Több oldalt tudnék írni a negatívumokról, próbálom röviden összefoglalni: érkezéskor sufniból átalakított szobában próbáltak elszállásolni: koszos, dohos,nyírkos, sötét, gusztustalan. A tulajok alpári stílusban beszélnek, azt sem tudták kik vagyunk, ha én nem viszem a foglalásunkat, nem tudják hány napra megyünk, hányan vagyunk, kértünk-e félpanziót vagy sem. . . . A sufniszerű szoba után nehezen kaptunk egy másik szobát. Itt 1 éjszakát töltöttünk, utána elmondásuk szerint szabadul fel nagyobb szoba. 2 ágyas szobát kaptunk, jelzem, hogy hárman voltunk, kisgyerekkel. Keresztben aludtunk a franciaágyon, az ágyat a csomagokkal hosszabbítottuk meg, hogy ne lógjon le a lábunk. A másnap felajánlott szoba is minősíthetetlen volt. Koszos, nyírkos, dohos mindegyik szoba. A hűtőben kifolyt sárgadinnye lé, a teraszon szétesőfélben lévő nádbútorok, a komyhának nevezett helyiség kritikán aluli, koszos, nincs felszerelés, ebédlő nincs. Szóval a 2. napon még mindig nem volt fix szobánk. A 4. helyiség lett volna apartmannak elfogadható, volt kis konyha rész. De. . . . kint 30-34-fok, iszonyú párás levegő, gondoltuk nyitunk ablakot. Hát azt nem lehet, mert fixen ba van szerelve. Akkor kértem nyissák ki a terasz ajtót(be volt zárva, kulcs sehol). AZt sem lehet, mert az esőzés miatt a fejünkre eshet valami, ők nem vállalják a felelősséget. Kértem kapcsolják be a légkondit, nem lehet, mert a tűzoltóság kiköttette, mivel nem bírta a ház elektromos hálózata. Akkor már valóban úgy éreztem, hogy egy kész átverés show-ban vagyok. 2. napja voltunk itt, és még szobánk nem volt, semmit nem láttunk Miskolctapolcából, mindezt egy 5 éves kisgyerekkel együtt. Gondoltam elég ebből a cirkuszból, visszakértem a pénzt. Nem adták vissza, mert szép kártyával fizettem. A vége az lett a két órás veszekedésnek, hogy átmentünk egy másik szállásra, a két tulaj egymás közt elrendezte az anyagiakat. Gondoltuk végre nyaralunk, de ismét meglepetés ért, amikor mentünk a barlangfürdőbe, ugyanis a szálláshoz kapott belépővel nem tudtam bemenni, mert a legolcsóbb gyerek/nyugdíjas jegyet adták a tulajék. Kénytelen voltam jegyet venni magamnak, holott azt kifizettem a szállással együtt. A fürdőnél jól ismerték a "KastélyApartmanosokat", elmondásuk szerint mindig a legolcsóbb jegyet veszik, de most már besokalt a fürdő vezetője és nem engednek be senkit olcsóbb jeggyel. Persze, hogy másnap visszamentem a "Kastélyba". Az asszonyság ki akart lökdösni a szállásról, mondván, hogy ő olyan jegyet ad nekem, amilyen akar. Na itt elgurult a gyógyszerem: kértem számlát a szolgáltatásról: megtagadta. Kértem a panaszkönyvet: megtagadta. Kértem a belépőkártya cserét: megtagadta. Mondtam, hogy OK, megyek a rendőrségre. Ekkor kaptam új belépőt a fürdőbe (egyből tudták milyen színűt kell adni), és végül csak egy nyugtát kaptam. Még litániát írhatnák a tulajok alpári stílusáról, a szolgáltatás kritán aluli minőségéről. A mai napig nem tudom, hogy a mai világban hogy kaphat egy ilyen hely működési engedélyt, nem hogy 3 csillagot? ! Az internetes oldalukon lévő képek nem felelnek meg a valóságnak, azokat időszámításunk előtt készíthették. Felháborító, hogy az ember gyűjtöget pár napos nyaralásra, és így elrontják. Hogy engedhetik, hogy ezek az emberek mások nyomorán biztosítják a megélhetésüket?