Teljes kikapcsolódás, csendes, madárcsicsergős reggelekkel, a természet közvetlen közelségében, a legkedvesebb személyzet kényeztetésében, mindenkinek ki kell próbálnia!!!
Csodálatos környék,a Kőrös holtága a hotel végében lenyűgöző, és felejthetetlen. A szoba kellemes, de a fürdőszoba áttetsző ajtaja nem biztos, hogy mindenki ízlésének megfelelő. A wellness kellemes, a medence vizének hőfoka és tisztasága példamutató. A jakuzzi lépcsője csúzsós, jó lenne azzal valamit kezdeni.
A hotel weboldalát látva,kicsit viszolyogtam a helytől. Már neve is, hogy" Hercegasszony Birtok". Megérkezve teljesen más látvány tárult elénk. Egy gyönyörű rendezett park,egy barátságos,szívmelengető birtok. Belépve még nagyszerűbb a látvány:a recepció-bár és étterem rendkívül modern berendezésű amit a fiatal személyzet,mosolygása és kedvessége tovább fokoz.
A szállásunk külön épületben található,ahogy a wellness részleg is. Mindkettő fantasztikus! Az egészet megkoronázza a fantasztikus főszakács ételkülönlegességei! Ízek,illatok,színek! Ez a hely,mindent ŰBEREL,pedig sok helyen jártunk már!
A párommal voltunk 2 éjszakára a hotelben. Szenzációs volt. Több helyen jártunk már, de ez mindent felülmúlt. A környezet, a Kőrös part, a szabadidő többféle eltöltésének lehetősége mind mind hozzájárul, hogy mielőbb visszajöjjünk ide. Igénybe vettük a kajakot és nagyon élveztük a lehetőséget. A wellness részleg is kiváló.
A lakóegységek elhelyezése és felszerelése modern és mégis "hercegi". Az étteremben felkínált ételek. . . :először megijedtünk, mert nem sok a választék, és kevésnek tűnt, de aztán rájöttünk, h kiváló szakács szenzációs fogásokat állít össze. nagyon jól éreztük magunkat, és azonnal visszamennénk. Mindenképp elvisszük a család többi tagját is erre a helyre.
Két éjszakát tölthettem el ebben a csodálatos hotelben. Nagyon alkalmas teljes kikapcsolódásra, ha valaki el akar menekülni egy kis időre a város zajától. A hotel berendezése modern, skandináv típusú, nagyon tiszta, rendezett. Az udvar és a vízpart is gondozott, és a hotel területén minden egy kellemes sétával elérhető.
A wellness részleg is teljes kikapcsolódást nyújt, családias, barátságos. A személyzet rendkívül segítőkész, mosolygós, nagyon szimpatikus fiatalemberek. A reggeli és a vacsora bőséges, minőségi, és termelői élelmiszereket használnak, ez nagyon tetszett. A tálalás nagyon gusztusos volt, az ételek ízletesek, a séf többször kinézett, hogy minden rendben van-e. Külön köszönet neki a finom étkekért. Lehet, hogy nem a legolcsóbb hely, de a kifinomult, romantikus környezet, szimpatikus személyzet, kiváló ételek miatt mindenképp csak ajánlani tudom.
Szép környezet, a személyzet kedves, de nincs a helyzet magaslatán. Sosem tudtunk leülni 6an együtt bent. Nem tudtak tájékoztatni a szolgáltatásokról rendesen,nem voltak képben. A luxus apartman nagyon nem volt luxus. Még új mosogatószivacs sem járt, nem volt kV főző, és egy kihúzott kanapén aludtunk.
A szállás el helyezkedése, a szobák felszereltsége kiváló. A személyzet fiatal az igyekezet meg van bennük de nem mindig álnak a helyzet magaslatán. Az étkezési idő főleg a vacsora idejét nem ártana átgondolni. Mivel csomagban történt a foglalás és ehhez járt egy 3 fogásos menü választásos vacsora szolgáltatás, finom volt de a leírásban szerepelt a hely gasztronómiájának tükröződése, na ez szerintem hiányzott.
Kellemes, nyugott pár napot lehet eltölteni a Birtokon. A szobák tiszták, a személyzet nagyon szimpatikus, kedves emberek, a felszolgálás illetve az ételek ízre és kinézetre is osztályon felüliek voltak. Nagyon szépen köszönünk mindent. A birtok szerintem csodálatos lehet nyáron, amikor minden virágba borul és több időt lehet kint eltölteni, gyönyörködni, sétálni. Köszönettel, Szilágyi Gyula.
Egy kellemes hétvégét töltöttünk el a hotelben, amely gyönyörű, igényes, csodaszép környezetben található. A menüválasztásos vacsora igazi gasztronómiai csoda, bár az alternatív étkezésre így kevés lehetőség adódik. (Igaz, rákérdeztek az érzékenységre, és a reggeli kávéhoz többféle növényi tejet is kínáltak.
)Rossz idő esetén a hotel kevés kikapcsolódási alternatívát biztosít, a wellness is messze volt a szobánktól, a város is távol van. Jól éreztük magunkat, de igazából csak nyári időszakban ajánlanám másoknak.
Visszatérő vendégként érkeztünk,minden ugyanolyan volt mint tavaly nem csalódtunk semmiben, bátran ajánlom másoknak is akik kellemes kikapcsolódásra vágynak!