Két vagy három éve voltam itt a családdal és akkor már másodszor fogadtam meg, hogy ide többet sosem, most még is eljöttem mert a bátyám azt javasolta, hogy legközelebb ide jöjjünk családi ebédre, de nem ide fogunk jönni az biztos! Több fő oka van ennek az egyik az ár érték arány ami, borzasztó hiszen kicsi az adag és baromi drága is!
A másik az étel minősége a hal olyan sós volt, hogy alig lehetett elfogyasztani a köret sem fogyott el teljesen! Három a tisztaság, fénykép a lábnyomól az ülőke részről, koszos pókháló a falon, a mosdóban a piszoárrészben a szag olyan erős volt, hogy majdnem elhánytam magam! Két dolog tetszett egyik a pincérek sárga egyen pólóban voltak a főpincér pirosban! A másik a desszertként elfogyasztott palacsinta íze!
Körülbelül 2 hete jártam párommal a Sárga Borház Vendéglőben, a kiszolgálás elég lassú volt, sokat kellett várni az ételekre. Általában sok vendég megfordul itt, ezért gondoltam biztos nagyon jó hely, de csalódnom kellett. Az ételek minőségével különösebb problémám nem volt. Egyszerűen többet vártam. . . Tisztasággal nem volt gond.