A birtokhoz vezető út ütött-kopott, ám megéri kitartani, a birtok mindent feledtet. Pazar környezet, előzékeny személyzet, s fenséges étkek. Az apartmanunk közvetlenül a Körös holtágra nyílt, kényelmes és tágas volt, felszereltsége önellátást is lehetővé tesz, de hiba lenne, mert az étterem gasztronómiai remekei valóban élményt jelentenek.
A kellemes hőfokú, tiszta medencék mind-mind az önfeledt pihenést szolgálták. Nyáron ismét elmegyünk, s már most várjuk, hogy fürödhessünk is a folyóban.
Visszatérő vendégként érkeztünk,minden ugyanolyan volt mint tavaly nem csalódtunk semmiben, bátran ajánlom másoknak is akik kellemes kikapcsolódásra vágynak!
Tetszett a szobák igényes berendezése, kialakítása, a csodálatos park, csend, nyugalom!!! A fiatal személyzet segítőkészsége, kedvessége mindig adott volt. A folyóban való fürdőzés a hideg ellenére is fantasztikus élmény volt. Szeretnénk visszatérni, csodás lehet egy esküvőn itt jelen lenni.
Szuper hétköznapokat töltöttünk, remek volt a kiszolgálás, az ételek kiváló minőségű alapanyagokból készültek, változatosak voltak! A környezet is mesés volt remek pihenési lehetőség mindenki számára távol a város zajától! Biztosan visszatérünk! 5*