A miskolctapolcai Barlangfürdő közvetlen közelében várja vendégeit a Hotel Kitty. A wellness szolgáltatásokat is nyújtó hotel háromcsillagos kényelemben és kiszolgálásban részesíti az ide látogató vendégeket. Kastélyszerű kialakításával és fás-erdős környezetével remek pihenőhely lehet.
Azért is választottuk a családdal a Hotel Kitty-t, mert nagyon közel helyezkedik el a miskolctapolcai Barlangfürdőhöz. Utólag sem bántuk meg, bár nem voltunk tökéletesen megelégedve. A jacuzzi lehetne nagyobb, a szobában csak az ágyra lehetett leülni, de nem sok időt tartózkodtunk itt, inkább kirándultunk.
A szálloda elhelyezkedése kiváló,a barlangfürdő nagyon közel van a hotelhez. A hotel tiszta. Tetőtéri szobát kaptunk, ahol rossz volt a kozlekedés,az előszobában rossz a világítás, kevés az akasztó a szekrényben. Folyosón mindig érezni lehetett a konyha "illatát". Az ételek az első nap kvételével nagyon finomak voltak.
A wellness részleg kicsi a jakuzzi lehetne nagyobb. Az első nap nem kaptunk köntöst, szilveszer napján elromlott a fűtés, hideg volt a szobában. Ami pozitívum volt az a szilveszteri buli, remek ételekkel és nagyon jó zenével.
Mindent összevetve kellemesen éreztük magunkat a hotelben. A személyzet segítőkész, és kedves volt, a hotel tisztaságára nincs panasz, viszont a folyosón mindig érezni lehetett a sült krumpli illatát. Az ágy számunkra puhának bizonyult, elég süppedős matracot (vagyis matracokat, mert két matrac volt egymás mellé téve "franci ágynak") sikerült bele tenni.
A lámpákban dicséretes, hogy energia takarékos izzó van, viszont ez a fény nagyon halovány, olvasni például biztosan rossz lehet mellette. Az viszont szimpatikus volt, hogy a szobához tartozó kulcson van egy kártya, ami ha nincs bedugva a falon lévő terminálba, akkor nincs áram a szobában, ezzel is elősegítve az energia takarékoskodást. A wellness részleg jó volt, az étterem, illetve az ételek pedig kiválóak voltak (főleg a baconös sült banán). Az már csak hab a tortán, hogy tényleg két perc séta a barlangfürdő, ráadásul kis patak, és fák mellett vezet az út. Ja, és mókusok vannak mindenhol. U. i. : jó lenne, ha lehetne kerékpárokat kölcsönözni a hotelben.
A szálloda elhelyezkedése kiváló, de zavaró a rendeteg szálloda előtt parkoló autó, és a közelben folyó építkezés. A toronyszobában laktunk, egy nagymama, két gyerekkel. Az alábbi hiányosságokat jeleztem a személyzetnek: csak két személyre volt bekészítve pohár és törülközők, a hűtő nem müködött (egyébként legfelül, a galéria szinten van elhelyezve!
), a galéria szinten nem lehet lehúzni a rolókat, mert el van szakadva a lehúzó zsinór. A recepció nagyon kézséges volt, de aztán tekintettel arra, hogy csak három éjszakát töltöttünk a szállodában, nem kértem a hiba kijavítását. (poharakat és törülközőt kaptunk) A fürdőszoba ajtó kezdettől fogva szorult, az utolsó este pedig ki is esett, féloldalt dőlve megállt, úgy, hogy eltorlaszolta a bejáratot, miközben az unokám a WC-n ült. Sajnos, karbantartó nem volt a szállodában, de a recepciós fiatalember segítségünkre sietett, és visszarakta az ajtót, meghúzta a csavarokat. Ezektől a problémáktól eltekintve nagyoon jól éreztük magunkat.
A szálloda néhány évvel ezelőtt nyílt, azért esett rá a választásom, mert csupán pár méterre található a híres Barlangfürdőtől. A szálloda előtt ingyenes őrzött parkoló van. A szoba standard 2 ágyas volt. Légkondival felszerelt, de erre március lévén nem volt szükségem. A szoba kellemesen meleg volt, a fűtés problémamentes volt.
Ingyenes wifi a szobákban is elérhető, de a jel erőssége nálam nem volt minden oldal behívására alkalmas, akadozott a szolgáltatás. A fürdőszobában fürdőkád volt. A szoba tiszta, rendes volt, a személyzet kedves és szimpatikus. A wellness szolgáltatások közül van szauna és jacuzzi is, de ezeket nem próbáltam ki, mert úgyis a Fürdőbe mentem át. A szobaárban benne foglaltatott a reggeli is, ami a szokásos szállodai svédasztalos reggeli volt: meleg ételek közül rántotta, virsli, sült kolbász és meglepetésként bundás kenyér volt, hideg ételek közül sajtok, felvágottak, jam, méz; zöldségek, joghurt. A szálló vendégei a Barlangfürdőbe 10%-os kedvezményt kapnak. Összességében kellemes hely, az ára is elfogadható volt.
