Három szoba helyett, két kis lyukat kaptunk, amihez egy fürdőszobának nem modható valami járt, igazi kis pöce szaggal! Az egy hetes foglalást persze rögtön ki akarta fizetni a kedvesnek nem mondható nő, de mivel nem tettem meg, ezért még este 22 órakor is zaklatot minket. Két éjszakát töltöttünk el úgy, hogy kötött programunk volt és nem találtunk más szállást. Második este ismét 22 órakor rikáltsolt a nő, hogy azonnal fizesem ki a hetet, mire közöltem, hogy reggel elmegyünk még akkor is ha a kocsiban kell aludnunk a gyerekekkel. Felháborodottan kérdezte, hogy mi a bajunk, mert mindenkinek megfelel csak nekünk ne. De ahogy az előttem szólóknál olvasom mástól is ezt kérdezte. A "fönök" - a 22 órás alkalmazotti látogatás után - telefonon hívogatott és zaklatott, fenyegető emaileket küldött. SENKI SE MENJEN ERRE A HELYRE, MERT EZ EGY RÉMÁLOM! Ui. :
"kedves" tulajdonos! Nem kell, hogy elmondja a rizsáját, mert ennyi ember nem tévedhet! Az egész, amit maga művel az kész átverés!
Kastély Villa válasza
Tisztelt vendégek!
A rossz értékelésre csak ennyi a válaszom.
UI: miattuk az egész apartman házat felforgattuk mert nem tetszett az apartman szoba, hogy nem Hotel-os *** csillag jellegű ! ! !
A megadott cím szerint egy putri , parasztházban laknak.
Mindíg ilyeneknek van nagy szájuk! !
Mi nem kényszerítettük öket hogy itt nálunk száljanak meg az ök általuk leírt nem megfelelő szállással kapcsolatban.
De Apartmant kaptak,magasabb szintűt de az sem felelt meg nekik.
A szállást 9 éjszakára foglalták le megérkezésük után szerettük volna az anyagiakat hogy rendezzük le. Nem voltak hajlandóak kifizetni, valami uszó edzőre fogták ,hogy majd az fogja rendezni pár nap múlva. Másnap este megkerestük őket, hogy akkor intézzük el a dolgokat, de nem akartak akkor sem fizetni. . . . A kedves hölgy volt olyan problémás,hisztis, betelhetetlen, hogy azért sem jó azért sem, a kedves férjnek és a gyermekeknek nem volt semmi gondja.
Nem is mertek megszólalni. Csak sajnálni tudom őket ! ! ! ! ! ! De itt ez a több tucat vendégértékelés remélem majd át tekinti mindenki és más lesz a véleményük. Üdv. Kastély Teljes mértékben elégedett vagyok a szállással, a szolgáltatásokkal illetve az éttermi ellátással. A svédasztalos vacsora választéka bő volt, minőségével, mennyiségével elégedett voltam. A személyzet szolgálatkész volt, bármilyen ügyben fordultam hozzájuk. Csodálatos szép hétvégét tölthettünk el önöknél. Nagyon köszönünk mindent. Csend és nyugalom vett minket körül. Legközelebb is önökhöz megyünk. KÖSZÖNJÜK! A hotel/szálláshely válasza: Köszönöm a pozitív értékelést ! ! Remélem ismét hamarosan találkozunk! További szép napokat nektek. Üdv. Nagyon kellemes környezettben korrekt kiszolgálás minden a megállapodásunk szerinti fizetés. Jó hangulatú szobák tiszta rendezett környezett. Nekünk bejött megyünk máskor is! ! ! Szép hely, udvarias házigazdák, gyors megközelíthetőség, finom ételek az étteremben Nagyon kedves és előzékeny a tulajdonos! A szolgáltatást máskor is szívesen igénybe vesszük. Az ár és szolgáltatás arányos a környezet csendes és jól érezte magát az egész család. Teljes mértékben elégedett vagyok, a házigazda segítőkész,bármilyen problémával lehet felé fordulni. A kaja bőséges és ízletes. Máskor is szívesen megyek. A házigazdák kedves, figyelmes, vendégszerető emberek. A fürdőtől pár perc sétára, igényes Apartmanház, elfogadható áron. Szuper