Rendszeres járunk a Pizza teraszra. Az egész családunk nagyon kedveli a helyet. Barátságos és kedves a kiszolgálás. Mindenkinek a családban megvannak a kedvenc ételei. Zömében azokat szoktuk rendelni. Olaszos ízek. Eddig még sosem csalódtunk a rendelt ételekben. Többször rendeltünk is onnan ebédet. Kiváló a húsos táljuk amit a gyerekeim imádnak. Mindenkinek merem ajánlani! !
Pizzájuk nagyon finom, a futárok kedvesek. Éppen ezért, elhatároztuk, hogy elmegyünk hozzájuk. . . Tegnap elmentünk vacsorázni az éttermükbe. Figyelmesek! Üdvözlik a vendéget,érkezés után két perccel már rendeltünk. (Nem csak mi voltunk az étteremben. )Azt kaptuk amit vártunk. Kiszolgálás kifogástalan! Figyelmesek DE nem tolakodóak!
Gyors kiszolgálás, kedves felszolgálók, finom ètelek. Csúcsforgalom idejèn a pincèr külön jelezte, hogy az ètel kèsni fog, tehát a szokásos 15-20 perces várakozási idő helyett, most 25 percet kellett várni :) csak ajánlani tudom.
Felkapott hely lett Miskolcon. Szép helyen van a Diósgyőri városközpontban, mellette a Lugas már régóta ismert szerintem a miskolciak körében. Az egy kellemes presszó. Az étterem teraszos és emeletes. Hangulatos barátságos a légkör, elég sokan szoktak lenni, de várakozni nem kell sokat.
Nekem nagyon ízlett a pizzájuk, többfélét is kóstoltam már, a kandallós helyiség a leghangulatosabb, ideális családi ebédre, baráti beszélgetésre. Áraik is tűrhetőek. Ajánlom, biztos visszatérünk még.
Miután miskolc egyik elit étterme [moderálva - a szerk. ] annyira elit volt, hogy fél óra várakozás után sem szolgáltak ki minket, ide tértünk be. A pincér azonnal hozta az étlapot, rendelés után 20 perccel már vacsoráztunk is. Nagyon jól éreztük magunkat, remek hely. A pizza finom volt, a desszert is bőséges.
A hely Diósgyőr központjában található. Hangulatos kerthelyisége is van. A kiszolgálás viszonylag gyors, de bele kell kalkulálni, hogy frissen készül minden. Számomra nagyon ízletes pizza kapható itt. Más ételt nem kóstoltam, de szerintem érdemes lehet mást is megízlelni. Elég sokan térnek be ide, gondolom mások is ízletesnek találják itt az ételeket.
Idén ősszel öt napot töltöttünk Miskolctapolcán, ekkor találtunk rá erre a nagyon kellemes helyre. Gyors és figyelmes kiszolgálás, nagyon finom pizza. Ha legközelebb erre járunk biztos újra felkeressük a helyet, mert nagyon jó "szájízzel" távoztunk, és ennek nem csak a finom pizza volt az oka...
Lillafüreden töltöttünk néhány őszi napot és mivel Lillafüreden ilyenkor nincs szinte semmi nyitva este 18. -után a szállásunkra rendeltünk kétszer is vacsorát! Mindkétszer a megadott időpontban megkaptuk a rendelést és nagyon finomakat ettünk! ! köszönet érte! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Csak ajánlani tudom mindenkinek! ! az étteremben nem jártunk de biztosan az is nagyon jó.
Fiam óhajtotta spagetti miatt választottuk a helyet. Kellemes környezet,gyerekeknek (külön jópont)csúszda,hinta,csíkos mókusok :)és ha valaki el akarja ütni a várakozási időt,nézegetheti a halakat egy kis medencében :) Sem a pincérekkel,sem az ételek mennyiségével,ízével nem volt gond,a gyerekek meg sem tudták enni az egészet. Mosdók tiszták.
Három alkalommal jártunk itt a családommal, mindig nagyon jó szájízzel távoztunk. Remek egyedi fűszerezés, tiszta mellékhelység, frissen készült minden, nem tudok mibe belekötni. Van egy kellemes udvaruk tavacskával és csúszdával. Mi ide jövünk a gyerekekkel, ha Miskolcon járunk, meg tudunk állni a közelben autóval is könnyedén.