A hotel tiszta, barátságos, a szobák kényelmesek, a fűtés rendben volt. A személyzet segítőkész többnyire. Apróságért szóltam, pl. a köntösnek nem volt öve- így nehezen viselhető volt. A folyosón a szobánk előtt nem volt világítás, a kulcsot problémás volt behelyezni. A reggeli választéka a kategóriának nagyjából megfelelt, és pótolták ami elfogyott.
A vacsora is jóízű volt, sajnos mindig hidegek voltak az ételek. A szilveszteri ünnepi vacsora ételválasztéka megfelelő volt. Viszont nem készültek fel a személyzet kevésnek bizonyult, ezért káosz volt az italokkal. Megjegyzem, hogy egy bizonyos fajta borból már második palackkal nem tudtak hozni. Az éjféli koccintás a mi asztaltársaságunknál (8-an voltunk) elmaradt, mert elcsúsztak időben, és mivel édes pezsgőt választottunk volna mind a 8-an, a pincér kihozott egy tálcán 5 pezsgőt (valószínűleg Kölyökpezsgő volt az ízéből ítélve) és 3 üres poharat. . . Agyoncsapta az ünnepélyes pillanatokat, de nem csak ez. . . . Nem volt szinkronban a Himnusz eljátszása, nem volt meghitt a hangulat. Nem erre számítottunk. Megjegyzem még, hogy a számlákat a fogyasztásról nem íratták alá, és ebből volt is egy kis félreértés a számla rendezésénél. . . De korrigálták, amikor szóltunk. Optimista vagyok, és remélem, sikerül kijavítani a hibákat, legközelebb már csakazértis megpróbáljuk!
A szálloda szép, tiszta, a parkolás könnyű, a wellness részleg megfelelő, nem volt igazán kihasználva (közel van a barlangfürdő) így egyedül élvezhettem a szaunákat és a pezsgőfürdőt. Sajnos a svédasztalos vacsora nagyon szegényes (kétféle ételből lehetett választani, a sütemény lekváros piskóta és palacsinta -igen egyszerű.
A szobáról: A 3 személyes szoba kicsi. Nincs egy szék, csak az ágyra lehet ülni. A konnektor lóg a falból. A szoba trezort nem tudtuk kinyitni, nem müködik a megadott kód. Nincs egy sörnyitó, de üveges sör van a minibárban. Aludni csak akkor lehet, ha hulla-fáradt az ember. A légtechnika nagyon hangos, viszont sültkrumpli szagot áraszt.
Szolgáltatások: Van wi-fi, vezeték nèlküli internet, internet. Jól van na! Értem! Ez mind ugyanaz és 2016- ban nem szolgáltatás, hanem elvárás. Főleg egy 4 csillagos szállodában. A többi szolgáltatásból kiszűrtem, hogy csak valamilyen jakuzzy, valamilyen szauna és étterem van itt. Felháborít, hogy hetekkel ezelőtt telefonon rákérdeztem a bowlingra. Azt mondta egy hölgy, hogy itt van párszáz méterre a közelben a pálya. Hát nincs! Illetve bent Miskolcon. 4 és fél kilóméterre. A többi "szolgáltatás" meg a környező hotelekben. ? ? ? ? ? ? ? ? ? (Miért allítja, hogy az övé? ? ? ? ? ? ) Summa: ez az elsö éjszakánk itt, eddig 1-es! Ez egy csillag eddig! Még folytatom. Üdv
Márciusban foglaltam a szállást és június 26. -án, hogy miért, de a leggyengébb szobát kaptuk. Nem volt benne szekrény például. Több akasztós ruhát hoztunk, mivel rendezvényekre mentünk, de nem tudtuk elhelyezni addig, amíg a recepciós hölggyel való vita után - aki egyébként még akart sima akasztót adni - egy arra jövő "főnök" megkérdezte, hogy mi a baj.
Mondtuk a problémát, erre ő azt mondta a hölgynek, hogy adjon másikat, amiben szekrény van. Hát mégis volt üres szoba? ? ? 3 hónapos foglalás után miért pont ezt osztották nekünk? Délután 4-kor, érkezésünkkor bőven folyt a takarítás, így a folyosón, lépcsőkön kissé botladozva, nagy szennyes ágynemű kupacok között vigyázva közlekedtünk. A függöny fele egy húzás után teljesen kiakadt, amit nem tudtam visszavarázsolni, pedig 50 éve gyakorló háziasszony vagyok. Kevés a magyar adás, 3 földi, 2 másik (HBO, Digi). Foglaláskor nem volt ismert előttem, hogy ennyire tetőtéri a szoba, görnyedve, kényelmetlenül közlekedtem. Hogy jót is mondjak, az ágy kényelmes volt! Ahhoz képes, hogy 20 ezerFt/szoba volt az ára, túl sok ahhoz, hogy pl. az 1. emeleti panorámás, normál szobát 25-ért már kaphattam volna. Rengeteg szállodában jártunk a világon, de a 3-4 csillaggal sokkal többet szolgáltattak és még itthon is jóval kevesebbért. Hasonlóan mérgelődtek a reggelinél barátaink és sajnos a napi hangulatunkra is rányomta a bélyegét. Ha még a szolgáltatások rendben is lettek volna, 15 Ft/szobánál többet nem lett volna szabad kérni. Sajnos nem ajánlom senkinek.