon kedves, segítőkész személyzet, tiszta szobák, szép étterem, kedves kis wellnes részleg! A fürdő közelsége még vonzóbbá teszi az egyébként is jó helyet. Télen-nyáron is csak ajánlani tudom! Igényesen berendezett, hangulatos szálloda, csodás kerttel és kikapcsolódási lehetőségekkel.
Már nem előszőr jártunk ebben a hotelben, de mindig csak felső fokon említhetjük. Nagyon kedves személyzet, nagyon jó szakács. Tavaszi időben érkeztünk és közben beköszöntött a tél. Így tettünk egy havas sétát is a városban.
Sajnos nagy hiányossága volt a kellemes pihenésünknek, hogy a jakuzzi nem müködött. Sajnos át kellett menni a Zsóry fürdőbe, ami viszont nagyon szép lett.
Csodálatos a környék, nagyon közel a fürdő. Aki nyugodt környezetre vágyik, pihenésre, kikapcsolódásra, bátran ajánlom. Az ételek nagyon bőségesek és finomak. A személyzet kiemelkedően kedves, barátságos és segítőkész. Érkezéskor körbe is vezettek minket, mindent megmutatva, mindenről tájékoztatva.
A szálloda nagyon barátságos, hangulatos. Az ételek finomak, bőségesek. A reggeli svédasztalos. Az előadóterem tágas, jól felszerelt. A szobák kényelmesek, tiszták, barátságosak. Sajnos a benti medence nem működött, de az udvari dézsást felfűtötték kérésünkre. A strand közel van, de az egész napos szakmai program miatt azt nem tudtuk igénybe venni.
Figyelmes jó kedvű személyzet, jó konyha, családias hangulat, korrekt ár. A rossz idő ellenére is jó hangulatot teremtettek így kellemesebbé tették az ott töltött időt. A zenés vacsora kellemes felüdülés volt a zord időben. A strand pár méterre van mely igencsak jó. Tiszta kulturált szobák ami jellemző az egész hotelra.
Meg voltunk elégedve mindennel, szép, tiszta szálloda. Kedves volt a személyzet, belázasodott az egyik gyerek akivel voltam és nem tudott lejönni reggelizni, de senki nem vette rossz néven, hogy vittem fel neki teát és zsömlét a reggeli idején, hogy ne maradjon éhen. Szerencsére hamar meggyógyult és élvezhette a fürdőt Mezőkövesden.
A szállás isteni a fürdőt pedig mindenkinek csak ajánlani tudom. Bármelyik korosztálynak tetszeni fog. A nagycsaládosok is nyugodtan mehetnek mert a picikék is feltalálják magukat. A szerelmesek is de az idősebbek se riadjanak el a helytől. A környezet tiszta és rengeteg programot lehet kifogni ha utánna mész mikor mik vannak és téged melyik érdekel. . .