Miskolcon a sétáló utcán található kávézók közül ide a legérdemesebb betérni. A finom kávé és a jó minőség garantált. Emellett sütemények és házi készítésű szendvicsek is várják a vendégeket. A dolgozók kedvesek, jó fejek. Minden kolléga képben van a kávékkal így minden kérdésre tudnak válaszolni. A kiszolgálás általában gyors, de előfordul, hogy sokat kell várni.
. . . Frei kávézó. Jónéhányban jártam már (Debrecen, Székesfehérvár, Pécs, Budapest), de szerintem még mindig ennek a kávézónak a legfantasztikusabb a hangulata. A felszolgálók kedvesek, a kiszolgálás gyors és zökkenőmentes.
hatalmas pozitívum, hogy ebben a kávézóban ahhoz vagyok szokva, hogy a felszolgálók kijönnek az asztalhoz, felveszik majd ki is hozzák a rendelést, ezért meglepődve tapasztaltam egyéb Frei kávézókban, hogy a pultnál való tumultusos rendelés után hangosan kurjongatnak az embernek.
Az az igazi hűha élmény. Tágas, szép hely, találékonyan berendezve fiataloknak, időseknek. Beszélgetni, randira, csajos dumcsira, üzleti megbeszélésre, vagy csak ücsörögni magányosan egy fotelben újságot olvasva. A kávé választék hűűűűű. . . . . . a kivitelezés nem kevésbé, sőt (köszönet érte). Az ár?
szerintem mindent elmond, ha azt mondom, hogy aznap amikor itt jártam volt "szerencsém" egy benzinkútnál ugyan ennyiért egy "soha többet" típusú kávét innom, fokozzam? Békéscsabán élek a helyi kórház rabszolgájaként az ottani büfé árhoz képest is elfogadható az ár (bár az is lehet -sőt-, hogy azért a kávé "élményért" nem kellene annyit fizetnem nap, mint nap, no, de Békéscsabán nics Cafe Frei. . . :-(((. . . . nem bánnám. Ha itt laknék azt gondolom szinte naponként betérnék egy-egy kávé élmény miatt munka után. Teltház volt, az az egy asztal engem várt, kedves kiszolgálók, tisztaság, rend, nyugalom. . . . . kényelmes fotel.
Nekem ez az első "Cafe Frei" élményem. Nem tudom, a többi helyük milyen, de ez fantasztikus! Egyetlen szabad asztalt találtunk, szóval népszerű a hely, nem véletlenül. Eszméletlen jó volt a két kávékülönlegesség, amit ittunk, a felszolgálók és a baristák nagyon kedvesek, az árak elfogadhatóak, a környezet, dizájn gyönyörű, hangulatos, barátságos. Jó ott ücsörögni, na. . .
Sok Frei Cafe-ban jártam már ( Bp, Nyíregyháza, Debrecen) de ez a kedvencem. Itt mindig telt ház van, s nem véletlenül. Mert bár a baristák nem felszolgálók, itt mindig kedvesen kihozzák a kávédat, süteményedet. Most már péksütit is lehet náluk vásárolni. Egyedi kávé-ízek, finom limonádék, s még pár évig fogok ide járni, mire megtudom kóstólni az összes kávékülönlegességeket.