A Barlangfürdőtől néhány percre, Miskolc-Tapolca központjában található az Alfa Hotel, amely tizenhat kétágyas, kényelmes szobával várja vendégeit, a wellness centrumban pedig kellemesen kikapcsolódhat a vendég.
Kedves és segítőkész, közvetlen személyzet. Isteni finom ételek, egytől-egyig minden nagyon finom és a választék is megfelelő, folyamatosan töltve. A parkolás könnyen megoldott, a wellness részleg nem nagy, de kellemes kikapcsolódást biztosít. A szobák szintén szépek és tiszták. Mindenképp ajánlom a helyet!
A személyzet nagyon kedves, szolgálatkész. Az étel választék nagyon jó, az ételek finomak, frissek, a reggeli sem volt egyhangú, mindig volt valami új. Sajnos az ágynemű elhasznált, a párnák kemények, laposak, a takarók is láttak szebb napokat. A wellness egy hatszemélyes jakuzzi, finn és infra szauna (tél lévén a kinti medence tárva). A barlangfürdő 600m.
A személyzet kedvessége, figyelmessége, rugalmassága csillagos 10-es. Lesték minden kívánságunkat, szinte észrevétlenül is maximális kiszolgálásban volt részünk. Bőséges választékú és osztályon felül ízletes volt a kaja. Nagyon nagyon finom volt minden étel. A wellness részleg is nagyon jó volt, tiszta, felszerelt.
Csak jót tudok mondani a helyről és ajánlom mindenkinek. A negatívum az talán annyi, hogy a szilveszteri zenész nem a legjobb választás. Azt én sürgősen lecserélném. Kicsi, egysíkú repertoár, rugalmatlan hozzáállás és még énekhangja sem jó. Szóval őt biztos lecserélném. De ezt leszámítva szuper hely. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Szolgáltatás kiváló , étkezés jó, konyhai személyzet,étkezésnél igen figyelmes volt. Recepcios férfi igen udvarias volt,udbaigazgatásnál,Miskolctapólcárol helyismeretről,látnivalokrol tájékozott volt. Sajnos /ami nem az ő hibája/ Helyí térképet nemtudott adni!
Csendes utcában, a fürdőtől kényelmes sétatávolságban helyezkedik el a hotel. A személyzet minden tagja figyelmes, kedves - külön köszönet ezért. Az ételek ízletesek, bőségesek. A wellness részleg jól felszerelt, sokoldalú és tiszta, mint a hotel összes helyisége. Az egész szálloda kellemes, meghitt hangulatú, a feltöltődéshez tökéletes alapul szolgál.
Február 18-21 között töltöttünk 3 napot egy baráti párral az Alfa Hotelban. Meg érkezésünkkor kedvesen fogadtak bennünket mindent elmagyaráztak. A csomagjainkat is felajánlották,hogy felviszik a szobánkban. A szobák tiszták és kényelmesek voltak. Maga az egész hotel tiszta és pedáns volt. A személyzet nagyon kedves és készséges.
Segítettek a feleségem névnapjának a megünneplésének az előkészítésében. A velnesz szolgáltatás is megfelelő volt, Egyedül talán a reggeli volt egy kicsit egyhangú. Ha esetleg úgy adódna szívesen vissza térnénk még! Még egyszer köszönet a családias fogadtatásért!
Téli wellness néven futó ajánlatuk keretében 3 nap 2 éjszakát szerettünk volna eltölteni a hotelben. Az érkezésünk napján jelezték, hogy nem tudjuk használni a wellnesst csak másnap reggel 9-től. Másnap azt mondták, csak 14 órától lesz használható a wellness részleg. Ekkor közöltük, hogy inkább kijelentkeznénk.
A recepciós felajánlott kedvezményes, majd ingyenes belépőket a barlangfürdőbe, ezeket nem fogadtuk el. Ezután figyelmeztetett minket, hogy ha távozunk, ugyanúgy ki kell fizetnünk a teljes 3 napra vonatkozó árat. Beszéltünk telefonon a tulajjal, így a végén csak a ténylegesen ott töltött időt kellett kifizetnünk. A személyzet kedves; az ételválaszték nem volt nagy, ellenben elégséges és finom. A szobánk nem volt a legtisztább. Időszerű lenne kicsit felújítani a szállodát, kicsit ütött kopott (pl. rozsdás szappan tartó) Negatívum, hogy a wellness részlegbe nincsen fedett, zárt átjáró.