Calimbra Konferencia & Wellness Hotel Miskolctapolca bemutatkozása
Miskolctapolcán, nem messze a világhírű Barlang-fürdőtől található a négycsillagos Calimbra Konferencia és Wellness Hotel, a Bükk hegységre néző kilátással. A szálloda kényelmes szobákkal, tágas wellnessrészleggel, nyugtató színvilággal fogadja pihenni vágyó vendégeit.
A hely adottságából adódóan csodálatos helyen fekszik a Calimbra Konferencia és Wellness Hotel. Csendes a környezet,tiszta levegő rendezett ,gyönyörű a szálló környéke. A szoba tágas nagyon szép,tiszta. A személyzet roppant udvarias,segítőkész! Én a feleségemmel évek óta visszatérő vendégei vagyunk a Szállónak.
A szép környezet,kellemes friss illat az egész szállóban! Az étel mivel mi félpanziós ellátást kértünk. fantasztikusan finomak voltak! Bő választék,minden frissen elkészítve,szinte az illata is már csábító volt ahogy megéreztük! Ha legközelebb alkalom adódik újra ellátogatunk ide. Aki kikapcsolódni ,pihenni,és jól akarja érezni magát azoknak ajánlom ezt a szállót! július 8-10ig voltunk a szállóban!
A szálloda 5 éves, de teljesen ujnak látszik, mint kivülsről, mint belülről. Nagyon sok a szép virág a szállóda előtt és bent a hallban is. az asztalok friss virágokkal voltak mindenhol díszitve. A személyzet kedves és figyelmes volt, mint az étteremben, mind a receepcion, stb. Csak ajánlani tudom barátaimnak, ismerőseimnek.
Üdvözlettel: Tóth Lajosné Ui: Figyelmességükre jellemző, hogy egy kevésbé látogatott tv csatorna adását felfüggesztve az EB bajnokságot kapcsolták be az M4-en, a szobákba. Gratulálunk.
Nagyon örültünk a munkatársnőimmel,amikor megtudtuk,hogy sikeresen pályáztunk egy két napos "továbbképzésre"melyet ebben a gyönyörű hotelben tölthettünk el. A fárasztó egész napos előadások után,olyan zenés-táncos kikapcsolódásban volt részünk,amilyenben már régen nem. A wellness részlegen is végre ellazulhattunk.
Az étteremben is nagyon meg voltunk elégedve mindennel,választékos és bőséges étkezésekben volt részünk. A személyzet kedves,udvarias és segítőkész. Apartmanunk kényelmes,igényes volt,csodálatos kilátással. Sajnos egészségügyi dolgozóként nem engedhetjük meg magunknak túl gyakran ilyen jellegű kikapcsolódást. Jó lenne még valamikor visszatérni ide,de már akkor a férjemmel és a kislányommal.
A De lux apartman kényelmes volt, jól szeparált. A fürdőszobában több fogas és polc kellene, nem tudtuk lerakni a tisztálkodási szereket és a levetett ruhákat. Nagyobb szárítási lehetőség is jó lenne, mert hármunk törülközői és fürdőruhái a terasz korlátján száradtak. A konyha jó volt, a desszertek különösen.
A személyzet figyelmes volt. Jó ötlet a délutáni tea-süti. Szerettünk volna masszázsra bejelentkezni a recepción, de a hölgy háromszor is visszavonta az általa javasolt időpontokat, így negyediket már nem kértünk. Ez még javításra szorul. . . A wellness szuper volt, a telt ház ellenére mindenkinek jutott hely. Összességében jól éreztük magunkat.
Nem hallottunk korábban a hotelről, de nagyon megfogtak bennünket a fényképek, a szálloda mediterrán jellege. A szoba nagy volt, világos, közepén jacuzzival, nem is kívánhattunk volna nagyszerűbb kikapcsolódást arra a pár nyári napra. Pihenésre tökéletesen alkalmas, a reggelit a szobába rendeltük.
Mindenki nagyon készséges volt és azonnal rendelkezésünkre állt, ha kértünk valamit. Igazi feltöltődés volt és a környék is gyönyörű. Az erkélyről kergetőző mókusokat figyeltünk napfelkeltekor. . . bármikor visszamennék, ha lehetne.
Impozáns. Külsőleg, belsőleg. Jó belépni, megpillantani. Személyzet nagyon kedves. Mindenki. A recepcióstól a masszőrig. A szobánk tágas, kényelmes, gyönyörű kilátással. A wellness részleg hétköznapi napokon tágas, és kényelmes volt, mindenki kényelmesen elfért. Az étkezések kiválóak. Bőséges választék, igényes, és ízletes ételekkel.
A környék kimeríthetetlen. Heteket el lehetne tölteni naponta más más programokkal. A park gyönyörű, és tényleg mókusok futkosnak! :-) Visszamennék, ha tehetném, minimum 2 hétre, akkor talán úgy érezném, hogy mindent láttam, és kipihentem magam a kényeztető környezetben! :)
Kellemes három napot töltöttünk a gyönyörű környezetben lévő Hotelben. A wellness részleg hangulatos volt a személyzet barátságos a menü választék bőséges és finom.
Sajnos nem volt feltöltve a kinti medence, pedig szuper lett volna kint is furdeni. A napozoagyak nagyon kényelmesek, a szauna es a jucuzzi kellemes volt. A személyzet kedves, az ételek jo ízűek voltak! :)
A szállodába eltöltött két nap alatt kedves és figyelmes személyzettel találkoztunk. A wellness részleg hivogató és kényelmes. Tiszta szép környezetben tölthettük a pihenésünket. Az étteremben étvágygerjesztő és finom ételekket szolgált fel a figyelmes személyzet. Külön kiemelném a pezsgős reggelit és gyertyafényes vacsorát.
A Calimbra Wellnes Hotel páratlan választás párral utazóknak. A környék gyönyörű,hatalmasakat lehet sétálni,hegyre fel-hegyről le. A recepción kedvesen fogadtak bennünket. A szobába belépve a franciaágy mérete lepett meg elsőként. . . hatalmas volt. . . :) de a szoba egész berendezése nagyon tetszett. Tágas,kényelmes,minden igényt kielégítő.
A hotel tisztasága semmi kivetni valót nem hagy maga után. A wellnes részleg is nagyon megnyerő,többféle szauna,gőzkamra,dézsazuhany,sószoba található,viszont legalább még egy medence elkelne bent. . . . Svédasztalos reggelit választottunk,ami nagyon bőséges volt,tényleg terülj-terülj asztalkám. Soha nem ittam még a reggelihez pezsgőt. . . itt igen. Vacsorát az étlapról választottunk,de itt is ajánlanám a félpanziót. Összességében nagyon elégedettek voltunk a hotellel,a szolgáltatásokkal,még kedvezményes barlangfürdő belépőt is lehetett vásárolni. Bár árban nem tartozik a legolcsóbbak közé,de mindenkinek csak ajánlani tudom.