Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A beltér több termes, van egy különterem is, a berendezés retró, kissé ódivatú, a falakon halfej preparátumok és horgász/halász eszközök, valamint magyaros motívumok, pirospaprika füzér és népi kerámiák. Pénteken ebédeltünk itt, amikor az á la carte étlap mellett ebédmenüt is lehet kérni. Ahogy elnéztük a folyamatosan érkező vendégeket, helyben és elvitelre is a legtöbben szintén az ebédmenüt választották, ami nem meglepő, hiszen 2 fogást - levest és húsos főételt - kaphatunk 1950 Ft-ért, amely a normál étlapon kb. a kiadósabb levesek ára. Az étlap hosszú, lapozgatós, műbőr kötéses, Halászcsárdához híven számos halétel is található benne, kezdve a 6 féle halászlével, de a főételek között is tovább sor tengeri és folyami halból készült étel szerepel, sőt, békacomb is. A főételek árai 2500 Ft-tól indulnak, de a legdrágább Kőkorszaki steak fogás 9500 Ft. Érdekesség a "Zenélő Hegedűtálak", amelyek két fogásos vegyestálak, illetve desszerttál. A halételeken kívül magyaros fogások jellemzőek. A menü tehát adott volt, csontleves eperlevéllel, elég nagy adag, viszont sem hús, sem zöldség nem volt benne, csak a tészta. Unalmas, íztelen. A főétel sertéspörkölt tarhonyával, csemege uborkával, zóna adag, retró érzéseket keltő, régivágású ételválasztás és elkészítés, de összességében finom volt szerintem. Az étlapról választott nyírségi gombócleves (1800 Ft) tűzforró volt és olyan sűrű, mint egy főzelék. Ízre viszont ez sem volt rossz, paprikás, tejszínes, magyaros és tartalmas. A gombóc az bolti késztermék - gnocchi - volt, nem házi. Az ételekre ahhoz képes, hogy menüt kértünk és levest, elég sokat kellett várni. Mainstream italkínálat, a kis üveges Cola 470 Ft, Stella Artois-t csapolnak, a 4 dl-es korsó 960 Ft. Népszerűnek tűnik a Kispipa, nemcsak a helyiek körében, mert egy nagy külföldi diákcsoport is érkezett, amikor mi már távozóban voltunk. Kötelező szervizdíj van, mértéke 10%.