volt minden. Nem értjük miért írtak a többi vendégek rosszat amikor csodálatosak az apartmanok a terasz, a balkon szóval minden. Mindenkinek ajánlom őket! Nagyon hangulatos, szép és minden igényt közel teljesen kielégítő szállás! Nagyon jól éreztük magunkat! Nagyon szép hely, kedves figyelmes a személyzet. nagyon jól éreztük magunkat szívesen visszatérnénk. Jól felszerelt, kényelmes szobák, könnyen megközelíthető, a buszhoz, fürdőhöz közel. szep a hely,elég közel all a barlanghoz,modern apartman;nagyon finom es tobb mint boseges kaja Köszönjük szépen ezt a pár napot. Igazán jól éreztük magunkat! Mindennel meg voltunk elégedve. Külön kiemelnénk a szállásadó kedvességét, figyelmét, érdeklődését, készségességét. Példaként felhoznám, hogy kislányom ott felejtette a nyakláncát, már úton voltunk hazafelé, amikor felhívott minket a szállásadó, hogy ott felejtettük és szívesen elküldené a lakcímünkre. Még egyszer köszönünk mindent Faház Villa Apartman, ide még biztos visszatérünk. Nagyon elégedettek vagyunk. A faház felszereltsége, tisztasága nagyon jó. A tulajdonos nagyon segítőkész, udvarias és kedves volt. A barlangfürdő, játszótér, park-sétány, fagyizó. . stb. pár perc sétára van a szállástól. Posta, patika, buszmegálló, éttermek a szomszédban. Jól éreztük magunkat. Még biztosan megyünk! A tulajdonos pedig tényleg nagyon segítőkész és korrekt. Köszönettel: Bakos család, Győr Nagyon kedves volt a Laci figyelmes volt hogy kicsi babával voltunk . ha tehetjük akkor máskor is elmegyünk és őket válaszuk. Köszönjük a kedves vendéglátást A tulaj jó fej a szállást mindenkinek ajánlani tudom! Teljes mértékben elégedettek voltunk. Közvetlen, korrekt, segítőkész és figyelmes volt a tulajdonos. A szállás szép, hangulatos és minden szükséget kielégítő volt a felszereltsége. A környék csodálatos és aki pihenni vágyik annak nyugodt szívvel merjük ajánlani. Máskor is tervezünk menni, de akkor már az egész családdal. Köszönjük még egyszer a szíves fogadtatást! Anita és Viktor Nagyon jól éreztük magunkat, a házigazda nagyon segítőkész volt. Barátságos családbarát hely. A fürdő is csodaszép! ! ! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Méhes család Nagyon jól éreztük magunkat a családdal. A tulaj nagyon kedves és segítőkész volt. A szállás tiszta,csendes és mindenhez közel volt. Örülünk,h ott pihentünk. Ha legközelebb arra járunk,újra megkeressük. Jakab Krisztina Kellemes környezet, segítőkész vendéglátó. Megfelelő parkolási lehetőség, a WIFI is normálisan működött, a szoba élhetően, részletekre gondolva volt berendezve. A falak vastagak a nyugalmunkat senki nem zavarta, hiába a főút mellett volt, de egyáltalán nem volt nagy forgalom. A barlangfürdő naRemek helyen található, néhány perc kellemes sétával a fürdőtől - Csöndes szobák, segítőkész fogadtatás, minden kívánságunk meghallgatásra talált, nagyon köszönjük! - Bőséges és isteni finom ételek, olcsó árkategória, összességében mindenkinek csak ajánlani tudom. Mi is visszatérünk még :)gyon közel van ill. amíg eljutsz oda gyönyörködhetsz a csodálatos parkban. A szállótól egy karnyújtásanyira a cukrászda, posta, gyógyszertár, kajáldák, egyéb hasznos helyek. Sok Külön tetszett, hogy nem rugdostak ki, mint sok helyen, amikor el kellett hagyni a szállót. Köszönöm a szíves vendéglátást. AJÁNLOM! ! ! További szép napokat ! Üdv. Kastély Apartmanház
2014. augusztus 4., Kastély Villa, üzemeltető